был в доле10%?
Реклама

Почему продавая автомобиль нужно обязательно надурить?
Опубликовано 14 Март 2024 - 14:19
Зараз обслуга жигуля виходить дорожче за іномарку середньої руки типу меган/астра/гольф...
Здається мені, що автоВАЗ зараз як чемодан без ручки: нести важко, викинуть жалко...
Эта машина давно зовётся Lanos);
"Апиридил"... хоча нормальних вже або нема, або ціна космічна...
ПТН ПНХ
Опубликовано 14 Март 2024 - 18:39
Зараз обслуга жигуля виходить дорожче за іномарку середньої руки типу меган/астра/гольф...
Здається мені, що автоВАЗ зараз як чемодан без ручки: нести важко, викинуть жалко...
Та да, сусід жалівся, шо запчастини на його 99-ту коштують як на мерседес, а продати ціна 1,5т і пофіг шо вона доглянута, так і стоїть біля під"їзду
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 14 Март 2024 - 21:03
У меня есть хороший велик)))Не, не хочет, типа говорит, что я куплю за эти деньги, а добавить у него нечем
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 15 Март 2024 - 07:35
Это не ЛаносУ них є наступники типо Астра Г, КІА Ріо/Черато, Хундай Акцент. В бюджеті 3+к.
У селах на заході України Астр Г і Зафір багато. Тесть з 2006го Черату катає катає не викатає
Крыло не стоит новое 600-2000
Дверь Бу 500-1000
Запчасти в каждом магазине
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 16 Март 2024 - 10:46
чесно кажучи дивишся українських блогерів які займаються перекупством корчів, то у нас люди беруть далеко не ланоси, он дивився як корча пежо 90 років купляють, старі опеля 90 років, ланоси на колінах по києву скуповують фарбують балончиком і на продаж рвуть з ногами і руками по 1200 баксів без порогів без дна. Старючі сітроени по 1500 баксів купують.
Тому тут питання не в тому ланос це мрія чи ні, на шо грошей вистачає те і беруть.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых