Реклама

Поможіть розібратись з пічкою
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 20:41
Проблема наступна:
поміняли мені антифриз і буквально зразу коли включив пічку пішов дим зі всіх місць з запахом ніби антифриз випаровується
Трохи ше поїздив і в салоні на мічці переднього пасажира почав просочуватись, маю підозру шо все той же антифриз.
Чи могли коли міняли шось не докрутити чи шось поломити як в нас вміють, і шо це конкретно могло потекти???
Я просто реально не дуже ремонтник -автослюсар )))),
але хотів би бути хоч трохи підкованим коли в понеділок буду давати їм тягла.
Наперед вдячний всім хто вікгукнеться
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 20:44

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 21:38
так замена антифриза ну никак не могла б повлиять на трещину в печке... :)(если конечно остатки антифриза в системе не выгоняли высоким давлением)Уже але все -таки хотілось би знати хоч приблизно в чому проблема може бути шоб не навішали лапші, бо я поки початківець в німецькому автопромі ))))
думаю скорее совпадение...
снимать радиатор печки и варить..
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 21:44
Течет на заведенной или когда даже стоит??
ЗЫ : Печка с ВАЗа вроде подходит... ( с доработкой напильнегом)
Изменено: Ugeen_K, 07 Апрель 2012 - 21:46
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 22:12
ОВА!!
як бути?? як взнати шо то не вина ремонтників?
просто до заміни все було гудь
І може тоді хтось знає ссилочку з фотами чи відео як там під панель залізти і подивитись звідки капає???
а то я так розумію поки сам не зробиш ніхто тобі по-людськи не зробить
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 22:21
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 07 Апрель 2012 - 22:23
Опубликовано 08 Апрель 2012 - 09:25
і там де протікає теж затягуєта химия может затянуть усе на свете а не тока где протекает :)) дето в ремонте седня читал как чуваку герметик печку вышеб нафиг :)

тут +1, використання герметиків потягнуло за собою заміну радіатора основного і пічкиЯ би не радив.
Опубликовано 09 Апрель 2012 - 07:04
едеш на зеленую, там ищеш радиатор , прицениваешся (предварительно глянув цену на екзисте) торгуешся и покупаеш :))а може за одно хтось зорієнтує на ціну нового радіатора на пічку і зразу окремо встановлення??? І коліться, хто має бажання, де запчастини купує??чи в кого?? зокрема на Вектру А 1992 року )))
а дальше или сам или на сто
Опубликовано 09 Апрель 2012 - 11:25
Так скоро лето!коли буде в машині тепло ))))))

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 12 Апрель 2012 - 09:05
Враховуючи те, що не перевірили коли міняли антифриз. Єдине чого шкода, то те шо трохи антифризу пропало. Всім хто відгукнувся дякую.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых