Реклама

Opel Astra k 1.6 cdti
Начал
Myroslaw
, 17 ноя 2021 00:20
80 ответов в теме
Опубликовано 28 Май 2022 - 11:35
Одже)))). Масло 0в20 потеклоооо. При їзді чуло чути гучну роботу ланцюга. Знову сто і 600 зелених. Розібрали двигун соїть новий ланцюг марки bga, кажуть гімно. І обрив заспокоювача. Протікання з сальника заднього колінвалу, то ї ж фірми. Ну і з геметика ( згідно старого акту вартість його 210 грн.). Було модернізовано ту штуку що ланцюг змащує. По відео від хлопців з коломиї. Заглушено стару подачу і зроблено дирку для нової. Заберу чорта то відпишуся. Не знаю чи ще колись куплюобі жопеля, якщо цього продам)))
Опубликовано 04 Октябрь 2022 - 20:37
Дякую. Найшов в мануалі. Для таких як я. На холодну рівень має бути вище місця спайки ( чи що воно таке) бачка. В мене було нище. Хз куди він дівається.
Ще питання. Хто підключав андроїд авто. В магнітофоні є іконка проектор здається називається. В тел є андроїд авто. Проте не підключається. Пише підключіть сумісний пристрій. По блютузу з'єднується. Юзб також читає з телефону та з флешки музику.
Ще питання. Хто підключав андроїд авто. В магнітофоні є іконка проектор здається називається. В тел є андроїд авто. Проте не підключається. Пише підключіть сумісний пристрій. По блютузу з'єднується. Юзб також читає з телефону та з флешки музику.
Опубликовано 13 Июнь 2024 - 17:04
Доброго дня!
Таке питання !
Opel Astra k 2016 р 1.6 дизель
При холодному запуску , секун 10 таке враження що детонує або тріпається , потім все ок !
А от сьогодні завів пару раз тріпнувся мотор і заглохла , скажіть може вкогось похоже було ? З чого починати ? Стрілка при таких симптомах не скаче, помилки немає на таблі !
Буду вдячний !
Таке питання !
Opel Astra k 2016 р 1.6 дизель
При холодному запуску , секун 10 таке враження що детонує або тріпається , потім все ок !
А от сьогодні завів пару раз тріпнувся мотор і заглохла , скажіть може вкогось похоже було ? З чого починати ? Стрілка при таких симптомах не скаче, помилки немає на таблі !
Буду вдячний !
Опубликовано 13 Июнь 2024 - 22:34
Рік 2016Maksym3250, який рік пробіг, що по мотору робилося?
По мотору ще нічого не робилося , потрібно цепку міняти знаю точно бо вже 188тис
Maksym3250, який рік пробіг, що по мотору робилося?
От на холодну , зранку запуститься ! І починає , стрілка тахометра стоїть на місці , сьогодні взагалі завів три рази дьоргнулася і заглохла , знову завів секунд 10 і все норм !
Изменено: Maksym3250, 13 Июнь 2024 - 22:32
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых