В нашому сільському магазині банани - 80, апельсини - 105, лимони - 106.
Це взагалі норм?
а кажуть що в селах бідно живуть , на Печерську дешевше
Опубликовано 21 Октябрь 2024 - 08:26
Изменено: Шусман, 21 Октябрь 2024 - 10:46
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 00:46
Не всі мене зрозуміють, але я, окрім всіляких морепродуктів, ще люблю морську капусту(як і моя напівжива щитовидка, до речі).
Зазвичай купував її в АТБ чи у Варусі, але останнім часом вона сильно здорожчала. І тут випадково від одного фудблогера я довідався, що морська капуста у наших торгівельних мережах вся т.з. "відновлена", інакше кажучи зроблена з висушеної ламінарії. Раз так, то для проби купив в одному інтернет-магазині цю... це сіно , відважив 50 грамів(40 гривень), залив водою, і на ранок отримав 800(!!!) з хвостиком грам соковитої, хрумкої, смачної морської капусти, такої ж, як і в АТБ
Вимушений був з усієї цієї маси робити салат(не пропадати ж добру) і сходити до тещі з тестем, аби допомогли його "утилізувати"
Ще в тому інтернет-магазині купив також сухі водорості вакаме, але їх ще не готував. Раніше купував готовий заморожений салат з вакаме в Метро, смачний, але як на мене зроблений занадто по-сжідному, занадто засолодкий.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 11:56
Шусман, вище вже була ссилка.
Ще раз, на подібний товар на сайті: https://cacaogold.com.ua/uk/vodorosli/
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 17:33
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 21:51
Шусман, вище вже була ссилка.
Ще раз, на подібний товар на сайті: https://cacaogold.com.ua/uk/vodorosli/
А зараз подивився що Китай , так то стопудово на фермах під антибіотиками вирощено .
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 23:18
так то стопудово на фермах під антибіотиками вирощено .Думаєш отак прямо в море ллють антибіотики?.. відрами?..
Ту ж білокачанну капусту чи іншу сільскогосподарську культуру аж бігом можна накачати пестицидами, гербіцидами і добривами. З ламінарією таке не пройде, бо течією змиє недешеві препарати. А от збір в неблагополучних з точки зору екології районах Світового океану можливий, Але таке може бути з любим морепродуктом, тут лотерея і надія на добросовістність виробника
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 13:20
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 14:54
я довідався, що морська капуста у наших торгівельних мережах вся т.з. "відновлена", інакше кажучи зроблена з висушеної ламінарії.
Раніше нам рашка поставляла, зараз китай, смак дуже змінився.
Ще в тому інтернет-магазині купив також сухі водорості вакаме, але їх ще не готував. Раніше купував готовий заморожений салат з вакаме в Метро, смачний, але як на мене зроблений занадто по-сжідному, занадто засолодкий.
Чука-нямба, як приготуєш поділись враженнями і рецептом
До речі , якщо вже про гімно , ніхто не пив тієї кави що кормлять зернами якихось ховрашків ? Кажуть що смак неперевершений .
Копі Лювак, там ціна разів 10-15 вище непоганої кави
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 14:54
Одні шукають позитив
вона буде не гіршою ніж в магазині і рази в чотири дешевшеа знаходять розчаруваня
із того ж самого гімна
Краще не знати, що ми їмо
Існує міф про якісну совкову ковбасу, але це тільки міф. На початку 80-х під час строкової доводилось бувати на Останкінському м"ясокомбінаті в Москві і бачити виробництво. Краще б я не знав з якої сировини робилась хвальона совкова "варьонка" і сосиски "Останкинський, потому что колбасу делают с останков"(с) місцева народна творчість
Опубликовано 11 Ноябрь 2024 - 11:36
Мама любить Київський торт, минулого року брав в АТБ аналог типа Столичний, цього року нема його в продажу, настуив на горло і пішов в рошен, трохи припух від 590грн за 850гр, але ж для мами, купив, смак суцільне розчарування, по висоті наче блін, на смак - мокре, слизке, гидке, мама сказала АТБений був в два рази смачнішим
Опубликовано 11 Ноябрь 2024 - 15:14
Фундука там не бачив випадково , в торті?
Напис на коробці бачив, самого фундука ні
А торт бери БКК пражський з вишнями . Теж недешево , так зате хоч торт а не субстанція .
Ну таке, вишню люблю, пражский ні.
Брав Грільяжний БКК, дуже непогано, краще Київського
Опубликовано 15 Ноябрь 2024 - 18:36
Походив по магазинах, 500 грн кіло сиру твердого звичайного, 500 грн кіло масла.
Почухав і пішов далі.
Придбав на днях яйця по 55 грн за десяток. 90 штук = 500 грн.
Прямо з птахофабрики.
Колись ми яйця і варили і жарили...А ТЕПЕР ТІЛЬКИ ЧУХАЄМО
яйца відім только в банє
с новим годом кієвлянє
з курки ми їмо драглі
з новим роком москалі
Опубликовано 15 Ноябрь 2024 - 19:03
а де яйця рошен? то ж все Вінниця....
п.с. навіть на хавчику народ штирить.....
Походив по магазинах, 500 грн кіло сиру твердого звичайного, 500 грн кіло масла.
гауда, виявляється самий корисний напівтвердий сир 320... 400 за кг 60% брі...
масло на гурмана, ціна давить, переходь на смалець, хоч без холестерину....
за чек на ринку за яйця купи половину кабана і в "хвастаюсь"..
а то ниття... видно тоска що цінник не в баксах чи євро....
п.с. і до тематики форума.. мені колись сказали, сів в авто забудь про цінник на пальне... або ходи пішки...
шкода що розумні довго не живуть.... це я про тих хто порадами не давить...
Изменено: vigors, 15 Ноябрь 2024 - 19:06
Опубликовано 16 Ноябрь 2024 - 09:58
а де яйця рошен? то ж все Вінниця.... п.с. навіть на хавчику народ штирить.....
Які яйця рошен?
А ну якщо тебе штирить, то ти тойво, сходи прокапайся.
Бережи здоровля.
гауда, виявляється самий корисний напівтвердий сир 320... 400 за кг 60% брі...
Судячи з цін ти останній раз в магазин виходив десь в році 2020 му. Тоді була така звичайна ціна.
Гауда 380 грн за кіло, це якщо повезе і по акції в -30%.
https://megamarket.u...-niderlandi-vag
Вчора придбав шматочок.
А так 500+.
400 за кг 60% брі...
600 за брі.
600 за моцарелу кульками в росолі.
https://silpo.ua/pro...o-moloka-543663
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых