Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Підключення обігріву редуктора вектра б 1.6

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
4 ответов в теме

Сергій183183

Сергій183183

Завсегдатай

• Сообщений 80
  • Гос. номер:yzdjwg
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 23:00

Підскажіть будьласка варіанти підключення обігріву редуктора гбо, раніше було підключено з штуцера термостата на дросель звідти на редуктор і з редуктора в бачок, після зміни термостата циркуляція в редакторі відсутня оскільки діаметр проходу старого штуцера термостата 10 нового 5 я так розумію не продавлює....
  • 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50296
  •  

Опубликовано 11 Декабрь 2024 - 23:22

Завжди підключення до патрубків печки. Паралельно.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21258
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 20:44

можна і послідовно

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1713
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 22:57

Можна по всякому і вниз головою.

А тепер якщо розумно і з підходом голови.

Мій власний досвід експлуатації.

Включена схема послідовна:  Двигун --- ЕГР----пічка салону--- редуктор-- патрубок помпи--двигун. Усі патрубки мінімум 14мм бо товсті як сарделька.

Плюс в тому, що не треба заморочуватися великим розгалудженням. Та так зробили хлопці у славному Кьольні і мороки не було більше 10 років.

А тепер із мінусів. Враховуючи, що схема трубопроводу послідовна, То затик у любомцу місці зупиняє всю схему. ВСЮ.

У мене пару років тому трапилося якийсь чорний кавовий осад в охлаждайці. Була навіть версія про розслоювання рідних патрубків під натиском помпи, але ЖМ рулить.  Промив систему і вроді пройшло.

Та по ходу виявилось, що то почала сипатися прокладка в районі помпи і почали відвалюватися резинові кантики на прокладці. Восени сфоткав ці фрагменти. А за рік до цього отим резиновим жабуринням після лопастей помпи мені методично загадило пічку салону. Так, що пічка практично не гріла, бо не було нормального протоку. А тепер увага, за пічкою салону стоїть редуктор ГБО. По роботі газу я щось такого не відчув, та думаю, взимку пропан не достатньо догрівався.

Після декількох промивок пічки салону, самої системи ОР, вставки фільтру у канал пічка гріла помітно краще. Але всеж нова загріла як положено по мануалу. Отака історія. Прошу враховувати ці ньюанси. А ви кажете трубка від термостата і дроселя.  :faceoff:  Євген від дроселя грів редуктор, поки сам не розібрався. Можливо система ГБО буде витягувати ваші косяки самотужки, а як захочете тапок у пол, а потужності не дасть. ХЗ. Положено таким діаметром, значить треба.

Изменено: baton45, 12 Декабрь 2024 - 23:02

• 0

eugen_dp

eugen_dp

Авторитет

• Сообщений 2416
  •  

Опубликовано 15 Декабрь 2024 - 01:35

Так обогрев редуктора подключают ленивые газовщики, им так проще и дешевле. Ничего хорошего такое решение не принесет. Да, я так проездил четыре года и начались проблемы с подсосами воздуха, перегревом и закипанием. Парни ответившие выше знают сколько проблем у меня с этим было. Весной сам переделал параллельно печке, и забыл про те проблемы. Система охлаждения работает как часы и в жару и в холод. И печка греет норм.

• 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых