Всім доброго вечора. Вобщем сітуація така, тачко трішки відригнуло. Літало, радовало і якось тиждень тому приїхав додому ввечері, і нічого не предвіщало біди, але через пару годин треба було їхати на концерт до дитини, де вона мала співати зі своєю групою "Щедрик" , але те дурне сказало,не сьогодн, еліктрічка тобі в поміч. Так і стало, і по сій день. Грусть моя полягає в наступному. Зробив тест форсунок, і був здивований як ти шльондро вообщема могла їздити,сцяла як дурна. Тут поняв чого уровень масла піднявся. Ну я як джентельме поставив три нові форсунки (з магазіну), а вона каже не, це так не працює. Я, альо моя потаскане леді, За ці кошти я б на ланосі навіть без кридиту людей радував. Так як в неї все рідне і є PDF, то і його відстегнув, думав просраця не може, не то. Клапан ТНВД теж перевірив, щьолкає, не продуваєця,ПИЩІТЬ раніше такого навіть не помічав, бо непомічав. Гуде клапан на EGR туди не лазив. ГРМ не зводив, бо поки не вірю,візуально не могло, бо компресія по компу 30.30.30.23.
механічним все по 17,але знімав з верху входу форсунки. Через раз заводиця, але крутеця до тищі,так і до заміни форсів, на педальку не реагує. Ну якось так.
Хотось би на Різдво на OPEL INSIGNIA SPORTS TOUR 2,0 CDTI ECOFLEX, а не оленях....
Буду дуже вдячний куди ще глянути....