Реклама

Opel Astra k 1.6 cdti
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 00:20
Прошу вибачення за граматику, не відредагував з смартфона.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 08:59
Ато, двигун втягне повітря, і прийде йому кінець з часомАминь.

Смени СТО, для начала.
И город в профиле часто облегчает поиски специалистов.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 10:03
Аминь.
![]()
![]()
Смени СТО, для начала.
И город в профиле часто облегчает поиски специалистов.
Я з Тернополя. Офіційного сервісу не має. Улюбленого сто також. На попередньому авто (рено меган) робив тільки ходовку. Мене найбільше цікавлять, картерні гази, оскільки в неті купа інформації про мембрану клапанної кришки, але не до цього мотору, про нього взагалі інформації 0. Екзіст навіть усі розгідники не може запропонувати для ТО. Гроші всі пішли на авто, і не хочеться запускати цю ситуацію, якщо можна обійтись малою кровю. Та і офіційні СТО це треш, з роботи їздили на Фольцваген та Пежо-Сітроен. Це купа грошей понтів, а машинку віддають не доробленою, ви ж не казали про це нічого. Я Вам бля машинку на діагностику віддав, ви мені повинні сказати що потрібно зробити. Ось така ситуація.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 20:32
Гроші всі пішли на авто, і не хочеться запускати цю ситуацію, якщо можна обійтись малою кровю. Та і офіційні СТО це треш, з роботи їздили на Фольцваген та Пежо-Сітроен.
Спробуй при потребі Алекс Дизель у Вінниці...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 20:48
П.С нарахунок звуку, по відео важко зрозуміти, але схоже на «початок кінця» ланцюга грм.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 23:21
Myroslaw, тезко, все у вас нормально з картерними газами, легкий димок на прогріту( та і на холодну буває) на нових двигунах євро5-6 то є норма! Перевіряти двигун по принципу жигулів типу чим більше картерних газів на холостому- тим зношеніший двигун в корні не вірно! Картерні гази є в декілька разів токсичніші за вихлопні, і екологічні норми нових двигунів забороняють на холостому ходу підмішувати їх в камеру згорання, вентиляція практично не працює, тому вони накопичуються в картері, і чим довше прогрітий двигун працює на холостому тим більше їх вийде у відкриту горловину чи щуп, там складна система вентиляції газів, а не проста трубка з «мочалкою» як на старих авто, тому вона « сапунить» ні за тією логікою як всі звикли, для вірності погазуйте до двох тисяч обертів по справному двигуні і системі вентиляції на цих обертах з горловини не має йти диму взагалі.
П.С нарахунок звуку, по відео важко зрозуміти, але схоже на «початок кінця» ланцюга грм.
Дякую за розгорнуту відповідь. Попробую подивитись що буде на оборотах 2000. Щодо ланцюга то попередний власник стверджує, що змінив його. Показав акт виконаних робіт. Хоча може і підбріхує. Потрібно буде знайти то СТО де він робив цю заміну, та запитати.
Опубликовано 19 Ноябрь 2021 - 17:31
ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ ТЕСЦІ З М. ЛУЦЬК
По підказці Мирослава, прогрів авто до робочої температури.
Підїхав до знайомого, від потримав обороти 30 сек на позначці 2000-2200
відкрутив кришку маслозаливної горловини,і жодного диму чи бризгів масла не було.
така сама історія із щупом.
Шкода, що нервові клітини не відновлюються, думав купив "Гімно", хотів вже виставляти і хоч якось продати
що б на ремонт двигуна не попадати.
Усім дякую за відгуки, будемо кататись.
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 16:33
Якщо чесно, не думав що авто 2016 року може бути таким проблемним.
В суботу зранку помітив плямку масла під авто. Заїхав на естакаду. І, там сюрприз. На зєднанні коробки і двигуна, в декількох місцях просочується масло. Двигун був прогрітий. Протер ці місця, масло знову просочувалось. Попередній власник, сказав, що проводилась заміна ланцюга в комплекті з гідрокомпенсатором, і зразу змінили вижимний. Думаю що мене чекає знову демонтаж двигуна. Або треба позбуватись цього чуда.
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 20:31
Myroslaw, це не те що низ ринку по цінах на таку астру це вже саме дно.. що ви очікували від машини за такою ціною? Не хочу вас розчаровувати, але Я більш як впевнений що пробігу там під триста в кращому випадку і гроші вона буде тягнути постійно..
Ну не знаю, машина правда з Польщі, є сервісна книжка з відмітками до 2020 року. Книжка не роздрукована, хоча в Польщі всяке можливе))). По ціні я розумію. Машинка має крашений капот і трошка шпаклівки на задній арці.
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 16:01
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 18:24
Изменено: Мірик, 22 Ноябрь 2021 - 18:25
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 19:00
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 19:04
Візьміть елементарно провірте через карвертікал https://www.carverti...lBoC91AQAvD_BwE
Платно, але може щось підтягне.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых