Це з сусідньої теми:
Заказал себе как у жены Ми бенд 3. Может затянет и пойду по смарт часам. Жена вошла во вкус хотя и Фосилы и Жак Леман есть в ассортименте. Я тоже на Фосилы.
ЗЫ. Сегодня возможно Амазон Ми фит возьму. Манит батарея и экран который на солнце хорошо читаем.
Якось давно придивляюсь до смарт-годинників, але все щось зупиняє від придбання, то неповний набір функцій, то невеликий час роботи від одної зарядки, то завелика ціна...
Зацікавив допис щодо Амазон Ми фит, але гугл не першого разу знайшов що це, а виявилось ось:
Amazfit Bip Smartwatch
Годинник й справді цікавий за свою вартість (в середньому 65$) в ньому вмонтований рефлективний дисплей, який потребує небагато енергії, тому користуватись годинником можливо від одної зарядки до місяця (на технічному форумі читав про рекорд 3 місяці).
Я вже загорівся до придбання, але прочитав що планується до виходу 2 версія цього годинника (хоча коли, невідомо), там як пишуть чутки, буде захист до 5 атм (в першій версії IP68), тобто можна сміливо плавати не знімаючи його, а також що мене більше зацікавило - наявність NFC. Тобто маючи смартфона без NFC, використовуючи такий годинник, можливо здійснити оплату за допомогою Goggle Pay
Але цей годинник ще не вийшов, та й дата не відома...
Цікавився, які ще смарт-годинники, де є NFC...знайшов не свіжий хуавей, але там амолед екран, який заряджати необхідно кожен день
Хто який смарт-годинник використовує, та для яких цілей?