Реклама

АКПП Опель Інсігнія проблеми після заміни мастилаПробуксовування на 4.5.6 передачах після часткової заміни мастила
Опубликовано 06 Август 2024 - 19:56
Опубликовано 07 Август 2024 - 15:19
++. Зрозуміло
Точно?
Бо
Orignal GM
та
Aisin ATF Multi Premium. Знайшов, що пишуть що таке
- якось не дуже стикується.
В маркуванні оригіналу мають бути букви GM та цифровий код продукта.
Наприклад
GM Dexron VI (1940184)
Чому б не звернутися до вище згаданного клубня asiancars, який, як вже зазначили, спеціалізується на продажу оригінальної продукції?
Опубликовано 07 Август 2024 - 22:43
Karatkin,
А подробиці сертифікованого теста де можна почитати? Ну тобто офіційну інформацію від ZIC
Я от кіко років.. та вже під 20, працюю з GM Group в часності і завжди цікаву якусь інформацію читаю. От те саме стосується резини по GM Korea, наприклад. Тут в котрий раз подібне, але виключно інформація з інету якась
Але в цілому хотілось би отримати відповідь по першому
Изменено: asiancars, 08 Август 2024 - 10:29
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 08 Август 2024 - 00:04
Karatkin,
А подробиці сертифікованого теста де можна почитати? Ну тобто офіційну інформацію від ZIC
Я от кіко років.. та вже під 20, працюю з GM Group в часності і завжди
цікавуякусь інформацію читаю. От те саме стосується резини по GM Korea, наприклад. Тут в котрий раз подібне, але виключно інформація з інету якась
Але в цілому хотілось би отримати відповідь по першому
)l(улик, навіть приблизно не воно
А навіщо ZIC надавати порівняння з GM? Є певний допуск AW-1 який затверджений виробником АКПП. По даному допуску може бути типу оригінальне мастило GM, яке відповідно розлите одним з партнерів концерну. А може бути хтось з інших виробників. Тести саме мастила ZIC були вже давно на ворожому для нас ойл клабі. Там вже давно все розжовано. Є повно аналогів GM які відпрацьовують краще і довше не втрачають свої властивості і мають кращий пакет присадок. Вірити в те що оригінальне мастило GM - це панацея і єдиний вірний варіант то не повага до своєї машини
А ладно, там 80 SC AF 40
AW-1 не підходить. Там все простіше - JWS3309
Ідемітсу,ZIC, та сама Тойота WS... Варіантів повно
Опубликовано 08 Август 2024 - 00:22
А навіщо ZIC надавати порівняння з GM?
Гарне запитання. Відповідь дасте чи як?
По даному допуску може бути типу оригінальне мастило GM, яке відповідно розлите одним з партнерів концерну.
В смислі може бути типу? В смислі партнери концерну, це як?
Я вибачаюсь, а ви точно розумієте, про шо кажете?
А може бути хтось з інших виробників.
А может быть корова, тататататата ©
Розумієш до чого?
Є повно аналогів GM які відпрацьовують краще і довше не втрачають свої властивості і мають кращий пакет присадок.
Як і вище - конкретики немає. Як і відвіді на моє запитання.
Не повіриш, з разу в раз слухаю одне й те саме. Вода це життя, але не в цьому випадку.
P.S. Про ZIC не треба мені терти по вухах, то вже стара неактуальна шарманка, і на лукойлі навіть в Україні по сьогодення їздять. Я задав вище запитання зовсім про інші речі
А ладно, там 80 SC AF 40
AW-1 не підходить.
І тут я взагалі *********. Вже не знаю навіть шо казати після цього
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 08 Август 2024 - 08:54
Тести саме мастила ZIC були вже давно на ворожому для нас ойл клабі. Там вже давно все розжовано.Коротко про головне
Є повно аналогів GM які відпрацьовують краще і довше не втрачають свої властивості і мають кращий пакет присадокМожна і маргарин замість вершкового масла, але несмачно і не корисно
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Август 2024 - 08:56
Розумієш до чого?
Не повіриш, з разу в раз слухаю одне й те саме. Вода це життя, але не в цьому випадку.
P.S. Про ZIC не треба мені терти по вухах, то вже стара неактуальна шарманка, і на лукойлі навіть в Україні по сьогодення їздять. Я задав вище запитання зовсім про інші речі
Asiancars, порекомендуйте яке мастило взяти. Можливо в Вас є для продажу. 0980748043
Опубликовано 08 Август 2024 - 09:24
Вірити в те що оригінальне мастило GM - це панацея і єдиний вірний варіант то не повага до своєї машиниТипова відмовка для любителів зовнішніх понтів, що економлять на розхідниках.
P.S. Нічого особистого. Просто чую таке постійно на сусідньому СТО. Там переважно таксисти обслуговуються.
Напиши йому в личку або подзвони.Asiancars, порекомендуйте яке мастило взяти. Можливо в Вас є для продажу. 0980748043
Опубликовано 08 Август 2024 - 16:15
Типова відмовка для любителів зовнішніх понтів, що економлять на розхідниках.
P.S. Нічого особистого. Просто чую таке постійно на сусідньому СТО. Там переважно таксисти обслуговуються.
Напиши йому в личку або подзвони.
Яка відмовка?) Про що мова?
GM мастила виробляє? Ні!
GM базові мастила виробляє? Ні!
GM замовляє і блендерить свої мастила? Так! В кого - то не відомо і виробник може змінюватись.
Mobil/Chevron/ZIC і т.д. є виробниками повного циклу, які виробляють чудові мастила які по тестам кращі того самого умовного оригіналу. До речі ZIC був мастилом першої заливки на конвеєрах Хюндай/Кіа.
Розумієш до чого?
Якщо мова про мастила то я чудово розумію про що пишу.
GM мастило не виробляє. Замовляє в когось. Виробник може змінюватись і кінцевого споживача ніхто повідомляти не буде коли це станеться.
Паралельно є компанії з повним циклом виробництва мастила яких є кращими за рахунок пакету присадок. але ціна адекватніша.
Тема якості саме мастил GM вже давно обсмоктана нашими фіговими сусідами з тестами і т.д.
Опубликовано 08 Август 2024 - 18:12
Що я роблю не так?))
А по аналогам завжди тільки проблеми.
Опубликовано 08 Август 2024 - 20:14
20 років з гаком лью виключно GM и собі и клієнтам. Жодних нарікань.
Що я роблю не так?))
А по аналогам завжди тільки проблеми.
Можемо провести експеримент і віддати GM на аналіз в лабораторію. Свіжак/5000км/відпрацьоване. Подивимось що з ним станеться. Це буде безкоштовно. Паралельно зрівняємо мастило українського виробника яке мені підігнали на пробу)
Опубликовано 08 Август 2024 - 21:40
Юко мені підігнали мастило на пробу. Я їм його відправлю як відкатаю.
Схоже з’явився новий масельщик. А шо ви імєєтє сказати за масло Рове?
Ну так, цікаво просто вже стало. Де воно виробляється?
Відправлю - в якому місті знаходиться лабораторія?
просто лукойл...
Блін, ну шо ти ото. Почекай, тут вже цікаво стало)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 08 Август 2024 - 22:21
Опубликовано 08 Август 2024 - 22:30
Ааа, ну вони зараз проводять ребрендинг. щоб ніяк не перекликатись зі схожим кацапським виробником.
Схоже з’явився новий масельщик. А шо ви імєєтє сказати за масло Рове?
Ну так, цікаво просто вже стало. Де воно виробляється?
Відправлю - в якому місті знаходиться лабораторія?
Блін, ну шо ти ото. Почекай, тут вже цікаво стало)
Я тут вже давно є. Імеєте це якою мовою? Ще не перейшли на українську?
Рове - німецький якісний блендер. Досить популярні мастила, особливо в самій Німеччині. Багато дилерів лиють саме Рове. Два в них завода, але то можете на офф сайті почитати.
Лаба звичайно на виробництві - Запоріжжя.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых