Всем доброго времени суток. Подскажите, такой вопрос! Кто себе подключал этот разъем? Можно ли подключить как то по уму что бы зажечь индикатор на приборке? Или все таки надо колхозить и врезать в шлейф на задние фонари???
Реклама

Подключение разьема для фаркопаAstra G (Classic)
Опубликовано 16 Май 2018 - 12:06
Нужно взять схемку из ТИС-2000.
Очень благодарен, но если б я еще там что то понимал))))....
Опубликовано 16 Май 2018 - 14:24
Очень благодарен, но если б я еще там что то понимал))))....
Треба розібратись)
Прикольно,що коли їдеш з причіпом,на приборці(Астро Г) при увімкненні повороту блимає додаткова лампочка вказуючи на те,що в причіпі теж блимає лампочка повороту.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Май 2018 - 14:42
Вот то то же и хочу сделать.
Роби.Класна штука-не забуваєш,що позаду причіп теліпається...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Май 2018 - 22:17
цікава тема, собі сам ставив фаркоп і робив електрику все працює але індикації нема ( напевне відсутня лампочка в приборці) але в розетці Opel 13 контактів у євро розетки всього 7, питання до електриків як це все правильно зєднати коли різниця у 6 контактів ( відкидаючи 2 контакта туманок задніх, 1 контакт задній хід, 1 контакт маси ( їх 2), 1 предохранитель F1.33) то я так і незрозумів як приборка бачить що я підключив прицепа?
Виготовляю обміні файли XML на замовлення
Опубликовано 17 Май 2018 - 08:18
але в розетці Opel 13 контактів у євро розетки всього 7, питання до електриків як це все правильно зєднати коли різниця у 6 контактівЯ бачив перехідники з 13 пінів на 7.Дуже зручна штука.Можеш тягати причіпи з будь якою вілкою не копирсаючись в електриці.
але в розетці Opel 13 контактів у євро розетки всього 7, питання до електриків як це все правильно зєднати коли різниця у 6 контактів
Знімеш приборку,поставиш навпроти сонечка)У одному з віконечок зеленого кольору-побачиш намальований "мотижняк" розміром як у ішака)Туди лампочку і став)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 17 Май 2018 - 08:29
Я бачив перехідники з 13 пінів на 7.Дуже зручна штука.Можеш тягати причіпи з будь якою вілкою не копирсаючись в електриці.
Знімеш приборку,поставиш навпроти сонечка)У одному з віконечок зеленого кольору-побачиш намальований "мотижняк" розміром як у ішака)Туди лампочку і став)
самая крайняя справа.
Опубликовано 17 Май 2018 - 15:50
Я бачив перехідники з 13 пінів на 7.Дуже зручна штука.Можеш тягати причіпи з будь якою вілкою не копирсаючись в електриці.
Опубликовано 17 Май 2018 - 19:33
Не цілих 2 євро в польщі.
http://allegro.pl/ad...iant=6191419147
http://allegro.pl/ad...1f-e1fdaa830d0e
Изменено: TPAKTOPICT, 17 Май 2018 - 19:37
Опубликовано 31 Май 2018 - 19:29
У меня стоял фаркоп на старой Верке, на приборке все работало и горел фаркоп на приборке. Когда снимал , то все провода были паралельно подсоеденены к задним фонарям, и обезатель масса на кузов, без нее не работает половина и приборка
Лишние провода, когда менял вилку просто заизолировал, они на разные виды прицепов, домиков и еще чего то там, и все равно работало
Опубликовано 19 Август 2018 - 22:18
Нещодавно розбирався чому мигає приборка в такт з аварійкою і провіряв усі маси, підкинув лампочку в приборку ( тіки 1 слот під цю лампочку і був) і все працює, проводку на фаркоп підключав до рідного розєму бравши тільки потрібні контакти) , хто знає чому мигає приборка в такт з аварійкою дайте знати куда рити) ( маси всі провірені ( звірявся із ТІС2000))
Изменено: DustHell, 19 Август 2018 - 22:18
Опубликовано 30 Август 2018 - 15:04
Нещодавно розбирався чому мигає приборка в такт з аварійкою і провіряв усі маси, підкинув лампочку в приборку ( тіки 1 слот під цю лампочку і був) і все працює, проводку на фаркоп підключав до рідного розєму бравши тільки потрібні контакти) , хто знає чому мигає приборка в такт з аварійкою дайте знати куда рити) ( маси всі провірені ( звірявся із ТІС2000))
По поводу фаркопчика, я таки думаю шо там проблема укр.сборки. У тебя то немка 2002г, а у Tems - classic.
А по поводу приборка vs аварийка - мигает как? Повороты засвечиваются=приборка притухает и наоборот?
Изменено: Диметрио, 30 Август 2018 - 15:04
Опубликовано 30 Август 2018 - 22:41
По поводу фаркопчика, я таки думаю шо там проблема укр.сборки. У тебя то немка 2002г, а у Tems - classic.
А по поводу приборка vs аварийка - мигает как? Повороты засвечиваются=приборка притухает и наоборот?
Cаме так
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых