підкажіть на яку фірму подивитися, та шо в ній повинно бути. Може хто продае- може і заберу.
Реклама

Вибір посудомийки
Опубликовано 09 Ноябрь 2023 - 22:52
60см, иначе процесс загрузки сильно похож на игру в тетрис, и кастрюльки в большинстве придётся мыть руками.
Полка-лоток или контейнер для вилок/ложек - выбор сугубо индивидуальный и в соответствии с расположением кухонной мойки - посудного шкафа - посудомойки.
Мне контейнер удобнее, плюс в него можно запихнуть мелкие лёгкие предметы типа крышечек.
Очень желательно верхнюю полку с регулировкой высоты, это удобно.
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 10 Ноябрь 2023 - 07:43
На рахунок кастрюль - навіть з замочуванням приходиться домивати в ручну. В нас погана вода - дуже багато кальція - думаю тому посудомийка не справляється бо просто рідина якою миє не та. Можливо, треба система підготовки води - навіть не на всю квартиру а на окремі девайси - але це вже в іншому житті.
Не ведись на якісь "особливі" бренди - я взяв Смег, ламається як і все решта а запчастини офіціали везуть місяцями. І це при тому, що "вскритіє" показало що в середині Горенія і запчастини по Горенії знайшов запару днів.
Для повнорозмірної 60-ки верхня полка з регулюванням не обов"язкова - за 10 років може раз чи два переставляв.
Фірма не має значення, має бути вродлива, вміти готувати і мити посуд. Ну і ще трохи того, про що не розказують на загал )
Якщо вона буде готувати і мити посуд то те, про що на загал не розповідають, отримаєш в кращому разі по скороченій програмі
Изменено: sapphir, 10 Ноябрь 2023 - 07:46
Опубликовано 10 Ноябрь 2023 - 08:26
Кажуть, що е з функцією "вимкнути звук". Але, як на мене, то брешут, курррви.Фірма не має значення, має бути вродлива, вміти готувати і мити посуд. Ну і ще трохи того, про що не розказують на загал )
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Ноябрь 2023 - 14:50
То який бюджет?) Ткну пальцем на що дивитись. Допоміг би з покупкою, але до вас не близько. НП напевно нівелює вигоду по ціні)
різниця на пошті- гривень 500. не більше.
Бюджет хз- не охота переплачувати- як з покупкою мікрохвильовки- коли вона може шось там варити -жарити-гриліти, а по факту- "швидко 30сек" і все.
я зрозумів шо 60 для кастрюль. мале не дивитися. Може шо з европи б.у. гляну. Бо шо там ломатися- мотор та і все. я чогось думав шо там ще мотор на напор води повинен бути- а не, там нема нічого взагалі. ящик з таймером-бризкалкою і теном. за шо там взагалі платити. Ціна стіралки
Реклама!!!
Опубликовано 10 Ноябрь 2023 - 16:03
Бо шо там ломатися- мотор та і все.
Як купиш, то зрозумієш
Тю, а у вас, що викрутка коротка? Дотягнулися до динаміка один раз і усьо.
Так то вже уголовка, та і іньші функціі теж вимкнуться автоматом
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 10 Ноябрь 2023 - 20:13
різниця на пошті- гривень 500. не більше.
Бюджет хз- не охота переплачувати- як з покупкою мікрохвильовки- коли вона може шось там варити -жарити-гриліти, а по факту- "швидко 30сек" і все.
я зрозумів шо 60 для кастрюль. мале не дивитися. Може шо з европи б.у. гляну. Бо шо там ломатися- мотор та і все. я чогось думав шо там ще мотор на напор води повинен бути- а не, там нема нічого взагалі. ящик з таймером-бризкалкою і теном. за шо там взагалі платити. Ціна стіралки
Може то мені тка заканало - гумові шланги перетворюються в липку субстанцію, по черзі. Ущільнювачі на дверці - під заміну. Розбризкувач нижній вже міняв. Люба дрібниця ніфіга не дешево - взагалі не бачу сенсу в б/у бо грузив так само Фініш, Сомат таблетки і сказати що я якоюсь ноунейм хімією вбив не вийде.
Б/у брати хіба професійну яка за 2 хв миє, розрахована на 1000500 циклів і там дійсно ламатись немає чому бо наші хлопці на СТО в них запчастини навіть миють
Опубликовано 11 Ноябрь 2023 - 16:13
Може то мені тка заканало - гумові шланги перетворюються в липку субстанцію, по черзі. Ущільнювачі на дверці - під заміну. Розбризкувач нижній вже міняв. Люба дрібниця ніфіга не дешево - взагалі не бачу сенсу в б/у бо грузив так само Фініш, Сомат таблетки і сказати що я якоюсь ноунейм хімією вбив не вийде.
Б/у брати хіба професійну яка за 2 хв миє, розрахована на 1000500 циклів і там дійсно ламатись немає чому бо наші хлопці на СТО в них запчастини навіть миють
а яка в тебе?
Реклама!!!
Опубликовано 11 Ноябрь 2023 - 19:40
Брати тільки повнорозмірну.
По бренду хрін його знає.
Була Ардо. Мила нормально, але ломалась надцять раз. Добре що я її сам ремонтував. Пластик практично всюди - г. Від часу ломається, тріскається, не кажучи про зміну кольору.
Зараз три роки Бош. Поки працює.
Опубликовано 12 Ноябрь 2023 - 14:42
Брати тільки повнорозмірну.
Понятно, что полноразмерная лучше, но иногда для нее просто банально нет места. (Это касается квартир, а не домов)
В нас погана вода - дуже багато кальція - думаю тому посудомийка не справляється бо просто рідина якою миє не та.
У нас тоже вода очень жесткая.
К посудомойке шла лакмусовая бумажка - показала 9 из 10 жесткости.
Но ничего, таблетки финиш, соль с установленным расходом чуть меньше среднего, плюс ополаскиватель на минимальном расходе - на посуде ни следа от воды.
p.s. Тоже Bosch выбрали, 4 класса
Изменено: nick6482, 12 Ноябрь 2023 - 14:44
Опубликовано 22 Ноябрь 2023 - 23:41
14 лет 2 аристона. ровно по 7 лет каждый. ни единой поломки. первый остался на квартире - судьбу не знаю. новый до сих пор в работе.
но одно но - аристоны топовые, оба итальяшки
Изменено: apaxuc, 22 Ноябрь 2023 - 23:41
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых