:)Буває
Реклама
Хочу BMW! Але це не точно)))розмови по темі вибору
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 09:47
Це треба просто любити.
100% ![]()
бензин, звичайно, буде більш динамічним, але дизель - більш універсальний ![]()
розхід - недоступний для бензину
consumption.jpg 96,1К
25 раз скачано
але можна і так, коли потрібно/хочеться
:
0-100.jpg 80,49К
36 раз скачано
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 13:28
Круті результати, особливо по витраті палива. В мене за 3500км по автобану получилось 10,5л/100км. Двигун В58 і швидкість, переважно, 170-180км/год.100%
бензин, звичайно, буде більш динамічним, але дизель - більш універсальний
розхід - недоступний для бензину consumption.jpg
але можна і так, коли потрібно/хочеться: 0-100.jpg
На такій же ж автівці, тільки В57 (535d) - 8,5л/100км.
Изменено: Лемберг, 14 Сентябрь 2025 - 13:31
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 15:05
Круті результати, особливо по витраті палива. В мене за 3500км по автобану получилось 10,5л/100км. Двигун В58 і швидкість, переважно, 170-180км/год.
На такій же ж автівці, тільки В57 (535d) - 8,5л/100км.
В серпні повертався з Франції і за один день проїхав близько тис км в дуже рваному режимі з корками на автобані до повної зупинки, трохи 150-160, десь кілометрів 250, де було вільно, то їхав 200+, а коли стемніло, то вже повільно - 130 км/год. Загалом вийшов розхід 6.7 л/100 км
Опубликовано 14 Сентябрь 2025 - 16:35
Приблизно й у мене такий швидкісний режим був, але на дистанції ~1350км. «Дизель» однозначно буде економніше, але такі автівки з прийнятними для мене пробігами до 100т.км ще трохи поза моїм бюджетом. Тип паче, що все ж таки і не на часі з тією блядською війною :(В серпні повертався з Франції і за один день проїхав близько тис км в дуже рваному режимі з корками на автобані до повної зупинки, трохи 150-160, десь кілометрів 250, де було вільно, то їхав 200+, а коли стемніло, то вже повільно - 130 км/год. Загалом вийшов розхід 6.7 л/100 км
Опубликовано 20 Ноябрь 2025 - 11:43
прінформую спільноту, що я тут навивчав для себе))
Мустанг не продається, бо він зараз нафікк нікому не птрібний, и я кожного разу як дам йому під хвіст, так і перестаю продавати
Тому по BMW!
5 ку G 30 з 3л бенз/дизель у бюджеті до 30 з моїми відправними вимогами не знайти/ F10 є, але вони такі вже всі старі. не хочу... на 2літровому двигуні G 30 не поїде так як я хочаб трішки хотів би( вага, розміри - динаміки не буде....
иої попередні вимоги про тільки задній привід - відкидаємо, бо лишаємо скажену коняку у гаражі)))
і так на сьогодні для мене була б актуальна автівка на кожен день у якості піджопника, (а це 70 км мін. кождного дня) G 20 від 19 р. на 2.0 бензині з повним приводом.
А далі -
- з безпекою яка не стріляла!
- з мінімальними пошкодженнями, бо бува з цілою безпекою таке, що без сліз не можна дивитись на ту котлєту.
- бажано з м пакетом
- сидінь, що складаються на ній не буде, на жаль, забиваю на це....
- авто повинно бути від одного власника, ну може другого, ті що на червоних номерах пригнані на продаж не цікаві...
-пробіг до 100 ну 120 нехай. тому що 80 тис км я швиденько проїду за пару років а до 200 т.км її треба буде продати.
-може це смішно комусь але колір для мене теж має значення. Хочу срібло! можливо темно -сірий чи чорний. Інші варіанти не розглядаю.
- салон лише темний.
кмплектація лише з безключовим, підігрівами сидінь та руля, мінімальними асистентами.
наче все...
бюджет до 30. якщо у когось є знайомі, хто продає - буду вдячним! як приклад авто, що мені лягає до душі-
https://auto.ria.com...s_38031093.html
поки так. якщо щось зміниться, я потім повідомлю![]()
Изменено: molodec, 20 Ноябрь 2025 - 12:55
Опубликовано 20 Ноябрь 2025 - 22:38
330і по витраті палива в місті не буде аж надто відчутно економною, в порівнянні з 340і… а от в їзді різниця - прірва. І, як парадокс, хороша 3-ка майже в ціну 5-ки з +/- комплектацією.
P.S. та, що ти виклав - якось не вселяє довіри стосовно якості збірки «як для себе». Відірваний дверний ущільнювач на задній лівій дверці знизу (дивно)… відсутність заглушки під транспортувальний гак в передньому бампері. Ну і M-pak не заводський. Якщо все чіпляли з прицілом зробити M-pak, то чому зекономили на кермі ?!?
Коротше, шукай далі…:)
Опубликовано 22 Ноябрь 2025 - 18:16
Тезка, не йди на компроміс з своїми бажаннями :)
Тезка я погоджуюсь), але 340 коштує більше ніж розраховую витратити. Про те що буде прірва у їзді - розумію)
про той варік, що надав як приклад, теж бачив той ущільнювач і дірку у бампері. при чому не на всіх фото
. Хлоп той цікавий, він не відповів на дзвінок, у чаті теж. авто навів як приклад зрозумілих для мене пошкоджень. звісно треба все ретельно перевіряти, ален там де він її продає це не реально)
Коротше, шукай далі…:)
![]()
Изменено: molodec, 22 Ноябрь 2025 - 18:17
Опубликовано 22 Ноябрь 2025 - 18:33
Будеш в моїх краях - набирай. Дам тобі змогу протестити 3,0 бензин з Stage і 325d, яких в Україні не продавали. Спробуєш, у своєму віці, вилізти/залізти з/в «пʼятірки» і «трійки», і визначишся…Тезка я погоджуюсь), але 340 коштує більше ніж розраховую витратити. Про те що буде прірва у їзді - розумію)
про той варік, що надав як приклад, теж бачив той ущільнювач і дірку у бампері. при чому не на всіх фото. Хлоп той цікавий, він не відповів на дзвінок, у чаті теж. авто навів як приклад зрозумілих для мене пошкоджень. звісно треба все ретельно перевіряти, ален там де він її продає це не реально)
![]()
Різні авто, ціни, практично, однакові.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых