Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Ошибки....

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
4 ответов в теме

Пабло_ВГХТ

Пабло_ВГХТ

Частый гость

• Сообщений 23
  •  

Опубликовано 16 Май 2024 - 20:38

Ошибки...
Здравствуйте. Не так давно стал обладателем омежки А. Вроде бы потихоньку до путя довел, вкинул новый движок, тормоза и тд и тп. Сегодня поставил новый дмрв, так как грешил на него изза троения, слишком большого расхода и запуска машины при помощи подгазовки. Поставил я короче его, стало все намного лучше, но... На холодную машинка все равно требует подгазовки. На прогретую заводиться с пол тычка. С помощью скрепки установил ошибки 48, 49, 65 и 71. Как лечить ошибки 48 и 49, почему при новом ДМРВ не пропала ошибка 65 и почему вылезла 71 ошибка на полностью новом ДМРВ
  • 0

grayplus

grayplus

Авторитет

• Сообщений 2133
  • Гос. номер:ВЕ9752ВА
  •  

Опубликовано 17 Май 2024 - 08:04

Для початку місто і параметри авта взято з вітальні: "Винница. Месяц как обладатель омежки А 87 года выпуска. Моторчик c20ne". Можна б і в першому повідомленні про авто написати докладніше, щоб я не напружувався зайве :)

Сам я ООА ніколи не мав, тож виключно з опису помилок можу судити.

48 і 49, здається мені, одночасно виникнути не можуть, тож м.б. вони просто в пам'яті сидять. Взяти в когось прилад (оп-ком чи елм-ку) і подивитися їхні статуси, у разі потреби - скинути.

71 - датчик температури повітря на впуску, понижена напруга. Має хоча б якусь кореляцію з 48. Дивитися приладом, яку температуру показує.

65 - ДМРВ, понижена напруга. Теж яка-ніяка кореляція з 48. Гуглити правильні покази, дивитися приладом, що показує.

Перед тим - перевірити напругу на генераторі і на акумуляторі на ХХ, якщо низька - копати в контакти, кабелі, генератор, ремінь. Обов'язково почистити масові контакти на двигуні, кузові, контакт генератора з двигуном про всяк випадок теж зачистити.

Тему переніс в Ремонт, далі буде видно...

• 0

Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1731
  •  

Опубликовано 17 Май 2024 - 09:31

Омежку А опком не обслуговує, нажаль. Це вже хто із хлопців має досвід з другими варіантами, то треба питати. :smile423:

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28054
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 17 Май 2024 - 09:47

Омежку А опком не обслуговує, нажаль.

мені завжди скріпки вистачало...  :blush:  :sm17_2:

Изменено: lame, 17 Май 2024 - 09:47

• 0

Пабло_ВГХТ

Пабло_ВГХТ

Частый гость

• Сообщений 23
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2024 - 00:49

Ох уж ця омєжка, 2 з 3 заводок загорається чек, світиться 2-3 хв і тухне. Підкидав скрєпку, просто діагностика і всьо. Без яких би то не було ошибок)) шо то таке може бути?)
  • 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых