Реклама

Троїть на холодну z14xepТРОїть двигун
Опубликовано 03 Декабрь 2023 - 20:09
На холодну Троїть двигун z14xep. Зранку заводжу авто і після хвилини роботи починає троїти, якщо починаєш їхати чек мигає, коли авто прогрілось і постоїть хвилин 20 все проходить, двигун не Троїть і працює добре, замінив котушку і свічі, проблема пропала на 2 дні і знову появилась, цілий день авто в використанні - проблема тільки зранку
Може хто знає що дивитись? Газ стоїть
Опубликовано 03 Декабрь 2023 - 20:38
Газовий редуктор вчора замінив на новий, також грішу на газ але хз. Думаєте проблема в форсунках газових? Ще замітив що на газу на холостих оберти падають до 500, на бензині вроді не має такогоСергій 999, покатайтесь тільки на бензині при закритому баллоні
Опубликовано 03 Декабрь 2023 - 22:56
Цікаво і чим мигає чек?
Я не знаю з чим це повʼязано, але газ не трогаєш а просто їдеш на передачі чек світиться, даєш газу чек мигає
Отключить ГБО механически от впускного коллектора.
Думаєте проблема в газі ?
Не може це бути проблема в якомусь з датчиків чи дроселю ?
Опубликовано 03 Декабрь 2023 - 23:17
Мигає чек від пропусків запалення
Читай який саме горшок відригує та міняй місцями паливні форсунки(бензинові) з сусіднім циліндром та наблюдай чи перейде помилка по пропуску запалення разом із форсункою
Думаєте проблема в газі ? Не може це бути проблема в якомусь з датчиків чи дроселю ?
навряд
Опубликовано 04 Декабрь 2023 - 08:53
Читай який саме горшок відригує та міняй місцями паливні форсунки(бензинові) з сусіднім циліндром та наблюдай чи перейде помилка по пропуску запалення разом із форсункою
Дякую, сьогодні замітив що тріснутий патрубок сапуна і волога попадає на провода які йдуть до форсунок, думаю проблема в цьому, на холодну вони замерзають і авто Троїть, завтра зранку за результат відпишу
Опубликовано 04 Декабрь 2023 - 20:58
Поки не побачу скрін з опкома.
Тебе цікавить який саме циліндр(и) чи вважаєш що моргаючий чек викине інший код?
Аби не від прогорівшого клапана....
мєйби.....але то потім не відкривай всі карти одразу)
якщо починаєш їхати чек мигає, коли авто прогрілось
це все на бензині чи на газу також троіть?
[quote name="LEXA SHUMI" post="1075575953" timestamp="1701638279"]Мигає чек від пропусків запалення
Дякую, сьогодні замітив що тріснутий патрубок сапуна і волога попадає на провода які йдуть до форсунок, думаю проблема в цьому, на холодну вони замерзають і авто Троїть, завтра зранку за результат відпишу
Самі розєми герметичні при умові що не пошкоджені а вот скрутки газовщиків до форсунок можливо окислені але окрім помилок по пропускам запалення ще повинні бути коди по обривам ел.ланцюгів паливних форсунок(бензинових само собою)
Тому дійсно давай всі коди помилок по двигуну
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 11:14
На бензине чек?Газ відключав не допомогло
Через педалі помилки
Р0303
Р1482
Р0230
На холодну завів гріється нормально не Троїть, почав їхать через хвилину чек
Как ГБО отключал?
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 17:11
Чи не паливний насос там дуркує з релюхою...
Паливний насос троїти не буде....
То швидше за все керуючий мінус на насос в ЕБК відвалюється,або вже відвалився...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 19:31
Гбо відключав з кнопки і перекривав балонНа бензине чек?
Как ГБО отключал?
Помилка по насосу вже 2 роки зі мною, то не в цьому проблемаПаливний насос троїти не буде....
То швидше за все керуючий мінус на насос в ЕБК відвалюється,або вже відвалився...
Так, на бензині чекНа бензине чек?
Как ГБО отключал?
Опубликовано 05 Декабрь 2023 - 19:59
Это не отключениеГбо відключав з кнопки і перекривав балонк
давление в топливной рампе при заводе какое?
Так, на бензині чек
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Декабрь 2023 - 21:25
Паливний насос троїти не буде....
Еще как будет, когда экономишь на бензине, и бензина в баке на дне, а заправляешь только газ. Мигает чек, но считывается ошибка не помню с каким номером - Обнаружены пропуски зажигания при низком уровне топлива.
У него машина шо стартует с первой минуты на газу?
Опубликовано 07 Декабрь 2023 - 21:27
Подивився паливну форсунку, тепер постійно Троїть,
Це вже краще.....
когда экономишь на бензине, и бензина в баке на дне,
Зазвичай згорає насос....,ще й нерідко колбу виплавляє....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Декабрь 2023 - 21:30
Зазвичай згорає насос....,ще й нерідко колбу виплавляє....
Андрей речь не о пустом баке, а когда мало бензина, причем если уставший бензонасос то даже до того как лампочка загорится. У меня неоднократно было, заправляешь полбака бензина и мотор сразу начинает шептать.
Опубликовано 13 Декабрь 2023 - 15:03
ну шо там ? порядок?
Так порядок, щось є ще десь але поки часу не має розбираратись дальше, інколи в дорозі може затроїти, просто глушу на хвилину, заводжу і проблема зникає
Тут ще один прикол, вирішив для себе поміряти компресію
4- 13
3-13
2 - 13
1 [CENSORED] 8
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых