Щукарь,
дякую
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 11:25
vigors,
С Днем рождения!
Пусть все негоразды пройдут мимо.
Неправда, реальна статистика це єдина достовірна інформація, якій варто довіряти, і згідно якої робити прогнози.
Ти до кінця уважно прочитав моє речення. Так це інформація. Але не загальна цифра.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 11:37
Ее вообще оценивать не стоит без понимания по каким именно причинам, за счет чего, произошло ее изменение.
Ти до кінця уважно прочитав моє речення. Так це інформація. Але не загальна цифра.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 12:04
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 12:46
Ти ту Німечинну хоч десь крім телевізора бачив?
Я тут порахував: перший раз в Німеччині я був за рік до твого народження
Тоді ще ГДР була.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 12:50
Хороше питання
скан або фото 10 євро покажи...
А тим часом світ котиться...
Економічні наслідки пандемії призвели до збільшення світового боргу на $15 трлн з кінця минулого року. Це призвело до встановлення нового рекорду в розмірі понад $272 трлн у третьому кварталі 2020 року.
"До кінця 2020 року світовий борг досягне $277 трлн (365% ВВП)", — йдеться у звіті.
Як йдеться у звіті, у 2020 році рівень заборгованості поза фінансовим сектором у світі досягне $210 трлн.
На цей момент обсяг боргу країн, що розвиваються наближається до 210% їх сумарного ВВП проти 185% торік.
Світовий борг роком раніше
У 2019 році світова заборгованість становила $194 трлн.
А можна ж просто забити і все
Изменено: vigors, 19 Ноябрь 2020 - 12:58
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 12:57
в той же Германии ща не работают бары, рестораны, кинотеатры
и это не в выходные, а совсем
народ там кипишует...ток шо разговаривал с кентом по вайберу
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 13:10
знаєш з того часу вона трохи змінилась, і гдр то трохи інше..
Чому ти вирішив, шо то був перший і останній раз? Рідня в мене там.
Якщо ти подумав, шо то я служив строкову в гедеері, то помиляєшся, строкову служив в Москві.
ток шо разговаривал с кентом по вайберу
Мірик у нас знає все і набагато краще
Изменено: Щукарь, 19 Ноябрь 2020 - 13:12
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 14:46
Президент України Володимир Зеленський підписав закон, що запроваджує штрафи для громадян за перебування у громадських спорудах і транспорті без масок.
Штраф від 10 (170 грн) до 15 (255 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 15:25
Каков механизм оформления этих штрафов? Видео-фиксация? Как идентифицируется личность?
И в развитие уже упоминавшейся темы моделируем: итак я очкарик, натянул маску перед супермаркетом, зашёл, в тепле очки мгновенно запотевают от выдоха, я теряю возможность ориентироваться, цепляюсь\ натыкаюсь\ спотыкаюсь, становлюсь неподвижным препятствием на пути потока посетителей. Упал, зацепил\разбил товар с полки, поломал руку\ногу. Кто виноват и что делать? К кому претензии?
Изменено: Andre_71, 19 Ноябрь 2020 - 15:28
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 15:35
Andre_71,
я как очкарик скажу! они и без маски запотевают
товар - проблема супермаркета
чтоб не падать переобуйся в липучку...
фиксировать будут - найдут свидетелей
идентификация сложнее, не комендантский же час, домой с тобой пойдут, за доками
Изменено: molodec, 19 Ноябрь 2020 - 15:37
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 15:39
бухать не треба
Я не употребляю
Как очкарик, ты должен признать, что с маской ситуация на порядок сложнее.
товар - проблема супермаркета
это ещё спорный вопрос.
А травма, не дай Бог?
Так они много слона не продадут... Та и идти домой можно разными дорогами...
Изменено: Andre_71, 19 Ноябрь 2020 - 15:40
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 15:46
И в развитие уже упоминавшейся темы моделируем: итак я очкарик, натянул маску перед супермаркетом, зашёл, в тепле очки мгновенно запотевают от выдоха, я теряю возможность ориентироваться, цепляюсь\ натыкаюсь\ спотыкаюсь, становлюсь неподвижным препятствием на пути потока посетителей. Упал, зацепил\разбил товар с полки, поломал руку\ногу.с таким фартом лучше корону дома переждать))
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 16:12
Я в п’ятницю тільки звідти, ніякого особого кіпішу непобачивІнфа з Баварії: за неносіння масок штраф 250 євро вперше, або 500 євро за повторне правопорушення.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 16:23
Перепитай як там з очкариками вирішилиТам на окуляри не зважають івідразу просять або вдягти маску, або покинути приміщення, а для особо борзих викликають поліцію.![]()
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 16:34
в той же Германии ща не работают бары, рестораны, кинотеатры
и это не в выходные, а совсем
народ там кипишует...ток шо разговаривал с кентом по вайберу
вчера с кумом беседовал, - он уже лет 10 гражданин австралии...
бизнес в киеве и где-то за поребриком...
говорит, и в киеве и за поребриком уже десятки сотрудников переболели
"а у нас на "острове", коронавирус?! не, не сльішал" (с)
никого из даже каких-нибудь дальних знакомьіх не сльішал, чтобьі зацепило,
весь мир колбасит, а там тишь да гладь, все в штатном режиме...
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 16:46
це там де за порушення карантину срок давали?
думаю, якщо в баварії
для особо борзих викликають поліцію.
продовжитиме "барзєть", то також строк можна вихватить
Закрились вчасно наглухо і пройшло тихо
+1
вчасний карантин ще й за допомогою географічного відокремлення...
страждає від того, що змушений мамі (80+) весь час повторювати, шо не скоро мабуть зможе навідатись
(мама й сама розуміє)
Изменено: lame, 19 Ноябрь 2020 - 16:53
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 17:06
був тиждень, проїхав німечинну з зупинками по справах і на переночувати, був в таких містах як Дортмунд, Оснабрюк, Лейпциг, Нюрнберг, Берлін, ходив по продуктових супермаркетах, гуляв по вулиці, ситуація аналогічна нашої, хто в масці хто без, в кого на шиї в кого лише на роті, поліцеських які бігають і штрафують тих хто без маски непобачив.Інфа з Баварії: за неносіння масок штраф 250 євро вперше, або 500 євро за повторне правопорушення.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 17:09
Чи не проблема. Иметь платок для протереть.
А если достать очки из кармана, то и не запотевают вовсе.
Как очкарик, ты должен признать, что с маской ситуация на порядок сложнее.
Если маска надета правильно, то она практически на влияет. А если и влияет, то протереть очки перед выбором товара несложно.
Проблема притянута за уши.
Вроде ж говорили, доки обязан иметь при себе. А если нарушил и нет доков, по закону могут задержать (не помню на сколько часов) для установления личности. При желании порядок навести можно.
Опубликовано 19 Ноябрь 2020 - 17:16
150 євро. Про повторно законодавець нічого не каже.Інфа з Баварії: за неносіння масок штраф 250 євро вперше, або 500 євро за повторне правопорушення.
По продуктових супермаркетах не міг бачити без масок. Маркети за цим самі слідкують, бо їх за це карають. Та і люди в принципі усі в масках, уже звикли.був тиждень, проїхав німечинну з зупинками по справах і на переночувати, був в таких містах як Дортмунд, Оснабрюк, Лейпциг, Нюрнберг, Берлін, ходив по продуктових супермаркетах, гуляв по вулиці, ситуація аналогічна нашої, хто в масці хто без, в кого на шиї в кого лише на роті, поліцеських які бігають і штрафують тих хто без маски непобачив.
З того що змінилось, так дійсно МакДональдс і тд заклади громадського харчування працюють мак драй або на винос.
Изменено: Serega_r, 19 Ноябрь 2020 - 17:21
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых