Реклама

Тиск маслаОмега б 1999 рік 2.0 dti
Опубликовано 30 Октябрь 2019 - 22:10
Коли прогріється секунд 4 , деколи блимає приїзді .... Гірше стало коли похолодало на вулиці,масло і фільтр поміняв ( лив 10w40 ельф ) не помогло.
Куди дивитись порадьте???Хто зможе по телефоні порадити дуже буду вдячний ! 0987308335
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 09:07
Як правильно поміряти?
Зазвичай приєднується до системи змазування манометр.І міряється тиск оливи.Міряється на холодну і на гарячу.Важливими є обидва показники.
Проблема в наступному, зранку після заводи лампочка тиску масла горить приблизно 1 хв, Коли прогріється секунд 4 , деколи блимає приїзді
Перевірити проводку на датчик тиску і сам датчик.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 15:22
4. Датчик
Думаю дело в нем.
Редукционный клапан.
Каким образом? Он сбрасывает лишнее давление на холодную. Но лампа все равно должна гаснуть.
Хотя если ты о перепускном клапане, то если его заклинило в закрытом состоянии, такой трабл может быть.
Изменено: Avtomobilist, 31 Октябрь 2019 - 19:27
Опубликовано 31 Октябрь 2019 - 21:39
Проблема в тому що сьогодні коли завів і проїхався 500 метрів, мотор став голосно робити...напевно капітал....Думаю дело в нем.
Каким образом? Он сбрасывает лишнее давление на холодную. Но лампа все равно должна гаснуть.
Хотя если ты о перепускном клапане, то если его заклинило в закрытом состоянии, такой трабл может быть.
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 08:29
Проблема в тому що сьогодні коли завів і проїхався 500 метрів, мотор став голосно робити...напевно капітал....
Для заспокоєння душі поміряти тиск і починати шукати контрактний двигун.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 05 Ноябрь 2019 - 10:33
Зазвичай приєднується до системи змазування манометр.І міряється тиск оливи.Міряється на холодну і на гарячу.Важливими є обидва показники.
Який має бути тиск на холодно і гарячо?
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Опубликовано 05 Ноябрь 2019 - 13:45
В моїй азбуці на 2.0 опель дизель пише-1.5бара на ХХ при температурі двигуна не менше 80*С.
Изменено: Юстас, 05 Ноябрь 2019 - 13:55
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Ноябрь 2019 - 20:44
Zorian,
Зливати оливу-оглянути на наявність стружки.
Знімати маслонасос.Якщо він справний і зазори в допусках-то можна після розборки свого двигуна підшукувати контрактний.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Ноябрь 2019 - 21:21
Міряв манометром ( має до 4 атмосфер) я заводив друг дивився.. сам не вірив , думав манометр поломаний. Але всередині шланга масла не було + підключив до насоса - робить.Робила машина секунд 5.Ну в нуль якось не віриться, але все рівно чим швидше дрисне, тим швидше новий поставить. Бо влазити в капітал з такими вводними якось не тойво)
Що може бути???Раніше була проблема але не настільки...Погіршилось після заміни масла і похолодання.
Опубликовано 13 Ноябрь 2019 - 09:01
Чи є стружка?
так,оглянути на наявність стружки.Якщо вонв відсутня,то не сильно спішити розкидати весь двигун.
Рухався б від маслозабірника до маслонасоса перевіряючи щільність системи подачі оливи у маслонасос.
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых