а про какую ты деревню говоришь? я там в одной дегустировал котлетки - просто волшебные были!Zerocool,от Слынчева Бряга до Стамбула примерно так и выходит, только до красивой деревни на границе 160-190км..
Ну может чуть поболее.
Реклама

"БОЛГАРИЯ - отдых, маршруты поездок, визовый режим"подводные камни
Опубликовано 26 Май 2011 - 15:22
Теж є бажання катнути в Болгарію найближчим часом. Минулого року був в Сонячному березі, сподобалося. Тепер хочеться на довше і своєю машиною. Відповідно є кілька питань. Можливо, хтось підскаже або наведе на правильну думку...
І так:
1) маршрут Луцьк - Сонячний Берег (район Бургаса) я так розумію треба на Чернівці а там через всю Румунію бо ЖПСу...
2) потрібно отримати візу самостійно... Блін... ніколи цього сам не робив, а місцеві турфірми жирують очевидно і не хочуть візи оформлювати без турів. Може в кого є рекомендації де можна зробити візи за адекватну ціну?
3) ще раз перепитаю - тонування треба здирати чи таки точно можна не здирати?
4) в машині два кіндера - 4 і 10 років. Як щодо дитячих крісел?
5) трохи банальне питання, але все таки задам - резина на передній осі відрізняється від задньої :-) Чи може це бути причиною непорозумінь з місцевими поліцаями в Румунії/Болгарії
Опубликовано 26 Май 2011 - 15:35
отдал 55 евро и паспорта без каких либо бумажек, жду визу на 14дней. В этот раз сам решил не заморачиваться, поехать в Киев, собрать все справки с работы, копии, деньги, дорога....2) потрібно отримати візу самостійно... Блін... ніколи цього сам не робив, а місцеві турфірми жирують очевидно і не хочуть візи оформлювати без турів. Може в кого є рекомендації де можна зробити візи за адекватну ціну?
тоже тонирован, сдирать не буду, но хотелось бы понимать их нравы3) ще раз перепитаю - тонування треба здирати чи таки точно можна не здирати?
главное, чтобы на одной оси была одинаковая резина, мне так кажется5) трохи банальне питання, але все таки задам - резина на передній осі відрізняється від задньої :-) Чи може це бути причиною непорозумінь з місцевими поліцаями в Румунії/Болгарії

Изменено: Sashko, 26 Май 2011 - 15:41
Опубликовано 26 Май 2011 - 16:09
тонировка-если наглухо, то будет трабл. Стекло водителя не дозлхно тонироваться.
Опубликовано 26 Май 2011 - 16:17
По кріслах дитячих - я теж "за", тільки собака дорогі вже вони дуже... думаю, можливо десь б\у пошукаю, хоча б для меншого кіндера...
По візах - так от і мені б не хотілося морочитися з дорогою до Києва, стоянні в черзі під посольством і т.д. і т.п.
Опубликовано 26 Май 2011 - 17:03
так в чем проблема? Купи тоже
так не продаються в Луцьку візи, тільки в Польшу :-) зараз чекаю дзвінка з однієї Київської контори...
так в чем проблема? Купи тоже
Sashko, а якщо не секрет, де продаються візи по 55 євро? Мені тільки що озвучили ціну в 105 євриків за штуку....
Опубликовано 26 Май 2011 - 20:00
Не пугайтесь! Если не спешите, есть гроши и кондюк в авто-супер!Я тогда был молод, всегда спешил...
Да че уж там :-) Сиджу зараз вивчаю Гугль Мапи... Не така вже й страшна та Румунія - від краю до краю 520 км.... якось прорвемось :-)
по ходу питання - а як зі страховкою типу нашої цивільної відповідальності? За кордоном мабуть же щось аналогічне теж потрібне... а то не дай Бог якийсь пепелац в Румунії шкрябнути...
Опубликовано 26 Май 2011 - 20:34
Так покупаем зеленую карту на границе з ненькой и вперед! иначе штраф 700 евро.
520 км по Румымии это как 1400 по неньци. отаке. Села, села, 50 км/час...дороги супер но вузьки.
йо-ой :-( ну шо ж 50 так 50 - значить будемо насолоджуватися краєвидами... За інформацію по зеленій карті - дуже дякую.
Опубликовано 26 Май 2011 - 20:47
Життя-насолода, тилькы треба трохи загальмуваты.
И я - и я - и Я того же мнения !!!
В Болгарії поки що був тільки один раз. Але в Болгарії відчував себе як вдома. Чесне слово. Дуже приємні враження залишилися і від країни, і від людей.... ну і ракія там дуже класна :-)
Опубликовано 26 Май 2011 - 21:54
Опубликовано 26 Май 2011 - 21:58
с тонировкой гемора не было еще-присутствует лояльность к туристам. С визой-в кир-де 65 евро с носа-если что могу помочь - нашим пох ваша прописка. Верхняя часть Румынии неизвестна-ничего не скажу по проезду от Черновцов. Если въезжать с стороны Одессы-лучше через Болград(Вулкананешты), чем Рени, у вторых дох понтов и обязанностей, и мозк выносят (в феврале проверено), машин больше.
По візі - поки що знайшов ціну 85 ойро з дорослого носа і 30 - з дитячого. Буду вдячний за координати контори, котрі пропонують візи по 65 з носа.
Опубликовано 26 Май 2011 - 22:32
сегодня с ходу получил инфу по визам в Болгарию.
35 евро виза + 15 евро оформление.
ребенку виза не нужна, но оформление те же 15 евро.
итого за троих 35+35 +(15*3)=115 евро
Жень, а скажіть, будь ласка, де така ціна пропонується? Координати бажано б, телефончик ...
Опубликовано 26 Май 2011 - 23:07
что, опять ???главное никого не подрезать, и все будет хорошо)))
О! Вот это уже ценничеГ более реальный! А что за фестиваль?
всё равно, мне кажется что Турция таки подешевле будет, потому как все по доллару считает, а не по евро. Или я не прав? Развейте мои мифы.
1. фестиваль обычный, платный, "многогранный". мы везем украинский фольклор.
2. я бы не рискнула в Турцию задешево поехать. столько в массмедиа говорили и писали о ночевках в сараях с курами вместо отелей...
Изменено: Manager's Best Wife, 26 Май 2011 - 23:08
Опубликовано 27 Май 2011 - 11:12
То да, друже! Я чому всим рекомендую Болгарию-бо сервис не головне, це бильше видчуття ауры страны. Як вдома-влучно. особливо не на мори, бо там народ трохи другий.В Болгарії поки що був тільки один раз. Але в Болгарії відчував себе як вдома. Чесне слово. Дуже приємні враження залишилися і від країни, і від людей.... ну і ракія там дуже класна :-)
Я б там жив, але с працею там тяжко.
Опубликовано 27 Май 2011 - 11:28
То да, друже! Я чому всим рекомендую Болгарию-бо сервис не головне, це бильше видчуття ауры страны. Як вдома-влучно. особливо не на мори, бо там народ трохи другий.
Однозначно. А я от як раз і планую не на саме море, а трошки далі від гамірних променадів, заповнених туристами. Планую в Кошариці отаборитися - оскільки буду машиною, то проїхатися 6 км до моря проблемою не буде, я сподіваюсь, але разом з тим в готелі буде спокійніше, та й до природи ближче :-) Аби тільки все вийшло, так як планується...
До речі, всім дякую за поради по візах - з Вашою допомогою таки знайшов місце в Києві де за 50 євриків обіцяють зробити візи. Так що в понеділок буду пересилати документи.
Опубликовано 27 Май 2011 - 11:50
вчера забронировали по 18евро/сутки в Золотых песках отель www.hotel-grenada.com, входит завтрак, стоянка и интернет бесплатно
О, мої вітання! У мене дорожче виходить, але з іншого боку - малишня буде жити і харчуватися безкоштовно і Ол-Інклюзіфф для всіх :-) До речі, Ваш готель по ходу на Сонячному Березі, а не в Золотих Пісках....
Опубликовано 27 Май 2011 - 12:00
Lacrim, угу, исправил ;)
Ну так значить будемо по сусідству :-) Я минулого року був на Сонячному березі... До речі, а на які дати Ви плануєте топтати пісок Сонячного берега? Я сподіваюсь з 15 червня бути там поблизу, якщо все вигорить, бо щось я трохи запізно почав підготовку...
Опубликовано 01 Июнь 2011 - 08:35
"...Из румынского города Калараш в болгарскую Селистру. Чем еще удобен этот маршрут, тем что от Галаца до Калараша примерно 180 км. Если в Румынии никуда не заезжать, то самый прямой путь получается..."
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых