Лада Калина" Путіна зламалася дорогою до Хабаровська
Отправлено 30 Август 2010 - 22:37
Після 350 кілометра траси Чита-Хабаровськ кортеж премєра їхав по гравію. Жовта Kalina що очолювала колону з чорних Suburban, Mercedes і Land Cruiser з охоронцями, раптом несподівано встала.
Виявилося, що прем'єр загальмував через якийсь дивний скрегіт. Можливо, він думав, що лопнуло колесо, і скрегоче корд про бетонку. Але все, начебто, було в порядку. Нарешті, між диском і шиною знайшли декілька камінців, які забилися в щілину. Саме вони і скреготали. У кортежі миттєво з'явилася точно така ж канаркового кольору Lada Kalina Sport, тільки з іншими номерами.
Путінська жовта Lada Kalina Sport, за твердженням всіх учасників концесії, - звичайний серійний автомобіль. Перед тим як вийти на трасу, машина пройшла доведення в гаражі особливого призначення керуючого справами президента РФ і сама по собі є продуктом дрібносерійним.
Автомобіль оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 98 к.с., 5-ступінчастою механічною коробкою, навігацією GPS-ГЛОНАСС. Максимальна швидкість спортивної Kalina - 174 км/год. Вартість такої машини на ринку складає близько 400 тис. рублів.
Прем'єр на даний час вже завершив поїздку і відзначив її користь. "Коли своїми очима на все подивишся, починаєш розуміти, чого реально не вистачає і що потрібно зробити, щоб люди це відчули", - сказав Путін.
У дорогу прем'єр узяв найнеобхідніше: термос, подушку, а також набір аудіодисків із записами Григорія Лепса, "Чайф", "Машини часу", "Золоте кільце", The Beatles (Greatest Hits) і Надію Кадишеву.
Нагадаємо, 27 серпня прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відправився у поїздку новою трасою Чита-Хабаровськ за кермом російського автомобіля "Лада Калина". Глава уряду вирішив "подивитися власними очима" кілька російських регіонів.
Дорогою Путін дав інтерв'ю газеті "КоммерсантЪ", в якому розповів про своє ставлення до опозиціонерів та їх дій та процесу щодо екс-глави ЮКОСа Михайла Ходорковського.
Також глава уряду, який народився і жив у Петербурзі, щиро зізнався, що не знав, хто такий Юрій Шевчук. "Мені сказали, що це співак. Ну що, я дуже радий. Та хіба мало у нас в Пітері талановитих людей. Серед них і пан Шевчук", - розповів Путін.
Отправлено 30 Август 2010 - 22:54
hugo-smk (31.08.2010, 00:38) писал:
Після 350 кілометра траси Чита-Хабаровськ кортеж премєра їхав по гравію. Жовта Kalina що очолювала колону з чорних Suburban, Mercedes і Land Cruiser з охоронцями, раптом несподівано встала.
Виявилося, що прем'єр загальмував через якийсь дивний скрегіт. Можливо, він думав, що лопнуло колесо, і скрегоче корд про бетонку. Але все, начебто, було в порядку. Нарешті, між диском і шиною знайшли декілька камінців, які забилися в щілину. Саме вони і скреготали. У кортежі миттєво з'явилася точно така ж канаркового кольору Lada Kalina Sport, тільки з іншими номерами.
Путінська жовта Lada Kalina Sport, за твердженням всіх учасників концесії, - звичайний серійний автомобіль. Перед тим як вийти на трасу, машина пройшла доведення в гаражі особливого призначення керуючого справами президента РФ і сама по собі є продуктом дрібносерійним.
Автомобіль оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 98 к.с., 5-ступінчастою механічною коробкою, навігацією GPS-ГЛОНАСС. Максимальна швидкість спортивної Kalina - 174 км/год. Вартість такої машини на ринку складає близько 400 тис. рублів.
Прем'єр на даний час вже завершив поїздку і відзначив її користь. "Коли своїми очима на все подивишся, починаєш розуміти, чого реально не вистачає і що потрібно зробити, щоб люди це відчули", - сказав Путін.
У дорогу прем'єр узяв найнеобхідніше: термос, подушку, а також набір аудіодисків із записами Григорія Лепса, "Чайф", "Машини часу", "Золоте кільце", The Beatles (Greatest Hits) і Надію Кадишеву.
Нагадаємо, 27 серпня прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відправився у поїздку новою трасою Чита-Хабаровськ за кермом російського автомобіля "Лада Калина". Глава уряду вирішив "подивитися власними очима" кілька російських регіонів.
Дорогою Путін дав інтерв'ю газеті "КоммерсантЪ", в якому розповів про своє ставлення до опозиціонерів та їх дій та процесу щодо екс-глави ЮКОСа Михайла Ходорковського.
Також глава уряду, який народився і жив у Петербурзі, щиро зізнався, що не знав, хто такий Юрій Шевчук. "Мені сказали, що це співак. Ну що, я дуже радий. Та хіба мало у нас в Пітері талановитих людей. Серед них і пан Шевчук", - розповів Путін.
І що, Кадишева погодилась с Путіним покататись в Калине?
Отправлено 30 Август 2010 - 23:20
Так мастер на этом СТО рассказал дивную историю, как машина нашего президента вскочила в какую-то колдобину и ...вырвало поддон! всего навсего! За пол дня в Смеле на этой улице положили асфальт! А президента увезли на вертолете....а жаль....надо было его прокатить по Кривому Рогу и в Александрию завести, мож еще и там асфальт положили бы!
Сообщение отредактировал jenichka: 30 Август 2010 - 23:26
Отправлено 31 Август 2010 - 00:22
ЗЫ. В теме оффтоп и ссылка без комментария. Пока аффтаров, не читавших правила форума, не забанили, рекомендую отредактировать сообщения.
Отправлено 31 Август 2010 - 06:15
Надо и калину попробывать.-хотя я думаю он не понаслышке знает что Калина отстой.
Но пиаритцо Володя умеет,да и что не говори а мне вот смареть на него приятно.
Такой стоящий премьер.
Мал золотниг да дорог
на очереди турбо
был 1.3 када то
Отправлено 31 Август 2010 - 08:06
ШВАРЦ (31.08.2010, 09:53) писал:
ВВП ехал уверенно и трещал при этом складно. Так надо уметь !
На чем он только не ездил, не летал, не плавал.... Он и крестиком наверное может...
А вообще-то молодец! Не каждый так любит технику.
Отправлено 31 Август 2010 - 08:19
Ялтинец (31.08.2010, 09:51) писал:
Это не поломка
вполне нормальная ситуация на гравийной дороге
В. Вишневский.
Отправлено 31 Август 2010 - 08:21
Цитата
Бу не Бу - но по ТВ - периодически показывают - эту женщину с косой и ЛИКОМ СМЕРТИ (вы приглядитесь к ее лицу - и поисчите в инете ее фотки 10 летней давности)
Отправлено 31 Август 2010 - 08:33
hugo-smk (31.08.2010, 00:38) писал:
В якості аптечки їхала напевно "швидка" а в якості вогнегасника "пожежка" в кортежі прем"єра
Отправлено 31 Август 2010 - 08:34
Тут многа интересного об этой поездке - http://www.lifenews.ru/news/35840

but by the moments that take our breath away ...
Отправлено 31 Август 2010 - 09:45
Цитата
Думаю у начальника стройки дорог - не меньше очко играло
кстати он таки выволочку - сделал - одному начальнику
интересно - сколько люлей начальству - осталось за кадром??
а АЗС ??
наверное по пути следования - срочно завезли Шелл 100 под видом обычного 92 и 95 го
Отправлено 31 Август 2010 - 10:00
zuzu77 (31.08.2010, 09:47) писал:
Тут как говориться: или грудь в орденах или задница в кустах....
Та да!
Во-первых прикольно что премьер сам за рулем;
Во-вторых на отечественном тазике.
Я думаю что скоро в России должно улучшится качество дорог, и автомобилей.
Отправлено 31 Август 2010 - 10:17
ezdok (31.08.2010, 12:01) писал:
Я думаю что скоро в России должно улучшится качество дорог, и автомобилей.
Ты как в воду глядел. Вот вчерашняя инфа:
Цитата
"Это все не за горами, в ближайшие десять лет мы эту задачу решим в нашей стране", - сказал Кудрин.
Он напомнил, что в 2011 году в России увеличатся акцизы на бензин и появится дорожный фонд.
А в качество росавтопрома верит только ненормальный....
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей