Реклама

Де в Києві відремонтувати електроінструмент?
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 10:37
Куренівка рулить...
Та може блище де є, щоб по дорозі на роботу завести і за день-два забрати.
А то якось пів дня возитись, немає на то пів-дня.
+- По Берестейському проспекті(він же Перемоги в минулому).
З.І. Хріновенький такий собі інструмент Parkside...
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 10:51
Дивлячись для чого його використовувати - в Європі це один з найдешевших який по різним "ашанам" продають ;) Сам маю дещо з цієї фірми, в сусіда - взагалі майже все Парксайд ще й акумуляторне - але якщо користуватись раз на рік то цілком хватає. На кожен день є інші бренди
Изменено: sapphir, 08 Ноябрь 2023 - 10:51
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 13:07
Шо в гуглі забанили?
https://servicecente.../kiev/parkside/
Fix Service - сервисный центр в Киеве
Киев, пр. Победы 78
Берестейская
(044) 222-6**** (098) 078-6**** (093) 509-6****
Пн - Пт: 10:00 - 19:00 | Сб: 10:00 - 18:00
Так нахіба його ремонтувати, ремонт буває співставним з покупкою нового
але якщо користуватись раз на рік то цілком хватає. На кожен день є інші бренди
+1
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 13:27
Ну ти просто геній.
Ні не забанили.
Однак на звінки вони не відповідали.
Ну так треба казати, туда то звертався
Ну тоді приеднуюсь до ринкових ремонтників, там можуть шось придумати від іньшого інструменту, якщо нема оригінальної запчастини, або відразу направлять до сміттевого баку
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 13:33
P.S. Мав на увазі дешеві інструменти.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 14:54
І не ремонтуй.
В перфораторі там патрон тільки замінити треба, так що тут ще відремонтую.
А ось з болгаркою поки не відомо.
В тестя лобзик розваливя буквально на шматки, мій поки нічого.
Не пожалій грошей і купи якісний інструмент.
Та ото ж шкода, мому шкаєш щось більш меньш якісне не за всі гроші світу.
А воно потім зовсім не якісне.
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 15:04
По болгарці, найменшій, мені хлопці з СТО сказали взяти Дніпро М - з їх слів вони їх так знищували що в руках від нагріву не втримати. Я взяв по акціїї - ніби ок. Трохи більша, з регулюванням, є ДВТ. Поки не робив але з ремонтом може бути як з ручною циркуляркою ДВТ - сказали модель знята з виробництва і запчастин нема. Це зворотній бік медалі - перфоратор Форт брав десь в 2007 році в Новій лінії, поки тримається хоч пережив купу ремонтів.
Изменено: sapphir, 08 Ноябрь 2023 - 15:21
Опубликовано 08 Ноябрь 2023 - 17:00
Парксайд саме що є гімно фірма. Не бери той хлам ніколи. І не ремонтуй.
Не пожалій грошей і купи якісний інструмент. Як показує практика я не один такий, купив мийку парксайд і вона здохла при першому вмиканні.
Користуюсь з минулого року, ще жива. Але морально вже підготувався.
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 08:48
Та ото ж шкода, мому шкаєш щось більш меньш якісне не за всі гроші світу.
А воно потім зовсім не якісне.
В р-ні 70-80$ можливо купувати перфоратор BOSCH GBH 2-20 D для будинкового використання ок. Лобзік як що по BOSCH то лінійка GST серія 90-135-150BCE або Festool PS 420 EBQ передаси ще правнукам це точно. З 125 "болгарок" Макita, недорога один мінус у них то кнопка, яка час від часу не фіксує з першого разу.
Изменено: figarey, 09 Ноябрь 2023 - 08:49
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 10:26
На Борщагівському ринку (на Кільцевій навпроти Електронмашу, Променади і т.д.) подібним ремонтом (перемотка електродвигунів електрокосарок і що ще не знаю) займається Чінгіз, тел. 0970181717. Якщо тобі територіально ближче, ніж Птічка, можеш до нього звернутися. Серед "промислових" користувачів електрообладнання у нього репутація хороша.
Пам'ятаю, як Парксайди з Польщі тут продавали декілька років назад - типу дешево і добре.
Я думаю, на той момент і продавець був не в курсі, що воно не зовсім так. Але рекламував впевнено.
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 12:12
Шпалерний або Куренівський.
Але чим ремонтувати Парксайд ліпше вже щось нормальне придбати (накшталт Bosch Professional, Makita, Metabo)не найкращий вибір... стандартний китай, виготовлений в брендовому кольорі
В ідеалі dewalt milwaukee) Або Flex з США притаскати
Так, Дніпро-М навіть в Китаї замовляє інструмент низької якості, але обмінна гарантія та впізнаваність бренду ведуть людей в їх магазини)
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 16:24
Так, Дніпро-М навіть в Китаї замовляє інструмент низької якості, але обмінна гарантія та впізнаваність бренду ведуть людей в їх магазини)
Та да, зараз повідкривали їх фірмові магазини, іде реклама, а це купа бабла, його ж треба відбити, як то кажуть - гарний інструмент реклами не потребує
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 17:18
Та да, зараз повідкривали їх фірмові магазини, іде реклама, а це купа бабла, його ж треба відбити, як то кажуть - гарний інструмент реклами не потребує
Там більшість франшиза. Але вартість такої франшизи до війни була 1 мільйон. Правда у вартість входило обладнання торгове і товар на вітрину.
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 14:40
Пам'ятаю, як Парксайди з Польщі тут продавали декілька років назад - типу дешево і добре. Я думаю, на той момент і продавець був не в курсі, що воно не зовсім так. Але рекламував впевнено.
https://www.opel-clu...ye-20v-i-setevy
Parkside - це власна ТМ мережі магазинів LIDL. В мене декілька товарів цього бренду, як для домашнього використання цілком нормально. В них є і проф серія, але пересічні хочуть придбати массмаркет, а використовувати як профі
Опубликовано 14 Ноябрь 2023 - 15:41
В них є і проф серія, але пересічні хочуть придбати массмаркет, а використовувати як профі
Та ладно. Я використовую не як профі. Так самостройщик вихідного дня і то не кожного.
Поки найкращим виявився шурік, ми тоді вдвох в одного продавана купували однакові.
Здав сьогодні на ремонт на шпалерному ринку болгарку і перфоратор.
Изменено: vovan8706, 14 Ноябрь 2023 - 15:42
Опубликовано 16 Ноябрь 2023 - 10:27
можливо купувати перфоратор BOSCH GBH 2-20 D
В мене був типу BOSCH GBH 2-28, підробка, пропрацював з самого початку мого будівництва.
Зносилась вся механіка в середині і замінив на Парксайд.
Підробка типо того: https://www.olx.ua/d...ya-IDSjatb.html
Опубликовано 16 Ноябрь 2023 - 14:41
червоних чехольчиків для свердл ніхто би не встояв
Таки да.
Якщо що якось придбав собі такий набір. Порахував що в набором буде дешевше.
Вже частину з нього треба обновити)
https://storgom.ua/u...kEaArArEALw_wcB
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых