Вітаю, шановні. Потрібні передні пружини на Opel Astra G Classic седан Українка з пакетом "погані дороги". Десь тут нарив, що оригінальні пружини для пакета поганих доріг мають ідент T1 і код 312100. Буду вдячний за консультацію, інформацію з цього питання
Реклама

Передні пружини Opel Astra G Classic седан Українка з ППДпідбір передніх пружин Opel Astra G Classic седан Українка з ППД
Опубликовано 01 Октябрь 2024 - 16:06
Підскажіть код товару .
Ще б дізнатися розмір пружин , висота, діаметр. Маю дві шт .з якось опеля , товариш подарував ,йому не підійшли . Може то і є мій варіант
Изменено: DedPihto, 01 Октябрь 2024 - 19:45
Опубликовано 02 Октябрь 2024 - 10:39
Зараз був на розвалі ,майстер сказав що одна не тримає .
Як це пружина не тримає?
Вона що-лопнула?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Октябрь 2024 - 14:13
Таким чином поставив діагноз що права пружина просіла.
А ,ще з права більше підїдає гуму.
Я і повірив йому , тому що ходову міняв всю , окрім пружин
Изменено: DedPihto, 02 Октябрь 2024 - 14:17
Опубликовано 03 Октябрь 2024 - 08:00
Та ні, 100% ніхто нічого не точив.растачивали стойку(отверстие верхние)?
Авто придбав на 90 тис. Все було в оригіналі. Зараз 220, всі поточні роботи виконував сам .
А і ще ,з правої сторони всеж таки щось підгупує на нерівностях. Аморти живі , сухі . На 160 тис.було замінено вся ходова, окрім передніх пружин
DedPihto,
щось не те розвальщик каже....
Розвальщик ,дядько дорослий ,начебто з досвідом . Каже що стикався з таким , але зазвичай просідає ліва, водійська сторона .
Изменено: DedPihto, 03 Октябрь 2024 - 07:56
Опубликовано 03 Октябрь 2024 - 10:11
А і ще ,з правої сторони всеж таки щось підгупує на нерівностях.
задній сайлентблок підрамника?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Октябрь 2024 - 11:46
Стійки стаба міняв зовсім недавно, року не має. Втулки теж міняв , але раніше . Запчастини купую або за рекомендаціями форуму , або дорогий аналог.втулки стаба.
може зношена стійка стаба дає люфт при розвалі?
Изменено: DedPihto, 03 Октябрь 2024 - 12:02
Опубликовано 03 Октябрь 2024 - 12:12
[quote name="Rek" post="1075608610" timestamp="1727950132"]
Опорна подушка аморта послабла. ИМХО.
Або гайки відпущені.[/quot
Гайки навряд чи , а на подушку можна грішити . Відстань від кузова до верхньої шайби різна ,між право і ліво
Опубликовано 05 Октябрь 2024 - 01:44
DedPihto, тогда не путай развал со схождением. Люфты ищи где гуляет.
Я не знаю що там не так розвал чи схождение . Я описав результат візиту до майстра , його дії та рекомендації .
І як це , шукай люфт ? Вірніше де? В мене все чьотко , ні де нічого не гуляє .
Опубликовано 05 Октябрь 2024 - 08:04
з права більше підїдає гуму.
дядько дорослий ,начебто з досвідомТак в чём проблема расточить отверстия в стойке и выставить правильно? Пружины и опоры садятся. Геометрия подвески меняется на положительный угол. Пятно контакта резины меняется на внутреннею строну. При регулировке никто авто не дёргает и не нагружает. Авто стоит на подвижных площадках и естественно цифры будут меняться при приложение силы с любой стороны. Одно понятно. Дядька голодный не будет)
Опубликовано 08 Октябрь 2024 - 14:59
Потрібні передні пружини на Opel Astra G Classic седан Українка з пакетом "погані дороги".
Беручи до уваги "тишу", та особистий досвід - роблю висновок, що передні пружини на Астрі Ж ходять значно довше ніж задні. Але час все одно візьме своє. Цікаво було б почути досвід з передніми пружинами... Тим паче що оригінал (новий) володорям Астр не світить...
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых