Опубликовано 28 Февраль 2021 - 08:25
Доречі пройшов майже рік з того часу як нам забороняли гуляти по паркам, я тоді казав що це абсурд, були люди які мене тут звинувачували в безвідповідальності, зараз кількість заражених( вірніше протестованих) в рази більша чим тоді- тепер питання до тих хто мене звинувачував в безвідповідальності і сидів в дома в масці на кухні, чому ви зараз гуляєте? користуєтесь транспортом та не сидите дома? Все ж стало набагато гірше..
Якщо поритись за рік навіть по цій темі то можна накидати багато цитат « неймовірних речей» які були ще вчора, а сьогодні вже звичність, про які я та і не тільки я говорили, або навпаки речі які мали бути грандіозними виявились пшиком..
Наприклад якщо накласти графік інфікованих і графік смертності за рік то ми починаєм бачити що вони кардинально не співпадають - графік заражених в геометричній прогресії випереджає графік смертей, що свідчить про те що і було обомовленно з самого початку що кількість виявлених заражених буде рости пропорційно кількості протестованих, але щож з прогнозованою смертністю?
Далі -на сьогодні смертей пов’язаних з короною в Україні майже 27тисяч, в масштабах сорока мільйонної держави за майже рік, що скільки там? 0.00065%.. якби не було б кіпішу ця цифра просто б розтворилась у всіх показниках і не булаб абсолютно помічена, про те що з самого початку було видно що до пандемічного рівня трохи не дотягує, зараз стало очевидно ще більше, як я і прикидав по темпах з самого початку і майже вгадав називаючи цифру в 20 тисяч, підкреслю що цю цифру в масштабах держави можна набрати на рівні статистичної похибки.. і ще зазначу що ще рік тому померлі від пневмонії були померлі саме від неї, а не від корони, елементарною документальною заміною причини смерті можна набрати необхідні цифри
Читаєм уважно дані наприклад за 2018рік
а также 5095 - от пневмоний, возбудитель которых не был уточнен.
В целом в 2018 году было зарегистрировано 13006 летальных исходов от всех болезней органов дыхания. зважаючи на фактор страху кількості звернень в період до корони і під час, такі цифри можна легко множити на два..
Тепер берем офіційні дані
Смертність від коронавірусу за віком
0-9 років -
10-19 років 0,2 %
20-29 років 0,2 %
30-39 років 0,2 %
40-49 років 0,4 %
50-59 років 1,3 %
60-69 років 3,6 %
70-79 років 8,0 %
80 років і старше 14,8 %
Зважаючи на те що у нас середня протяжність життя в Україні 60-65 років то щільність населення у віці де значний відсоток- мізерна, що повністю спростовує цифру 3-4% летальності від корони в загальному, і дає максимум 0.3( ше раз зазначу опираюсь на офіційні дані без всяких теорій) і це в Україні, з ніякою медициною і тд, тобто 0.3% це рівень сезонного грипу чи інших респіраторних захворювань.. якби провести таку статистичну роботу наприклад по грипу яка була проведена по короні то чомусь мені здається що цифра мало б чим відрізнялась від відомих респіраторних.. вірніше коронавіруси теж відомі давно, але для грандіозного шухера вибрали « новий» можливо трохи сильніший за інші..
Ну і звичайно можем разом поржати з різних теорій змов і тд, змов можливо і нема, тоді постає питання- хто і напаркуа це все замутив?
Ігоноровані vigors шусман