Изменено: Антикиллер, 22 Июль 2010 - 10:24
Реклама

Нужна подработка вечеромтакси непредлагать
Опубликовано 22 Июль 2010 - 15:16
Не нужно пытаться меньше тратить, нужно пытаться больше зарабатывать"
Карканье вороны, лай шакала и шипение змеи не могут помешать восходу солнца.
Опубликовано 22 Июль 2010 - 16:09

Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 26 Июль 2010 - 08:04
Опубликовано 26 Июль 2010 - 08:08

Изменено: Maxwell, 26 Июль 2010 - 08:08
Не нужно пытаться меньше тратить, нужно пытаться больше зарабатывать"
Карканье вороны, лай шакала и шипение змеи не могут помешать восходу солнца.
Опубликовано 24 Август 2022 - 21:07
Пішов сусід на таксі в вільний від роботи час ( з 17.00 і до "наскільки вистарчить" плюс вихідні ). Зараз ейфорія спаде, місяць поїздить - побачимо скільки вийде. В принципі, він сам "тут" як і я, літо як "гаряча пора" на основній роботі пройшло, час є а "бухати" вже здоров"я немає - як варіант таксі
Опубликовано 26 Август 2022 - 20:36
Пішов сусід на таксі в вільний від роботи час ( з 17.00 і до "наскільки вистарчить" плюс вихідні ). Зараз ейфорія спаде, місяць поїздить - побачимо скільки вийде. В принципі, він сам "тут" як і я, літо як "гаряча пора" на основній роботі пройшло, час є а "бухати" вже здоров"я немає - як варіант таксі
![]()
єйфорія спаде як перша поломка буде та ТО
sapphir, рыбалка ещё есть)
цє дорого. Риба дорожча чим на базарі
Реклама!!!
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 21:16
rvgu, общение с природой. Медитация
Полное отсутствие связи...
є у мене в кооперативі мужик-дід, хрен зна скоко лет, пенсіонер. Є у нього четвірка, чи як воно- жига беременна, і от у мене в гаражі диван і тд, я буває там відпочиваю від квартири, так от. Метушиться цєй хлоп -туди, сюди, то з вудочками, то з сітками, то ще шо. Якось став свідком розмови ийого та другана якогось- типу= був на рибалці, таке собі, в три ночі змінили місце, то хоч трохи до ранку наловили....ось...три кг.
Я так поняв він і ще хтось- і це на двох...в три ночі...та манав я такий відпочинок.
Головне що у діда три або навіть 4 гаражі, кожен десь по 3куе, і він шокаеться на вазі... і сам одітий соответственно... НАХРЕНА? ... Та продай ти три, і живи останні роки нормально, а не... хранить в гаражах якійсь непотріб, навіть не здає. В рік кожен гараж обходиться 1000грн.
сесть перед кактусом (растением) и отключить телефон - разве не то же самое?))
рибалка норм тема, аби не було сіточників. А так просидиш три години, скормив кіло прикормки, коробок червя ...і пішов ...одні нерви
Реклама!!!
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 21:40
Поки що "ейфорія", або ще щось, тримають Дзвонить в обід - затягни на СТО, Фабія поламалась. Я приїхав - щось мені розповідає а поведінка не зовсім адекватна. Я бачу і чую що запаху нема - чіпляю. На перших метрах розриває 8т ремінь ( я слабші навіть не купляю собі ), відриває гак, коцає низ свого бампера
Поки доїхали до СТО думав або лонжерони повириває або в бампер мені в"їде. І весь час - треба на маршрут, скільки сьогдні не заробив і в такому плані( те що я з обіда до вечора з ним совався не рахується )
... Краще б пив як раніше - хоч в більшому адекваті був...
Питає - що я дійсно дивно виглядаю? Ну да кажу, це так м"яко кажучи. Він - я думаю чого до мене вчора поліція домахалась, на експертизу хтіла везти. Кажу - братан, до тебе не домахатись - сліпим треба бути Роби вихідний і їдь до дому відпочинь, і так вже 19.30 а ти ще не обідав. І що думаєте - повалив по замовленням
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 12:34
Поки що "ейфорія", або ще щось, тримають
Дзвонить в обід - затягни на СТО, Фабія поламалась. Я приїхав - щось мені розповідає а поведінка не зовсім адекватна. Я бачу і чую що запаху нема - чіпляю. На перших метрах розриває 8т ремінь ( я слабші навіть не купляю собі ), відриває гак, коцає низ свого бампера
Поки доїхали до СТО думав або лонжерони повириває або в бампер мені в"їде. І весь час - треба на маршрут, скільки сьогдні не заробив і в такому плані( те що я з обіда до вечора з ним совався не рахується )
... Краще б пив як раніше - хоч в більшому адекваті був...
Питає - що я дійсно дивно виглядаю? Ну да кажу, це так м"яко кажучи. Він - я думаю чого до мене вчора поліція домахалась, на експертизу хтіла везти. Кажу - братан, до тебе не домахатись - сліпим треба бути
Роби вихідний і їдь до дому відпочинь, і так вже 19.30 а ти ще не обідав. І що думаєте - повалив по замовленням
так який висновок? нарк? чи просто життя підвижало?
Реклама!!!
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 14:25
так який висновок? нарк? чи просто життя підвижало?
Без поняття, я йому в очі сказав що він "не дуже виглядає" і в "розвідку я б з ним не пішов" - нехай робить висновки... або ні - хлопець дорослий, за руку водити не буду...
Опубликовано 14 Октябрь 2022 - 21:44
Що і очікував, з серії " нічого так не тішить як невдачі товариша"
Нарешті сусід повернувся "до сім"ї", кинув таксувати, почав 100 грамм пити - одним словом став нормальним
З його слів - класно було перші пару-трійку тижнів поки був статус Голд, потім після пари відмов, порушень швидкісного режиму статус змінився, пропозиції почали бути менш цікаві скажімо з іншого кінця міста - він кинув. Особливо якщо їздити на бензині, навіть для його Фабії з 1.4, сенсу він не бачить - простіше просто не їздити і не ремонтувати а "лишній" бенз просто продати знайомим. Да, в окремі дні, він ( в одну з субот ) заробив 2700 грн і йому ще 2000 нарахували бонусів. Ніби непогано але таких днів одиниці і для бонусу треба було впахувати цілий тиждень. Знову ж таки - багато було готівки і в кінці тижня йому всю безготівку взяли і зняли як комісію службі таксі. Одним словом - людину попустило і халяви в таксі не знайшлось. Буває
Изменено: sapphir, 15 Октябрь 2022 - 06:26
Опубликовано 15 Октябрь 2022 - 06:37
sapphir, кореш нырнул
Болт+уклон
1700 плохой день
4500 хороший
С утра до вечера
Не бухает
Думаю тут дуже все індивідуально, починаючи від вмінь/авто і закінчуючи містом. Подобається - нехай їздить, хтось має це робити. Я і так знаю як "заї...тися" за день і заробити ті ж гроші не таксуючи - питання в іншому, що це "межа" в моєму напрямку яку не перейти працюючи "руками". Зрештою для кожного конкретного таксі це також ...
Да, ми відхилились від теми - підробіток
Изменено: sapphir, 15 Октябрь 2022 - 06:41
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых