И вообще правила хотя бы прочесть не мешает никто.а профиль заполнить для новичка это как минимум правила хорошего тона
Реклама

Стоит ли покупать битый авто под восстановление?Стоит ли покупать битый авто под восстановление?
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 17:33
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 17:51
так это можно уже и в "Хвастаюсь".
З чим? Ти ж не бачив ще розходи......
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 18:17
Официал, 1 хоз
Легендарный 1.6 mpi с газом
Датчики, карплей.
Муханика
Некрашена, 3 детали под вмятины. Кусок порога и низ стойки под рихтовку и покраску
Подушки по желанию ( за желания надо платить)
Все рабочее. Ошибок нет.
9300$
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 19:37
Сын 12 лет. Уже достает до руля и педалей, думаю выехать с ним на закрытую площадку что бы он почувствовал себя за рулем
10 раз подумай. мой сразу въехал во встречный авто в гаражах и навсегда забил на атомобили...хотя и права есть и т.д. интереса нет
Изменено: molodec, 24 Октябрь 2023 - 19:37
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 21:24
Скоро на всех светофорах))
Хочу разгон до 100 хотя бы до 8 секунд
Хочу кожу, автомат, классную музыку с сабвуфером как у Ф30 под задом
Хочу лететь по трассе 200 как будто на Сеате едешь 130
И вообще я очень люблю быстро ездить
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 21:39
Знаешь. Почему я 3-м людям из Каменского перестал отдавать машины?Хорошая рабочая лошадка НО
Хочу разгон до 100 хотя бы до 8 секунд
Удачной продажи)
Думаю что за такие деньги она долго висеть в купипродайке не будет
Надоели сказки про 170$ еле заработал
Хотя вижу свои машины у них на риа +2700$…,
Жадность губит….
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 21:51
Є ML400 за менше ніж 30к $ )Хочу разгон до 100 хотя бы до 8 секунд
333 к.с., автомат, шкіра, АМГ пакет.
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 22:01
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 23:02
Нарушение когда не успел проехать перекресток на желтый
Или успел выехать, забыли Зайцеву и Дронова, невынуватый Рафик Дронов получил десятку за выезд на желтый, а вообще то п.8.7.3. Сигнали світлофора мають такі значення:
ґ) жовтий забороняє рух і попереджає про наступну зміну сигналів;
а про невозможность остановить авто не прибегая к экстренному торможению, будешь в суде рассказывать
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 23:20
Пам"ятаю старий анекдот про комісію у колхозі, і на запитання чим може допомогти, усі окремо і скромно відмовлялися, казали що все добре і все є, та тільки трохи просили фанеру. А в кінці начальник питає, нафіга стільки фанєри? А люди, щоби побудувати великий літак, сісти у нього та улетіти світ за очі звідси нафіг. Це був анекдот 90-х.
Мда. Картина прояснилася. В принципі я іншого і не чекав. Хотів ще з ранку прописати про проблеми на життєвому шляху. Це у багатьох так. Нічого дивного. Чоловік хоче щось змінити у житті, найлегший спосіб це змінити обшивку. Реально чомусь навчитися зовсім новому, отримати додаткову освіту, заморочитися з новим ділом досить складно. На багато складніше ніж заробити потихеньку певну суму. А якщо жінка надумає народити другу дитину при можливості, чи з батьками яка скрута, і так далі, і без кінця.
Може трошки поназбирати ще грошей? З нами вже побалакав, на психоаналітикові трохи зекономив.
Опубликовано 25 Октябрь 2023 - 13:50
Они учились на двойки как я?
От взагалі мимо - є знайомі з трьома вищими і думаю з значно скромнішими навіть за ваші доходами і навпаки - з 9-тьма класами і своїми фірмами з мільйонними обертами і не в гривні
Для мене взагалі не показник як оцінки так і наша система навчання. Ліричний відступ - не скажу що всі ми вчилися плавати в школі але декому заканало - в деяких школає є басейни, деякі школи домовлялись і семестр раз на тиждень на фіз-рі плавали. Скажіть наступне - хто в одежі плавав? В Англії так само вчать на уроках раз в тиждень плавати але декілька уроків вони плавали в піжамах поверх купальників щоб хоч приблизно відчути і тренувалися допомозі потопельнику в воді. В нас ти мав норматив здати по плаванню який в принципі нафіг не потрібний а там намагаються навчити щоб ти сам не потонув і іншого не втопив. І так по всьому...
Опубликовано 25 Октябрь 2023 - 22:49
Как свежо подкинулось.
Изменено: baton45, 25 Октябрь 2023 - 22:49
Опубликовано 26 Октябрь 2023 - 21:53
Суета сует.
+1, хай ще пару років поганяє...а там чи сяде, чи вже не захочеться.
взагалі так став спокійно їздити- самому тошно... мабудь швидко хочеться на тих авто- які як відра- шоб скоріше вийти .
відра не по ціні- а може не нра інтерьер, може ходовка жорстка... може телебонькае шось по салону.
Реклама!!!
Опубликовано 27 Октябрь 2023 - 08:38
IMG_0473.jpeg 63,82К
12 раз скачано Вже було?
Kaktys Женя, а що це за 1,6 mpi з карплеєм без аірбабахов?
"Мул круче Настюші, а кіт Лєопольд крутіший Дональда Макдака, ппц якийсь))" (bazl)
Опубликовано 28 Октябрь 2023 - 19:49
Ви йому не ті питання задаєте.
Наступного разу, перед тим як його сорок восьмий клон забанять, запитайте навіщо він сюди лізе з такою впертістю. Він же у всіх цих темах і рекламу тільки один раз постив, тобто тут справа не у спамі.
Вся його легенда про Астру, жінку, сантехніка і тому подібне шита білими нитками. Хоча у більшості з них справді є або була жінка і можуть бути діти, це їм не заважає мати інші пріоритети. Якщо він вже повнолітній, звичайно.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых