Чергова страшилка, точніше маячня
Вангователь, ти он обіцяв, шо Зеленський воду в Крим дасть. Ялтинці та Холостяки чекають, сердешні, тебе наслухавшись, і ніфіга... скоро власну сечу пити будуть 
Та нас нічим неможливо залякати, ні ковідом, ні штрафами, ні навіть смертю: сьогодні в Варусі більше половини відвідувачів або без масок взагалі, або чисто профанація на підборідді.
в коронавірусних страшилках якраз ти живеш, доречі те що я описав це зовсім не страшилка, щож тут страшного що різним паразитам поставлять вибір працюй або помри, бачу у цьому тільки позитив..
Нарахунок Криму я казав мінімум через два роки, але з приходом Байдена до влади думаю зробити кацапам через зелю буде важко, а от якщо пройдуть дострокові парламентські з входом великої кількості жопоблоківців цілком реально, так що не лізь поперед батька в пекло, наступного літа питання стане зовсім гостро.
это ничего не даст
умерших от ковида на сегодня около 10 тыс
причём эпидемия только разворачивается
за год умерших в Украине около 280тыс - какие нафих изменения смертности можно наблюдать на этой разнице, чтоб они не входили в дельту разброса по годам??
памятаю на початку шухеру ти ванговав що через два тижня поговорим, зараз знов те саме пишеш.. а нарахунок змін цифр по смертності, хз але якщо кількість за рік загальної смертності не буде перевищувати минулорічну тоді нестиковочки получаться в логіці..
Изменено: Мірик, 14 Ноябрь 2020 - 23:50