Официал
1 хоз
1.6 хер
Мех5 с замком на кпп
Конд
Абс
4 подушки
Микролифт и поясница у водителя
Регулировка руля
Эл стекла перед, классика зад
Эл зеркала
Птф
Новый акб
0672581100
Изменено: kaktys, 14 Декабрь 2022 - 07:18
Опубликовано 09 Декабрь 2022 - 18:57
Официал
1 хоз
1.6 хер
Мех5 с замком на кпп
Конд
Абс
4 подушки
Микролифт и поясница у водителя
Регулировка руля
Эл стекла перед, классика зад
Эл зеркала
Птф
Новый акб
0672581100
Изменено: kaktys, 14 Декабрь 2022 - 07:18
Опубликовано 10 Декабрь 2022 - 10:51
КПП F17.ШВАРЦ, кпп одинаковые?
Когда ты свою 1.6 продавал, вроде. Нормально ехала. За 8-9$?
Опубликовано 10 Декабрь 2022 - 16:48
7 років відкатав на вектрі с 2006 року, 16ХЕ. За весь час поміняв термостат, потім обратно поставив рідний, добре що не викинув. Та сама історія з свічками, поміняв, а потім поставив старі. Машина колом стала 1 раз. Позвонив москалю з рос вектра клубу, нога в ебу відвалилась. Москаль вислав схему які дроти треба схрестити. Схрестив і поїздив ще пару місяців поки пропали показники рівня палива і температури. Зняв і віддав на пропайку ебу. Вот і всі розходи за 7 років. Ну не раз глох при рушанні як новичок але це не омрачало володінням машини, чуть більше газу дати і все. Гумки стабілізатора і 1 рульова тяга. Все, більше нічого не міняв кроми декілька лампочок. Радіо б тута з блютутом і ціни би не було тій машині.
Опубликовано 10 Декабрь 2022 - 17:26
Вони не свіжо виглядали. Ціленькі, але мутнуватіПро туманку теж пам’ятаю щось)))
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Чи то про фари мутні було))
Без образ
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 00:18
На рахунок BMW - не треба перегинати! Потрібно купувати таке ж BMW, яке шукається VW/Toyota і т.п.TPAKTOPICT,
Тут масла и фильтра
Ходовка вроде завод
Модуль зажигания
Компрессор кондера
Все
Для 15 лет гуттт. Нормальный бмвист уже бы 3-ц мотор менял)
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 21:40
На рахунок BMW - не треба перегинати! Потрібно купувати таке ж BMW, яке шукається VW/Toyota і т.п.
Але хто собі дозволить з ніщєбродів купити BMW з пробігом в 80т.км і 2013 р.в. ?!? Це ж мегадорого! Можна ж купити Ford Kuga 2020 р.в.!!!
От від таких «економістів» і народжуються міфи про дороге обслуговування BMW.
Це прекрасні авто. Вершина інженерних розробок.
P.S. останні 10 років як в мене, так і в сина виключно BMW. Мегавливань не було. Тільки планові ТО. Авто від 48т.км до 135т.км.
та то ясен пень, але то ж не той бюджет. А проблеми- бо ваноси і всяка така хрень технологічна виносять мозок при великих пробігах- а міняти їх ніхто не хоче-дорого, та і електрику не кожен потягне. А так да... до 200 норм авто.
Реклама!!!
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 21:50
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 23:12
На рахунок BMW - не треба перегинати! Потрібно купувати таке ж BMW, яке шукається VW/Toyota і т.п.
Але хто собі дозволить з ніщєбродів купити BMW з пробігом в 80т.км і 2013 р.в. ?!? Це ж мегадорого! Можна ж купити Ford Kuga 2020 р.в.!!!
От від таких «економістів» і народжуються міфи про дороге обслуговування BMW.
Це прекрасні авто. Вершина інженерних розробок.
P.S. останні 10 років як в мене, так і в сина виключно BMW. Мегавливань не було. Тільки планові ТО. Авто від 48т.км до 135т.км.
135 - тут більшість тільки думає про авто з такими пробігами Є Сашанова на ЛТК по БМВе - мені його бортовиків цілком досить щоб для себе зрозуміти що це не для всіх авто
Верка чи Мондео з 1.6 - це звісно треш маркетинга, але з точки зору умовної надійності в немалому кузові ( в абсолюті є більш надійні ) і збереженості авто, а ТС нема причин не вірити, чому б і ні.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых