Можливо хтось ремонтує сам термостат?
Реклама

Термостат Астра кНе працює термостат
Опубликовано 26 Январь 2022 - 22:41
Не гріється . вентилятор включається.не открывается или не закрывается?
Схожий на твій термос?
В новіших такі стоять, привезли він не підходить. Мій має мати фішку , можливо термодатчик.
І ціна помпи з термостатом 10000
І не знаю чи стане по кріпленнях і підключенні. На моєму ще якась фішка є , можливо датчик температури.
Изменено: Myroslaw, 26 Январь 2022 - 23:34
Опубликовано 27 Январь 2022 - 08:22
В новіших такі стоять, привезли він не підходить.
на всіх(майже)1.6дизель починаючи з Астри J стоть такий як тобі привезли
У тебе стоїть термос з підігрівом для швидшого/примусового відкривання великого кола.
Знайшов в одному місці б/у
https://www.proxypar...artid/13435048/
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Январь 2022 - 09:09
Не працює термостат. По він привезли, а він зовсім інший. Попонують купити в зборі помпа, термост за 10000. Дуже серйозний цінник.
Цінник конський і нема сенсу витрачати...Термостат у тій помпі буде нового зразка,а не такий як у тебе(дивився на картинках)
Можна спробувати вирішити питання запропонованим виробником способом.
Встановити той термос що тобі привезли,а з твого старого термоса зробити заглушку(загерметизувати систему).
Все повинно працювати.
Було б все в руках,а не на картинках було б одразу все зрозуміло.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Январь 2022 - 17:34
https://www.summitra...rts/ado-131-195
https://www.ebay.com...8QAAOSw~7dfK52p
https://www.amazon.c...t/dp/B01NC398C0
Також не підходять? Чи в чому проблема?
Опубликовано 27 Январь 2022 - 20:28
Також не підходять?
підходить 100%!
Наскільки зрозумів виробник від них відмовився і ставить звичайний термос в корпусі без підігріва...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Январь 2022 - 22:39
Відпишусь що з цього вийшло.
Мене саме і смущало, те, що на моєму є фішка , і не Бош сервісі мені не змогли пояснити для чого.
Варіант поставити термостат з іншої сторони вони не пробували, підскажу ім таку можливість.
Опубликовано 29 Январь 2022 - 00:17
саме і смущало, те, що на моєму є фішкана твоих фото это не видно. Покажи разъём. Может это и вправду подогреватель. В ТИС у меня нет тваего авто. Не могу посмотреть. Тогда в освободившийся разъем нужно будет воткнуть резистор 2Вт 100-200 Ом. Что бы не было ошибки.
Опубликовано 29 Январь 2022 - 09:03
Тогда в освободившийся разъем нужно будет воткнуть резистор 2Вт 100-200 Ом. Что бы не было ошибки.
Воно то начебто і так...Але підігрівач по заводу просто так ставити не будуть.Тим паче на дизель....
Дивує те,що по всіх каталогах пропонується термостат без підігрівача.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Январь 2022 - 12:06
Встановити той термос що тобі привезли,а з твого старого термоса зробити заглушку(загерметизувати систему).
Все повинно працювати.
Сьогодні питав хлопців про такий варіант, сказали, що пробували встановити поний термостат, і на місце старого і на місце пластикового кутника, ні туди ні туди він не підходив, думали розточити посадочне місце, проте і кріплення повнісю не збігались. Тому і сказали, що потрібна заміна всієї помпи, оскільки кришку термостата з самим термостатом не знайшли.
Опубликовано 31 Январь 2022 - 13:03
Myroslaw, за 10т я бы что ни будь придумал. Как от переходной пластины, до добавить в колбу термостатата из другого наполнитель.
Я себе как то экспериментировал. Добавляя наполнитель в колбу будет раннее открытие и меньшая температура рабочая. Из рабочих 105с снижал до 90С. Соответственно отбавляя увеличиваем.
Разбирай и пробуй. Найти на любом СТО не рабочий термостат не большая проблема.
Опубликовано 01 Февраль 2022 - 08:23
Как от переходной пластины, до добавить в колбу термостатата из другого наполнитель.
перехідна пластина-варіант...
Найти на любом СТО не рабочий термостат не большая проблема.
Такий як у ТС???Думаю навряд чи в кого є....
Я себе как то экспериментировал. Добавляя наполнитель в колбу будет раннее открытие и меньшая температура рабочая. Из рабочих 105с снижал до 90С. Соответственно отбавляя увеличиваем.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Февраль 2022 - 00:03
Нервів не хватило, що б питати що за прокладки і шукати самому.
Хай стоять і чекає.
Щодо дороботки термостата, я не пробував в кипятку як він працює, тим більше наскільки зрозумів повне відкриття при 105С .
Було б смішно купити машину за 9000 і бавитись з термостатом, хіба на гаражі. Але в мене для цього немає ні часу ні навичок.
Тим паче, що датчик в мене відламаний, і його безсмислено ремонтувати.
Опубликовано 09 Февраль 2022 - 11:17
Astra 1.6CDTi VIN W0LBD8EK4G8081732 2016: 81 кіловат
Ремонт обійшовся в 5200 + бу помпа 2800 грн.
По можливості розпишу все детальніше, з/п віддали всі в розібраному стані.
Б/у стрёмная тема. Новая помпа в сборе 8500. Разумней было бы один раз поменять, забыть и не переживать
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 15 Февраль 2022 - 11:41
Доброго дня товариство.
По результатах моїх танців з бубном)))
Машинка їздить , проїхав не більше 300 км.
Виходить на робочу температуру при їзді по місту після 8-10 км або 10-15 хвилин.
Температура від -2 до +4С була на вулиці, машинка без додаткового утеплення.
В пробках температура падає, оскільки машинка постійно глушиться.
До слова: ( робочий фіат дукато, до 90С виходить за 5-7 хвилин їзди)
Не знаю як має бути правильно. Думаю, що так нормально, літо покаже)))
В вкладенні фото рахунку з СТО + БУ помпа 2800.
Помпу мені віддали в розібраному стані, помпа і термостат мої, кришка з того, що привіз.
На даний момент, сервісних надписів немає.
Прикрепленные файлы:
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых