Я не знаю як це пояснити, але все пройшло напевно якось само. Я навіть не писав нічого з п'ятниці, коли це сталось, думав ще покатаю - подивлюсь, але всі ці дні все ок і зараз приїхав і все ок. Ізя навіть зовсім по-іншому рушає з місця тепер..
У п'ятницю поїхав в гараж до сестри, щоб перевзутись, але заодно
1) зняв там хомут і пшикав карбклінером і на ту тріщину і на сусідні трубки на дросельній і на егр - реакція ледь помітна була тільки при пшиканні на егр, напевно через той отвір таки щось тягне аж у впуск, як з'ясували вище (дивна конструкція як на мене, але явно завод...). Тож глобально пшиканням нічого не знайшов.
2) В мене з літа періодично писало на екрані breaklight switch check, але одразу пропадало, тож я не квапився і чекав поки поїду в гараж, бо там потрібно на спині підлізти до педалі тормоза щоб замінити жабку. Там вже замінив її. Що цікаво - поки цей чек активний, ізітронік не хоче переключатись вище другої, але активний він в мене був секунди, або до наступного натискання на тормоз, тож і їздити не заважало. При цьому я просто не вірю, що жабка може бути пов'язаною з обертами і крім того, що не вірю, помилки я стирав і це нічого не міняло з обертами. Тож це співпадіння напевно. Також щоб її замінити, потрібно похитати вал з ВУТ, щоб відвести педаль тормоза від жабки.. Ну хз, ніякого шипіння не було і натискання на педаль тормозу теж здається не робили нічого аномального з обертами.. Чи я не помічав. Але загалом теж не вірю, що це якось вплинуло, бо ВУТ би так не починився, якщо б з ним щось було...
3) До хати з гаражів коли їхали, я поїхав на корсі сестри, а вона на астрі. Я позаду їхав і щось там бурчав у слід, що віддам астру їй як покарання))) Сестра звісно заїзджаючи у двір без тормозів заїхала ровними двома колесами на хоч і не велику, але бровку, як завжди робить на корсі, але там резя висока і це її дуже спасає (доречі в корсі д підвіска дуже міцна, бо за всі роки знущань, 160к пробігу і їзди прямо по всіх ямах бо звісно нафіга ж їх об'їзджати, там по підвісці взагалі майже нічого не міняли, може стійки стаба хіба що).. Я позаду продовжував бурчати на астру, щось типу от так тобі ска тепер буде завжди, але наступний раз, коли завів астру, проблеми вже не було.. Ми звісно потім ржали як коні, коли я приїхав до себе додому вже без проблеми і я подзвонив розповісти це.. сестра чомусь назвала астру ссиклом, що не схотіла до неї, але після цього дня факт є факт, проблеми наразі більш нема і я насправді хз чому і як так.
4) Можливо похолодало і все повернеться весною:)))