Друзі, а чому в списку моделей немає Вектри Б? Є тільки Вектра С. Буду вдячний за відповідь!
Реклама

Привіт всім! Опель рулить))Мене звати Володимир і я власник чудового автомобіля Опель.
Опубликовано 09 Март 2019 - 13:58
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 09 Март 2019 - 17:40
Хороший бренд на профильном форуме жопой обозвал.
Можно вписать вектра Б вручную.
Це назва мого автомобіля і проекту на моєму каналі, я не хотів нікого обідити і обзивати бренд
Це мій канал, заходь в гості якщо що, а багатозначну дурню з ютубу краще не скидай, це не зовсім коректно
Опубликовано 09 Март 2019 - 18:15
F-17 , которую он продает - очень удачная коробка . 102 л,с. хватало для езды на пятой при 1500 об .
Тяговитая на низах и динамичная при разгоне . Средний в паре с z16XE был 7,2 л. на всех режимах .
Имхо , стоимость замены КПП превышает стоимость его машины .
Опубликовано 09 Март 2019 - 18:38
F-17 , которую он продает - очень удачная коробка . 102 л,с. хватало для езды на пятой при 1500 об .
Тяговитая на низах и динамичная при разгоне . Средний в паре с z16XE был 7,2 л. на всех режимах .
Имхо , стоимость замены КПП превышает стоимость его машины .
Я бачу у тебе з розцінками не дуже))))) Щось ваш клуб не дуже привітний. А На рахунок Ф17 ти спочатку розберись про яку саме Ф17 ти говориш, з короткими передачами чи довгими. А 7,2 л це вона в тебе масла брала? Чи коли з гори накатом їхав?
Шановні учасники клубу, я не розумію чому ви так агресивно і по ворожому ставитесь до нових учасників... Я прийшов з миром і хотів стати повноцінним членом клубу і я більш ніж впевнений, що можу зробити багато хороших речей для УОК, але якщо клубу і учасникам не цікаве моє членство і з невідомих причин ви бачите в мені ворога то так і напишіть і я більш не буду турбувати клуб. Дякую за взаєморозуміння!
Опубликовано 09 Март 2019 - 19:02
Мож надо сказать здрасте.? Заполнить профиль. Написать чо надо на понятном всем языке ....
![]()
А в вверху Ви не замітили моє привітання? А на рахунок мови я не зовсім Вас зрозумів
А в вверху Ви не замітили моє привітання? А на рахунок мови я не зовсім Вас зрозумів
Доречі профіль я теж заповнив
ШВАРЦ, ТС не понимает , что его название автомобиля в этом клубе неуместно.
А чим Вам не подобається назва мого автомобіля?? І якщо можна то зазначте пункт правил клубу, які мене обмежують в назвах мого приватного транспорту.
Опубликовано 09 Март 2019 - 19:48
город, авто(ладно), возраст ?
Нет
Добре) Давайте з початку. Мене звати Володимир, я живу в Києві. Я є власником ЧУДОВОГО автомобіля марки Опель. Веду свій канал на ютубі AutoUkraine, на каналі багато відео пресвячене моєму автомобілю і проекту, який називається ЕвроЖопель (автомобіль був на європейській реєстрації і я його розмитнив). Буду радий дружбі, чим зможу допоможу і з радістю прийму хорошу пораду)
Опубликовано 09 Март 2019 - 20:17
Добре) Давайте з початку. Мене звати Володимир, я живу в Києві. Я є власником ЧУДОВОГО автомобіля марки Опель. Веду свій канал на ютубі AutoUkraine, на каналі багато відео пресвячене моєму автомобілю і проекту, який називається ЕвроЖопель (автомобіль був на європейській реєстрації і я його розмитнив). Буду радий дружбі, чим зможу допоможу і з радістю прийму хорошу пораду)
Привiт
Опубликовано 09 Март 2019 - 21:59
Шановні учасники клубу, я не розумію чому ви так агресивно і по ворожому ставитесь до нових учасників... і з невідомих причин ви бачите в мені ворога то так і напишіть і я більш не буду турбувати клуб. Дякую за взаєморозуміння!
Мабуть таки не з того ти, хлопче, почав знайомство... Епатаж і фамільярність по відношенню до бренду клубу можуть собі дозволити сталі члени, які мають певні стосунки з маркою та їз спільнотою форуму. Зазвичай привітання типу " ипанутим привет, остальным здрасте" від незнайомої людини не є тією формою спілкування, яка сприймається безумовно доброзичливо... Ну як на дорозі, приблизно : можна з другорядної й в крайній лівий, але спочатку полоса розгону...
Опубликовано 09 Март 2019 - 22:01
Епатаж і фамільярність по відношенню до бренду клубу можуть собі дозволити сталі члени, які мають певні стосунки з маркою та їз спільнотою форумуМожно, но не нужно.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 09 Март 2019 - 22:15
Я бачу у тебе з розцінками не дуже))))) Щось ваш клуб не дуже привітний. А На рахунок Ф17 ти спочатку розберись про яку саме Ф17 ти говориш, з короткими передачами чи довгими. А 7,2 л це вона в тебе масла брала? Чи коли з гори накатом їхав?
Алее , гараж !
Ты меня с клубом не обобщай . Я тебе , колхоману , личный опыт рассказываю .
В литрах я бензин марки 95 Super указал . И это показатель не за один десяток тысяч км .
И вбей в свой несозревший моск . Механика F17 - почти идеальное творение умных мужиков из Рюссельсхайма . Усек?
Опубликовано 10 Март 2019 - 09:41
Алее , гараж !
Ты меня с клубом не обобщай . Я тебе , колхоману , личный опыт рассказываю .
В литрах я бензин марки 95 Super указал . И это показатель не за один десяток тысяч км .
И вбей в свой несозревший моск . Механика F17 - почти идеальное творение умных мужиков из Рюссельсхайма . Усек?
Я бачу ти серйозний спеціаліст...
Опубликовано 11 Март 2019 - 08:07
Добре) Давайте з початку. Мене звати Володимир, я живу в Києві. Я є власником ЧУДОВОГО автомобіля марки Опель. Веду свій канал на ютубі AutoUkraine, на каналі багато відео пресвячене моєму автомобілю і проекту, який називається ЕвроЖопель (автомобіль був на європейській реєстрації і я його розмитнив). Буду радий дружбі, чим зможу допоможу і з радістю прийму
хорошу пораду)
Привіт , раді новому опелеводу !
Я бачу ти серйозний спеціаліст...
То все фігня , з часом привикнеш )
Также с меткой «Opel Vectra b, тюнинг опель, AutoUkraine»
Регионы →
Захід України →
Львів →
Приймайте у свої ряди! ))Автор: Nick_Fedorov • Дата: 26 Август 2018 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
ГТЦ+Бачок с датчиком OVBГлавный тормозной цилиндр и бачок в идеальном состоянии Автор: Auq • Дата: 19 Март 2018 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Vectra B Caravan CDX 2002 года 2.2 TDI из ГерманииСемейный и экономный авто в хорошей комплектации из Германии Автор: Panoramika • Дата: 19 Декабрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Vectra B Bronze Caravan 2000 1.6i из ГерманииЭкономное, комфортное и дешевое в обслуживании авто Автор: Panoramika • Дата: 09 Декабрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Vectra B Caravan 1999 2.0i бензин/газ из ПольшиСтильно, экономно и по семейному Автор: Panoramika • Дата: 27 Ноябрь 2017 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых