Реклама

На ходу заглохла Astra F 1992 c14nz
Опубликовано 26 Сентябрь 2010 - 13:23
Отож питання: що це за нах такий стався? Як міг і комп заглючити чи навернутись і бензонасос? Почитав пости в неті, то бувало таке що на час у когось вирубалось, потім знову працювало... сьогодні підключу все старе і спробую чи запрацює.
Опубликовано 26 Сентябрь 2010 - 14:40
Ситуація така, їхали вчора за містом по трасі, якась тупа бабулька переходила дорогу в місці взагалі не придатному для переходу, карочче вимушений був трохи затормозити... після чого помітив що двигун заглох((( Пропущу наші роздуми про причину на самій трасі. Дотягнули нас до родичів, там почали розбиратись. Після включення запалення бензонасос мовчить, реле клацало, але 2 рази. Думали проблема в контактній группі. Довго її чистили. В результаті нічого не допомогло. Підключали другий насос(мій старий з собою вожу), теж ніякої реакції. Помітили що навіть при виключеному запаленні якогось фіга працює ШМХХ. Тупо їздить там туди сюди, щось регулює.... Оо, я був в шоці. Підключили інший блок управління (мій старий вожу з собою:))). І о чудо, реле почало поклачувати з довшою затримкою між першим і другим "клацом")). але все одно бензонасос мовчить. В комбінації мій старий насос, старий блок управління, машина завелась і працює без проблем. ШМХХ не саморегулюєтся при виключеому запаленні.
Отож питання: що це за нах такий стався? Як міг і комп заглючити чи навернутись і бензонасос? Почитав пости в неті, то бувало таке що на час у когось вирубалось, потім знову працювало... сьогодні підключу все старе і спробую чи запрацює.
едь в сервис! Дам пускай проверяют а то вдруг ещё у тя что то другое вылезет!)))
Опубликовано 26 Сентябрь 2010 - 15:32
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых