Всем привет!!!
Ребята ПЛИЗ подскажите в нашем славном городе Виннице(и не только в Виннице) классного,понятливого,знающего и слышащего дизелистаа еще лучше мастера ТНВД,что-бы пощупал, послушал и поставил диагноз,Заранее всех благодарю!!
Опубликовано 08 Сентябрь 2015 - 22:59
Это действительно Проблема. Себе делал замену форсунок и ТНВД (система Common rail Delfi) в одном месте на Липовецкой влево перед переездом со стороны города, вроде это сделали, но таких дополнительных косяков начудили, что до сих пор аж передергивает, когда вспомню: начало подтекать масло из двигателя, сломали замок в задних дверях, заправиться нормально не могу - выбивает пистолет из-за воздушной обратки и т.д. В общем, если найдешь толкового - скинь координаты в личку, плиз. Удачи.
Опубликовано 09 Сентябрь 2015 - 20:12
ну каму каг... для меня например это БООЛЬШОЙ секрет (в смысле - шо там за топливная)...
Я ище раз извеняюсь ТНВД BOSCH VE распределительного типа 16700-9С600
тнвд - делал мой товарищ на дукато
возле "глобалом"(мишелин таер плюс) на тывровском шоссе
зеленые ворота
как смотреть в право
Дима привет,завтра передзвоню.
Это действительно Проблема. Себе делал замену форсунок и ТНВД (система Common rail Delfi) в одном месте на Липовецкой влево перед переездом со стороны города, вроде это сделали, но таких дополнительных косяков начудили, что до сих пор аж передергивает, когда вспомню: начало подтекать масло из двигателя, сломали замок в задних дверях, заправиться нормально не могу - выбивает пистолет из-за воздушной обратки и т.д. В общем, если найдешь толкового - скинь координаты в личку, плиз. Удачи.
Вот я этого побаиваюсь,А мастера надо с совестью
Опубликовано 09 Сентябрь 2015 - 20:29
Блин а мне их советовали говорят что не плохо кому верить! но пока еще никуда не ездил хочу что бы сняли форсунки и проверили давление
Изменено: Gena, 09 Сентябрь 2015 - 20:29
067 749 33 49
Опубликовано 10 Сентябрь 2015 - 07:11
За Алекс я знаю дорого и долго. Спасибо
ну не знаю мне делали быстро,
там с хозяином бы пообщаться!
форсунки в принципе вообще то не сложно снять и проверить давление,,,
ну каму каг... для меня например это БООЛЬШОЙ секрет (в смысле - шо там за топливная)...
а тебе зачем?)))
тыж вроде как не в виннице,или я шота пропустил?
Опубликовано 15 Сентябрь 2015 - 08:10
+1
после нескольких косоруких суппер-пуппер мастеров теперь только к ним.
Алекс Дизель перевірена часом та якістю роботи контора.
Мені дешевше та швидше приїхати з Києва чим робити в Києві(дивитись на понти,та слухати казки від місцевої дизельної еліти).
Наприклад по ціні ремонту ВП44:
Київ(Вербицького2)-вартість робіт1600евро,термін виконання-2 тижні.
Вінниця(Алекс Дизель,Хмельницьке шоссе)-вартість контрактного насоса з всією новою начинкою включаючи новий блок керування-1000евро(10500грн).Термін-зараз на зараз.
Там же,інший ПНВТ тієї ж марки-вартість ремонту 1200уй(точно пам'ятаю по курсу 8).Терміни виконання-о 9:00 привезли на сервіс-о14:00 вирушили в зворотню дорогу на Київ.
Це те що згадується з точними цифрами)
Одним словом неодноразово звертався-ніяких нарікань по роботі,запчастинам(і особливо по ціні),термінам виконанням-нема.
Все що зроблено в Алекс Дизель катається в полі мого зору і регулярно приїздить на обслуговування-повторних звернень,або нарікань на відремонтовані ПНВТ-нема.
Персонал-супер.Дзвониш з Києва,описуєш проблему,суть бажаного.Отримуєш чіткі відповіді та терміни виконання робіт ціни.
Записався на певний день,приїхав з зламком,поїхав з відремонтованою річчю...
Користуюсь сам,рекомендую всім.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Сентябрь 2015 - 12:32
Опубликовано 18 Сентябрь 2015 - 10:43
Сьогодні по телефону спілкувався з Алекс дізель,нажаль не усе так добре як говорять.Розмовляти по телефону вони дійсно вміють,от тільки на великий жаль вони не працюють з таким типом диз двигунів як у мене LD23.Якщо хочете знімайте паливну аппаратуру і привозьте така була віідповідь.Але дали номер телефона людини яка працюе з цим типом двигунів,працює десь у районі хім комбіната звати Сергій.Може хто знає?
Опубликовано 28 Сентябрь 2015 - 18:32
Я вибачаюсь запара на роботі,але дизиліста знайшов.В нашому містечку Вапнярка відчинили нове СТО,то господар цего СТО переманив свого свата майстра паливної системи з Херсона до нас у Вапнярку,Тепер є і майстер і сто.На Ніссані паливну систему відрегулював,попередні слюсарі не вгадали ремінець на один зуб а ще в придачу ТНВД крутили.Зараз працює двигун добре без перебоїв і моща присутня,холості на місті стоять,диму стало на багато меньше.Але ,що не говоріть а ідеалу всерівно не буде бо 400 тисяч пробігу без ремонту.Но всерівно я задоволений.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых