Ишшо пчелов вывозить удобно , кубик на понижайке из вагон потянетМоже собі взяти , за грибами буду їзтити...
Реклама

Стоит ли платить на экзамене при получении водительских прав?
Опубликовано 23 Июль 2024 - 11:18
Ишшо пчелов вывозить удобно , кубик на понижайке из вагон потянет
Точно)
Опубликовано 23 Июль 2024 - 11:30
Как эти пчелы
https://i.ibb.co/VJC...1548136921.webp
Кто нибудь напомните о чем тема то ?

Изменено: bzhasso, 23 Июль 2024 - 11:34
Опубликовано 23 Июль 2024 - 11:54
Кто нибудь напомните о чем тема то ?
Про отримання прав за гроші... чисто філософський аспект.
Але контакти в лічку багатьом не завадять)
До речі на прицеп 6 м 2х осний потрібно окрему категорію відкривати?
В мене є А і Б, права старого зразку, бумажка заламінована з 2005го року.
Опубликовано 23 Июль 2024 - 15:08
той випадок, коли розмір не має значення)на прицеп 6 м 2х осний потрібно окрему категорію відкривати?
Маса причепу від 750кг - велкам відкривати категорію ВЕ
норм рішення. Пару місяців тому знайомі залучали інструктора з автошколи, щоб дєть відкатав саме той маршрут, що буде на екзамені. Але теорію здавав сам, кермувати навчив батя. Краще так витратити гроші, ніж купити атестацію.знайома, років 5-7 тому брала додаткові уроки водіння
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 23 Июль 2024 - 16:52
zorc, может ты ошибся форумом?
Помиляєшся , цей пацан тут свій в шильовку . Мало хто з ним зрівняється за кількістю створених тем - " які машини кращі - японські чи німецькі , чи варто купувати бєу резину , чому на крутих авто їздять дєвочки , який колір краще , чому мій син сам їздить " та усіх тем не запам'ятаєш . Гадаю йому років шістнадцять , але цей хлопчик може бути навіть розумніший за Шварца .
По темі - так прислухайтеся до думки нашого відомого викладача престижного учбового закладу - Вови . Краще знайти контакти й купити , тим паче контакт є у кожного хто здає . Його дружина здавала . Я згоден .
Якраз пару днів тому здавала одна знайома знайомої знайомої подруги . По перше вони , козли ( менти ) завжди не дають здавати водіння на тій машині на якій вчився , а новачку це додаткові серйозні складнощі .
По друге - козлячий мент наказав повернути під кирпич , ну й само собою зарубав екзамен . Якщо інспектор зваляє таку дурочку в Німеччині , учень має право подати на того в суд за навмисне створення аварійної ситуації ( за кермом новачок ) а в нас це буденна практика .
Коротше кажучи я за своє життя напрацював теорію що всі менти козли .
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых