Просто гроші потрібні , ніколи не розумів захвату від тої перепічки, ще з совка ненавиджу пріжки смажені в олії
Реклама
Розмови про реальні ціни на продукти харчуванняАкції, рекомендації, якість і так далі
#14562
Опубликовано 15 Январь 2025 - 12:15
Ти або помиляєшся, або то був чеддер Віконт, витриманий 7міс - 769рн.або чеддер Даніель, витриманий 10міс - моїх двох Сільпо такого сиру нема
У моєму Сільпо була презентація Новгород-Сіверських сирів, ціна саме на чеддер була зменшена (на ціннику) приблизно вдвічі. Може її перед тим збільшили, цього я не знаю.
Подивився у холодильнику - Віконт 7 місяців.
Шкода, що тільки чотири шматочки взяв.
#14563
Опубликовано 15 Январь 2025 - 12:47
Подивився у холодильнику - Віконт 7 місяців.
Ну так це зовсім інший сир і акція була гарна, я провтикав, буваю рідко, зараз ціна 769грн за такі гроші не беру принципово, тим більше зараз Нуар 440грн
Шкода, що тільки чотири шматочки взяв.
Та да, такий сир легко пролежить 2-3 місяці, можна було і набрати
У моєму Сільпо була презентація Новгород-Сіверських сирів, ціна саме на чеддер була зменшена (на ціннику) приблизно вдвічі. Може її перед тим збільшили, цього я не знаю.
Я думав мова була про чеддер класік, його десь по 500+ продають
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
#14565
Опубликовано 15 Январь 2025 - 20:24
Ото ви любителі , тай заморочилися . Не так давно обговорювали акційні сири тільки по триста , і вже плавно перейшли до шестисот .
Я казав якось що мені найбільше подобається самий простий сир , той що раніше був російським , а зараз український . Маззі , ти казав колись що його скопіювали з якогось голанського , не запам,ятав назву , хочу спробувати заморський аналог .
#14566
Опубликовано 15 Январь 2025 - 20:36
З німецького. Оригінал називається Тільзітер. На Столичному вони були досить недорогі, у павільоні якимй називається Фрешзона чи якось так. Правда, я там не був років два, але думаю, що він нікуди не дівся.Маззі , ти казав колись що його скопіювали з якогось голанського , не запам,ятав назву , хочу спробувати заморський аналог .
По-перше, по 399, психологічний бар'єр у 450 для не пармезанів я перейти не згоден поки що.Ото ви любителі , тай заморочилися . Не так давно обговорювали акційні сири тільки по триста , і вже плавно перейшли до шестисот .
По-друге, до декого (тобто до мене) дійшло, що витримані сири варті певної доплати, порівняно з 2-3 місячними, не кажучи вже про місячні Гауду-юнг і всілякі Радамери/Маасдамери (ні, це не зовсім Маасдам).
Ось воно: https://express.auch...0-75-l-1695631/У Ашані сухе вино монастрель-шираз (ТМ Естратос, сіра етикетка з парасольками, пляшка трохи шампанська за формою) 14,5% зараз по 182 гривні. В дубових бочках воно не бувало і урожай 22 року, але з такою витримкою це все одно шара. Любителям сухого червоного рекомендую.
На сайті його немає, а у живих магазинах, зокрема Ашанах на Кільцевій, 4 і Дзюби, 17, повно, за все тих же 182 гривні. Я першу майже допив, про запас нічого вигіднішого не знайшов, взяв другу.
#14570
Опубликовано 16 Январь 2025 - 10:16
#14571
Опубликовано 16 Январь 2025 - 14:29
Не знаю, завжди тостові вважав низькопробними, ніколи їх не беру. За кордоном це найдешевший хліб. Хоча тут раз мені продали у магазинчику якийсь модний тостовий на чомусь цікавому і він був непоганий, якраз на нього акція була.Хоча ціни вже не радують, особливо на тостовий.
Там акції рідко бувають, а купувати потрібно практично кожного дня.
В Україні я беру Палангу, Либідський і Пушкарівський, інколи на пробу ще щось. Так, я з міркувань не наближатися до діабету намагаюся як правило брати ті де пшеничне борошно не перший інгредієнт, хоча інколи собі булочки дозволяю. Це мені дозволяє мати певний зазор для того, щоб їсти періодично солодке, від якого я відмовитися поки що не готовий.
Сир Комо Мольфар такий собі. Він нормальний, але від сиру з претензією на певну твердість я очікував більшого. Нуар кращий.
#14572
Опубликовано 17 Январь 2025 - 16:26
По 399 гривень.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых
-
Bing (1)