Ну, він класно ремонтує, чи так собі:) Пару раз попадав на таких майстрів, що треба було переробляти ( та зараз по ходовій і по мотору їзжу до перевірених людей, та от гідравліку не роблять вони:( ).В мене знайомий на сервісі працює біля першої школи в Дрогобичі , шарить в машинах можеш звернутись до нього звати Вова 0679284246
Реклама

ДрогобичПора збиратись))
Опубликовано 07 Февраль 2011 - 21:24
Опубликовано 07 Февраль 2011 - 21:32
Ну, він класно ремонтує, чи так собі:) Пару раз попадав на таких майстрів, що треба було переробляти ( та зараз по ходовій і по мотору їзжу до перевірених людей, та от гідравліку не роблять вони:( ).
та ні він класно ремонтує я б тобі поганих не радив, скіль раз в нього ремонтував то все нормально було. перше підїдь або подзвони чи він за таке візьметься а як ні то заїдь до Яреми по дорозі на Тандем справа синій сервіс навпроти Волгосервісу там також хороші фахівці...
Опубликовано 07 Февраль 2011 - 21:40
Ну про Ярему знаю, тато уже давно туди їздить (до Яреми). А в Лішні не в курсі що роблять?та ні він класно ремонтує я б тобі поганих не радив, скіль раз в нього ремонтував то все нормально було. перше підїдь або подзвони чи він за таке візьметься а як ні то заїдь до Яреми по дорозі на Тандем справа синій сервіс навпроти Волгосервісу там також хороші фахівці...
Опубликовано 15 Февраль 2011 - 12:57
andriy_ki, а ти хто?

Кто-кто?! Твой земляк, наверное!

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 16 Февраль 2011 - 02:17

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 16 Февраль 2011 - 09:19
М-да... ото так баталії були..Дивлюся міняю жінку
![]()
![]()

Вони там хати одна одній ще не спалили після виходу передачі в ефір?

Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых