Реклама

Закарпатье
Опубликовано 08 Май 2013 - 07:48
Здравствуйте! Помогите советом. У тестя есть Опель Комбо 1,3 ЦДТИ 2006, живёт в Хусте. Недавно загорелся индикатор "машинка с ключём". Продиагностировали, оказалась проблема с вентилятором охлаждения радиатора(он был прижат к радиатору и не работал). Машина покупалась в ноябре, потому толком и не прогревалась. Теперь как потеплело загорелась лампочка. Вентилятор починили, но машина начала вибрировать на холостых (стабильные).
Подскажите хорошую СТО или мастера который бы смог сделать полную диагностику и сразу же отремонтировать.
ПыСы. Сам знаю как тяжело найти хорошего, не барыгу, мастера. Но в закарпатье никого незнаю
Опубликовано 08 Май 2013 - 22:04
Ужгородский р-н, с Баранинці (кінцева маршрутки №1 далі сто метрів, я думаю там направлять- питати Сергія Шрот Опель Омега) це від Ужгорода 500 метрів :smile:
впринципі по дорозі до Ужгорода будеш проїздити через Мукачево, там також можна попитатись про хороших майстрів, станція "Бош-сервіс", але там завжди купа машин )))))
Опубликовано 08 Май 2013 - 22:20
Спасибо! Бош сервис есть и в Хусте, очереди и цены большие. Знаю чо в мукачево много мастеров (СТО), но хотелось бы конкретного, проверенного, не барыгу.
Ужгородский р-н, с Баранинці (кінцева маршрутки №1 далі сто метрів, я думаю там направлять- питати Сергія Шрот Опель Омега
я так понимаю у него не только шрот но и СТО с комп. диагностикой? какая у него ценовая политика?
Опубликовано 09 Май 2013 - 20:02
шрот, яма, комп, купу навиків - ціни радують, але то все по Омезі, просто якщо щось - вони скажуть,то ти можеш купити зможеш в Ужгороді (запчастин е купа, несумніваюсь що все в наявності) -ціни майсрів дуже радуюють)))
то не той шо біля Деци у нотаря?! чек вибиває треба на діагностику
Опубликовано 16 Июнь 2013 - 10:44
Дякую, Міша, якщо один із цих приладів тобі не потрібен, ми із знайомим, у нього така ж машина, придбали б його. Але потрібно, щоб прошивка була 1.39 або ж 1.44. А на рахунок майстра в Поляні, може знадобитись, планую заміну ланцюга ГРМ. На даний час, замовив в EXISTі запчастини, обіцяли привезти на слідуючому тижні. В Ужгороді така робота коштує від 600 до 900 грн. + запчастини, але якість роботи майстрів, які озвучували ці суми, я не знаю, немає про них ніяких відгуків. Якщо можливо, скинь номерок майстра, буду вдячний.
Каждый, кто думает, что любой автомобиль со временем становится Опелем, со временем становится Дебилом.
Опубликовано 16 Июнь 2013 - 16:03
Друже я свый опком і віддав тому майстрові, в нього також ООБ. Суть в тому що той майстер заміняє тобі набагато дешевше - але прицьому він невіддасть тобі машину до тих пір поки вона не буде шептати)) сам планую робити в нього мотор. Прошивка в обох опкомів 1.44 яка підтримує опелі від 1994-2011 року випуску)))
Опубликовано 16 Июнь 2013 - 17:19
Не знаю чи взагалі твій майстер візьметься за мою машину, їх тільки в останній час почали розмитнювати, а офіційно з такими моторами в Україну не поставлялись. Пізніше передзвоню тобі, та переговоримо. Наразі, дякую.
Телефон отримав, ще раз спасибі.
Каждый, кто думает, что любой автомобиль со временем становится Опелем, со временем становится Дебилом.
Опубликовано 16 Июнь 2013 - 22:07
Не знаю чи взагалі твій майстер візьметься за мою машину, їх тільки в останній час почали розмитнювати, а офіційно з такими моторами в Україну не поставлялись. Пізніше передзвоню тобі, та переговоримо. Наразі, дякую.
Телефон отримав, ще раз спасибі.
двигуни вони в африці двигуни))) ти попитайся а там дасть ся чути)) Нема защо))
Опубликовано 13 Июль 2013 - 00:12
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 16 Апрель 2014 - 14:03
человек не зарегистрирован на форуме и боязно отправлять ему 2к грн не посмотрев коробку.
+38093 69 66 873 Дима
+38067 57 86 492
Изменено: Mitynik, 16 Апрель 2014 - 20:39
Опубликовано 18 Апрель 2014 - 19:30
Добрый день, ребят нужна помощь, есть разборка в г. Виноградов (Закарпатье) там один человек продает КПП, мне необходимо чтобы человек подъехал посмотрел коробку и если все нормально помог с отправкой мне ее в Харьков любой курьерской службой. расходы на бензин сколько скажите, компенсирую.
человек не зарегистрирован на форуме и боязно отправлять ему 2к грн не посмотрев коробку.
+38093 69 66 873 Дима
+38067 57 86 492
блін ))) аналогічна ситуація . я також шукаю КПП і до мене позвонила людина , що у неї є така КПП як мені треба , сказав що з Виноградова , висилати наложкою не хоче , а бабоси наперед стрьомно кидати. ще й до того всього у нього вже 4 день виключений телефон .
допоможіть хтось , КПП дуже треба.
Изменено: меля, 18 Апрель 2014 - 19:30
Опубликовано 19 Апрель 2014 - 18:35
блін ))) аналогічна ситуація . я також шукаю КПП і до мене позвонила людина , що у неї є така КПП як мені треба , сказав що з Виноградова , висилати наложкою не хоче , а бабоси наперед стрьомно кидати. ще й до того всього у нього вже 4 день виключений телефон .
допоможіть хтось , КПП дуже треба.
думаю что это развод, так как откуда он взял мой номер, человек не может внятно ответить, говорит знакомый дал(спрашиваю какой знакомый, он говорит мой) вообще мутно как - то все.
ну а вопрос с КПП решил, нашел в почти в своей области.
Опубликовано 01 Январь 2015 - 12:45
Реалізація нових з/частин до OPELів Жми сюда!!!
моб.0638808885 Viber, Telegram
Instagram, Facebook http://l.ead.me/opelmagua
Опубликовано 01 Январь 2015 - 21:27
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых