Реклама

Замена антифриза
Опубликовано 25 Февраль 2021 - 16:01
2.2 Дизель, седан,
код двигателя: Y 22 DTR, 125 л.с./92kW
Слил с бочка анфриз и открутил краник с радиатора . Слилась литра 3. В системе должно быть 7.3 литра . Читал в интернете что где-то на двигателе есть болт который сливает антифриз . Я его не нашёл . Подскажите где он находится ?) Заранее спасибо .
Опубликовано 19 Июль 2021 - 09:27
стоит ли при замене антифриза пользоваться промывками?Лучшая промывка - дистилированная вода. Продаётся в аптеках. На базарах и т.д. не дистилят. Деминерализованная.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 19 Июль 2021 - 09:33
причина? Именно от этой или вообще от всяких промывок? Просто радиатор печки всеравно менять буду..я б утримався...
А вода отмоет всю каку? Не известно что прошлый хозяин туда лил, я зимой залил новый антифриз, а он уже черный.Лучшая промывка - дистилированная вода. Продаётся в аптеках. На базарах и т.д. не дистилят. Деминерализованная.
Изменено: леонн, 19 Июль 2021 - 09:35
Опубликовано 19 Июль 2021 - 18:38
Кран выкручивается полностью или нет? Боюсь чтобы не сломать его..
Якщо це неоригінал типу Ава,нісенс-можливі варіанти...
Краще зняти радіатор і злити рідину.
я зимой залил новый антифриз, а он уже черный.
оригінал жм?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Июль 2021 - 15:17
спасибоесли родной, то полностью.
нет лил не жм, сейчас купил радиатор печки и концентрат антифриза жм. Сливал немного чтобы снять и отмыть розширительный бачек. Он толком не отмылся и обнаружились маленькие трещинки на нем. Сейчас в поисе бачка, пока нет нормЯкщо це неоригінал типу Ава,нісенс-можливі варіанти...
Краще зняти радіатор і злити рідину.
оригінал жм?
Опубликовано 21 Июль 2021 - 15:27
Сейчас в поисе бачка, пока нет норм
Бачок б/у мене є,але не бачу сенсу в пересилках...
Купи новий бачок(400грн) по Термотек (DBX006TT) і буде норм.
Изменено: Юстас, 21 Июль 2021 - 15:27
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Июль 2021 - 15:49
Новый все равно надо заказывать где то и будет та же пересылка, а сколько твой стоит?Бачок б/у мене є,але не бачу сенсу в пересилках...
Купи новий бачок(400грн) по Термотек (DBX006TT) і буде норм.
спасиботільки кришку перевірити. в мене оригінальна не підійшла до нового бачка, купував іншу.
Изменено: леонн, 21 Июль 2021 - 15:50
Опубликовано 21 Июль 2021 - 15:54
Новый все равно надо заказывать где то
Ехіст у тебе не працює?
тільки кришку перевірити. в мене оригінальна не підійшла до нового бачка, купував іншу.
До цього бачка підходить....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2021 - 16:29
Крышка родная встаёт на бачок от Топрана.тільки кришку перевірити. в мене оригінальна не підійшла до нового бачка, купував іншу.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 21 Июль 2021 - 16:49
Забыл про него... спасибо
У тебе в місті нема.Є в Дніпрі...Але доставка(відправлення) тільки з Києва...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2021 - 19:40
https://demex.com.ua...6tt-955604.html
Не знаю чому там написано Італія, виробник польський. На Пежо оригінальна кришка до термотеківського розширювального бачка підходить, на Астрі - не знаю.
Ще у NRF (Нідерландська фабрика радіаторів, конкурент Ніссенса) є великий асортимент бачків, але зустрічаються не на кожному кроці, мені у великій мережі пропонували доставку через чотири дні з Вінниці, а Термотек на центральному складі в Києві (доставка через три години). Якщо доставка в інше місто, то, очевидно, однаково За ціною - бачок НРФ плюс пробка НРФ (продаються комплектом) копійка в копійку як бачок Термотек (продається окремо) плюс пробка оригінал (у офіційного дилера автомобіля).
Опубликовано 21 Июль 2021 - 20:24
Ще у NRF (Нідерландська фабрика радіаторів, конкурент Ніссенса)
Нісенс наразі навряд чи конкурент НРФ...
У НРФ в описі на продукцію все частіше зустрічається "товар високої якості".І дійсно відкриваєш уаковку,а виріб має нормальну товщину сотової частини,гарну якість пластику та укомплектований кріпленням...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Июль 2021 - 20:51
Тобто Ніссенс вже не топ?Нісенс наразі навряд чи конкурент НРФ...
У НРФ в описі на продукцію все частіше зустрічається "товар високої якості".І дійсно відкриваєш уаковку,а виріб має нормальну товщину сотової частини,гарну якість пластику та укомплектований кріпленням...
Опубликовано 21 Июль 2021 - 22:01
І у Ніссенса, і у НРФ є продукція зі звичайним маркуванням (багато цифр), а є продукція з буквою А після багатьох цифр. З буквою А в кінці - це дешевий продукт, зроблений за іншою технологією в Азії (Індії і так далі) або взагалі куплений у азіатського виробника для продажу під своїм брендом, для розширення асортименту. Обидва виробники і не приховують, що це не одне й те ж, я читав інтерв'ю з кимось з керівництва НРФ. Стосовно маркування НРФ я саме там і читав, а стосовно Ніссенса читав у когось із СНД - тут я за достовірність не поручуся. Продукти без А як правило не викликають нарікань, з А - як повезе, хоча маркетингове їх позиціонування - недорога ціна за рахунок перевірених (з натяком, що застарілих), а не інноваційних технологій. У НРФ вважають Ніссенс головним конкурентом з дуже близьким позиціонуванням і вголос ставляться до них з повагою.
З іншого боку, з прагненням до екологічності, я не здивуюся, якщо накосячили і у тих, які позиціонуються як найсучасніші.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 06:48
Тобто Ніссенс вже не топ?
Років з 15 мінімум...ВІд колишньої якості Нісенса тільки назва на упаковці залишилась.
є продукція з буквою А після багатьох цифр. З буквою А в кінці - це дешевий продукт, зроблений за іншою технологією в Азії (Індії і так далі) або взагалі куплений у азіатського виробника для продажу під своїм брендом, для розширення асортименту.
(беру для прикладу58178 НРФ)
Коштує цей радіатор майже як і Бехр-Хела в середньому 140баксів.
Якщо ж з літерою А то вартує трохи більше 70 баксів(ціни роздрібні)
Великі постачальники пропонують до продажу тільки з літерою А-тому що покупець голосує гаманцем і на фоні(ціни) того ж Нісенса-продати без літери А буде важко.А неліквід на складі нікому не потрібен.
Тепер щодо якості...Постійно мацаючі радіатори цих виробників як споживач віддав би перевагу НРФ(і це стосується з літерою А).
Нісенс-таке собі...Може для Європи робиться щось якісніше,а сюди везуть саме дешеве з відстойною якістю.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Июль 2021 - 16:30
Юстас, чи слід це розуміти, що стосовно якості Ніссенса без А явних зауважень немає?
До речі, дві технології - це, наскільки можна здогадуватися з описів на сайтах магазинів, паяні і штамповані. З сайтів же магазинів випливає, що й одні, й інші зустрічаються і у радіаторах з А, і в радіаторах без А. Як мінімум так у Ніссенса. У НРФ начебто з А штамповані, а без А - паяні. На сайтах виробників не перевіряв.
Бехр-Хела
На китайські Бер Хелла багато страшенно лайливих відгуків.
До речі, у радіаторів НРФ яка вказана країна виготовлення?
Опубликовано 25 Июль 2021 - 07:43
На китайські Бер Хелла багато страшенно лайливих відгуків. До речі, у радіаторів НРФ яка вказана країна виготовлення?
Навіть не цікавився...
Замінити все рівно нема чим.Ставиш те що є в наявності.
Это нормальный нисенс?
Якщо треба буде-купиш паролонову клеючу стрічку і ущільниш...,щоб повітря між радіатором та корпусом не пролітало.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Июль 2021 - 13:50
дякую. З ним йшла в комлекті стрічка. Чекаю бачок, десь їде укрпоштою... для заміни радіатора потрібно знизу відкручувати трубку зливу конденсату? А в гаражі ями нема...Навіть не цікавився...
Замінити все рівно нема чим.Ставиш те що є в наявності.
Якщо треба буде-купиш паролонову клеючу стрічку і ущільниш...,щоб повітря між радіатором та корпусом не пролітало.
Опубликовано 26 Июль 2021 - 06:45
З ним йшла в комлекті стрічка.
ЇЇ може не вистачить...
для заміни радіатора потрібно знизу відкручувати трубку зливу конденсату? А в гаражі ями нема...
Потрібно...
Тре шукати на мить підйомник/яму/естакаду....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Июль 2021 - 11:49
знайти не складно, хотілось в своєму гаражі все робити..
треба рівно 5 хвилин щоб зняти захист двигуна і відкрутити/зняти сопливник...
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых