Власне, питання в назві теми. Хто на форумі залишився із Львова?
Потрібна невеличка послуга, оглянути товар на вул. Ковельській і відправити новою поштою в Київ.
Компенсую витрати + з мене
Опубликовано 10 Февраль 2025 - 13:02
Я думаю, скоріше ти отримаєш відповідь тут: https://www.opel-clu...m/forum/87-lvv/
За логікою. Хоча хто знає де саме львів'яни ходять і можуть побачити повідомлення. У "Виборі авто" я їх бачу, а чи відвідують вони регіональний розділ, невідомо.
scenium, а є десь бортовики твого поточного Рігала і минулих АТС і Інфініті? Я б почитав, для загального розвитку, якщо є. У першу чергу Рігала.
А, у тебе Рігал начебто вже другий, якщо я правильно пам'ятаю. Обох було б цікаво. І/або якийсь форум чи щось таке по них.
Опубликовано 11 Февраль 2025 - 14:15
Так, вже другий Рігал в мене. Що саме цікавить? Чесно кажучи, навіть не знаю що писати. Що на першому, що на другому нічого особливого не робив, хіба що міняв задні фонарі (від Інсігнії поставив, щоб були жовті повороти), а також вкладиш водійського дзеркала замінив (поставив теж від Інсігнії, щоб збільшити область огляду).scenium, а є десь бортовики твого поточного Рігала і минулих АТС і Інфініті? Я б почитав, для загального розвитку, якщо є. У першу чергу Рігала.
А, у тебе Рігал начебто вже другий, якщо я правильно пам'ятаю. Обох було б цікаво. І/або якийсь форум чи щось таке по них.
Опубликовано 11 Февраль 2025 - 16:03
Опубликовано 13 Февраль 2025 - 19:35
Muzzy, нарешті я добрався...
У скільки тобі обійшлося замінити задні фонарі?
Мені десь +- $200, на ОЛХ просять за фонарі від 80 до 110 у.о. за штуку, в залежності від жадібності продавця і наявності/відсутності дефектів. Замінюються просто, старий зняв, новий поставив. Якщо фонарі не з седану, а з хетчбеку, треба зі своїх переставити уплотнюючий пластик, він по формі трохи відрізняється. Шити нічого не потрібно. В останньому поколінні трохи важче, там треба тягнути додатковий провід + шити.
Який у тебе пробіг?
На теперішньому 104 тис. км., попередній продавав з пробігом 113 тис. км.
У тебе ж LTG двигун?
Так.
Ти б взяв машину з ним з розрахунку років на п'ять? Я маю на увазі останні два покоління Рігалів.
Тут мабуть не стільки термін користування авто треба розглядати, а пробіг і якість обслуговування та палива. Дійсно непоодинокі випадки знаю про проблему з поршнями, як правило після +- 160 тис. км. пробігу, але якщо його не гвалтувати, міняти мастило з правильним допуском раз на 7 тис. км. та заливати нормальне пальне (я заливаю 100-й на ЮПГ або Параллель), то проїздить значно більше. Бачив на аукціонах авто які продавались після ДТП, а не із-за пошкодженого двигуна, з пробігами понад 200 тис. миль.
З якого року випуску ти брав би Рігал? Мається на увазі для мінімізації ціни, але щоб не був проблемним.
Я шукав собі саме передостаннього покоління, з 2016 року (замінили блок мультимедія і з'явилась підтримка Карплей та Андроїд авто) і саме в комплектації Преміум 2. Навіть Преміум 1 не розглядав із-за музики Бозе, датчиків сліпих зон і т.д. Щодо покоління, то звісно що останнє покоління буде новішим, в іншому то фломастери, двигуни у них однакові.
Я бачив на Бідфаксі Рігал твого покоління з Міннесоти з пробігом 25,000 миль практично без пошкоджень, який на українських номерах вийшов би 11,000. Воно того варте (враховуючи пробіг)? І бачив з суттєво більшим пробігом також з не суттєвими (на перший погляд) пошкодженнями, який тут був би 7,000. В обох випадках плюс невідома сума ремонту, з моєї дилетантської щодо ремонтів точки зору. З пробігом у яких межах і за ціною у яких межах їх варто брати? Щодо останнього Рігала, я думаю, у тебе також є своя думка.
Тут дуже багато ньюансів. На ціну впливає не тільки рік і пробіг, а також комплектація, попередня історія, де знаходиться авто і.д. Тільки різниця на доставці може бути понад 1000 у.о. От наприклад зараз моніторю продажі другого Вольта, так з +- однаковими пошкодженнями, роками випуску та пробігом ціна продажу на акціоні може відрізнятись майже у два рази в залежності від комплектації авто. Я дивлюсь виключно в комплектації Прем'єр, а вони продаються в середньому у півтора рази дорожче ніж аналогічні Вольти у комплектації ЛТ
В цілому, Рігал передостаннього покоління дуже цікаве авто за свої гроші. Після першого володіння я покатався на Кадділаку АТС, потім на Інфініті Ку50, і повернувся знову до Рігала. От навіть не знаю, що за ці гроші можна взяти +- схоже за комфортом, плюшками і т.д. Але ще раз зроблю акцент на комплектацію, щоб потім не відчувати себе обділеним, як в мене вийшло з Інфініті Ку50. От я навіть уявити не міг що японський "преміум" в комплектації Преміум, по плюшкам може виглядати бомжем в порівнянні з Рігалом. Наприклад другий Рігал я купував вже в Україні, і купував по верху ринку, але я знав що хочу саме в комплектації Преміум 2 і в кольорі білий перламутр. В продажу він тоді був єдиний. Як свій буду виставляти, то також по верху ринку буду ставити, бо зараз таких у продажу в нас взагалі нема
Опубликовано 13 Февраль 2025 - 19:50
Опубликовано 13 Февраль 2025 - 20:07
Японській "преміум" для Америки - я про Ку 50 - а хто сказав що він має бути напакованим чи преміальним? От як попаду в країну з правим кермом - спробую купити справжній японській преміум зроблений для Японії. Це така маленька мрія на майбутне...
Опубликовано 13 Февраль 2025 - 20:26
А скільки орієнтовно коштує ремонт цього, якщо "воно" трапилося? А чи є якийсь не дуже дорогий превентивний ремонт і скільки це може коштувати?
І в першому і в другому випадках - це замінити поршні на ковані. Звісно краще це зробити превентивно, тоді +- десь на $1 к. буде дешевше. Якщо на живому двигуні міняти поршні на ковані, то по ціні буде +- 1,5 - 2 к.
Чи потрібно на якомусь пробігу замінити купу прокладок і що ще там міняють, щоб далі з ним спокійно їздити? У мене ніколи не було ні турбодвигуна, ні прямого впорскування, я не в тємі підтримання їх у хорошому стані.
От чесно, крім можливих проблем з поршнями нічого не чув про прокладки і т.д. В групі Бьюіків і Каділаків вже понад 3 роки, нічого подібного не чув.
А як ти оцінюєш попит на Рігал в Україні? Він є, чи це важка у продажу тут машина?
Попит не дуже, але дивлячись із чим порівнювати. Свій перший Рігал я продав у рази швидше ніж потім продавав Каділлак та Інфініті. Але заради об'єктивності треба відмітити, що Рігал я продавав до початку війни, а Каділлак і Інфініті виставляв на продаж після початку війни, коли на авторинку було затишшя.
А чим АТС менше сподобався?
Практично всім, легше написати чим більше сподобався, це керованістю і заднім приводом. А так в нього менша база, менше місця позаду, сильно низька посадка, значно жорсткіша підвіска, тарабаняща задня полка при ввімкнені музики на гучність 30+%, ну і в добавок у мене він був у середній комплектації, яка значно не дотягує до Рігала Преміум 2.
Японській "преміум" для Америки - я про Ку 50 - а хто сказав що він має бути напакованим чи преміальним? От як попаду в країну з правим кермом - спробую купити справжній японській преміум зроблений для Японії. Це така маленька мрія на майбутне...
То навіть для Америки важко назвати преміумом. Ну в машині, яка новою коштувала під 40 тис. у.о. навіть підігрівів сидінь не було. Два абсолютно безкорисних сенсорних екрани (на верхньому годинник і управління викликами телефону, на нижньому радіо, клімат і налаштування). Хоча треба визнати, їхала вона дуже достойно. Двигун 3.0 твінтурбо зривав її в букс на асфальті навіть при швидкості понад 60 км/год.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых