Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Набори для вирощування мікрозеленіпродам подарункові набори для мікрозелені опт та корпоративні подарунки

мікозелень мікрогрін подарунки корпоративні подарунки

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5 ответов в теме

gerzh

gerzh

Старожил

• Сообщений 285
  • Гос. номер:AE0777
  •  

Опубликовано 06 Апрель 2025 - 16:04

Привіт, друзі!

Хочу поділитися з вами чим я зараз займаюся – виготовляю набори для вирощування мікрозелені в крутих подарункових упаковках.

Набори в яких є насіння, коврики, інструкція це все красиво запаковано – ідеально на подарунок.

Думаю, комусь із вас може зайти!

Ще є фішка – можу забрендувати набори, нанести кольоровий УФ-друк, якщо захочете замовити корпоративні подарунки наприклад для колективу на роботі або ще десь)

А для нашого Опель-клубу – спеціально зникжа 10%, просто скажіть пароль "Опель-клуб" при замовленні.

Буду вдячний за підтримку мого маленького виробництва – чи то лайком, чи замовленням, чи просто добрим словом. Якщо цікаво, пишіть, розкажу деталі! Дякую за увагу, ви круті!

https://ecocube.com....iya-mikrozeleni

Прикрепленный файл  photo_2025-03-27_15-02-34.jpg   191,79К   31 раз скачано Прикрепленный файл  photo_2025-03-30_02-21-24 (2).jpg   393,88К   34 раз скачано

Прикрепленный файл  photo_2025-03-27_15-02-33.jpg   159,88К   26 раз скачано

Прикрепленный файл  Screenshot_7.jpg   21,55К   5 раз скачано

в полі купон: opelclub 

знижка 10%

Изменено: gerzh, 18 Апрель 2025 - 13:25

• 0

Sphinx

Sphinx

Авторитет

• Сообщений 8694
  • Авто:Opel Vectra C, Omega B рестайл 2.2 - в память об отце
  •  

Опубликовано 09 Апрель 2025 - 14:13

Класна тема, коли хочеться додати щось свіжого та смачного. Особливо актуально було взимку і навесні. 

Особисто мій топ це горох, рукола та кінза

• 0

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1733
  •  

Опубликовано 09 Апрель 2025 - 16:18

Я взагалі пророщував зерно і потім зелень робив вдома. Штука звичайно бомбезна з погляду користі для організму. Куди там тім лікам.

Один рік сімью підкормлював проростками пшениці, жита, зеленої гречки, насіння гарбуза. Почав потім ростити зелень пшениці і міксером робив напій зелений. Дітям і жінці сподобалось.

Що характерно. В той рік грипувала сильно зима, знайомі падали по два рази. А ми взагалі навіть не відчули. Це по питанню скептиків.

А ще собі за півроку сустав на коліні залічив.

Бо жива (!!!) зелень це що, генератор справжніх вітамінів, амінокислот, та ферментів. Ферменти на зірваному плоді втрачають силу через декілька годин.

Це як юшка із риби на березі чи із морозилки. Самі розумієте різницю.

Не зміг пройти мимо цієї теми. Скільки наших предків в лихі часи спасло пророщене зерно. Ви навіть не уявляете. smile423.gif

Изменено: baton45, 09 Апрель 2025 - 16:21

• 0

gerzh

gerzh

Старожил

• Сообщений 285
  •  

Опубликовано 13 Апрель 2025 - 15:56

Класна тема, коли хочеться додати щось свіжого та смачного. Особливо актуально було взимку і навесні. 

Особисто мій топ це горох, рукола та кінза

Горох завжди в топі) всім подобається, він максимально наближений до смаку молодого гороху. як смак дитинства, коли у бабусі свіжий був на городі

Я взагалі пророщував зерно і потім зелень робив вдома. Штука звичайно бомбезна з погляду користі для організму. Куди там тім лікам.

Один рік сімью підкормлював проростками пшениці, жита, зеленої гречки, насіння гарбуза. Почав потім ростити зелень пшениці і міксером робив напій зелений. Дітям і жінці сподобалось.

Що характерно. В той рік грипувала сильно зима, знайомі падали по два рази. А ми взагалі навіть не відчули. Це по питанню скептиків.

А ще собі за півроку сустав на коліні залічив.

Бо жива (!!!) зелень це що, генератор справжніх вітамінів, амінокислот, та ферментів. Ферменти на зірваному плоді втрачають силу через декілька годин.

Це як юшка із риби на березі чи із морозилки. Самі розумієте різницю.

Не зміг пройти мимо цієї теми. Скільки наших предків в лихі часи спасло пророщене зерно. Ви навіть не уявляете. smile423.gif

Можете в приватні рецепт написати для суставів, в мене біда з колінами....ac.gif  

Изменено: gerzh, 13 Апрель 2025 - 15:56

• 0

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1733
  •  

Опубликовано 13 Апрель 2025 - 20:23

Нічого аби якого. Брав пшеницю, пророщував, їв зранку чайну ложку (далі декілька) на тщесердце. Жувати добре бо жорстка, жувати поки не перетвориться у суцільну кашу на зубах. Можна запити. Через півгодинки чимось заїсти. Якщо є витримка, після жування проростків потерпіти з їдою декілька годин. Це просто, БО! живі проростки це генератор живих вітамінів та амінокислот, натуральніше цічого нема, зернина якраз збирає мінерали щоби вкласти енергію і зародок рослини.  Відчуття голоду пропадає просто на декілька годин.       

Навіть у шлунку відчувається певне потепління, наче 30 грам самогону накотив. ad_new.gif

Але цей шлях для міцного шлунку і підшлункової. Бо були скарги на підшлункову.

Ще пробував пророщувати жито, воно м"ягше, йде легше. Була і зелена гречка, насіння гарбуза біле.

Але уважно з витримкою зерна на декілька діб, бо потім зерно стає гірке і ядовите, це починає вироблятися фермент для захисту коріння від шкідників. Зерно повинно бути на смак їстівним, але не гірким, кислим чи огидним, це знак стопу, вже всьо, пізно.

В принципі це певний елексир із натуральних не складних речовин таких як спектр вітамінів, спектр амінокислот, свіжі живі ферменти, живі антибіотики, що зменшують запальнв процеси.

Є книга по якій я просто діяв.

Осьо ссилка на онлайн. Вроді вона. Там у меню оголошення зайти треба. Може де є файлом, колись качав.

http://loveread.ec/r...hp?id=71062&p=1

Років 4-5 назад знайомому дядку 65 років порекомендував проростки для суставів. Через рік він мені дякував за допомогу.

Вважаю, що чудес не буває. Певна цілюща підкормка може допомогти як корисні елементи для живлення організму. 

Але велике але. Якщо сам образ життя спонукає до розвалу організму такі як куріння, алкоголь у ненормованій кількості, малорухомий спосіб життя,

то чого б  не приймати, а вимивати воно встигає швидще чим відновлюється. Як кажуть до сраки карі очі.

Якщо вже сустави ойц, то проростки можуть допомогти, але не вирішити питання, тут все комплексно. Друге діло, що ми ковтаємо невідомо що, а лікарі 

нотують спостереження для виробників ліків.

А взагалі проростки (це зерно хвостиками на 3-5 днів) просто бомбові по можливостям.

Якщо зерно кинути у землю то піде зелень. Оту свіжу живу зелень мити і жувати, можна ковтати якщо горох там, ще чого інше. Жито-пшениця це вже трава жорсткувата, пожувати щоби висмоктати той зелений сік. Не дарма Америка кайфує від молодої зелені, що кидають у міксер і пьють.

Та це шлях індивідуальний, на свій шлунок і підшлункову. Бомбова штука взагалі, ще раз повторюся. Колись навіть продавали сік проростків. Вроді і зараз є, але ціна відчутна. А зерна пішов у Еколавку накупив, баночка, марля, водичка, промивання. Пішли хвостики - жуй собі і став у холодильник. Бо я к хвостики пішли то на теплі попре як дурне. А нам якраз оці коротюльки  треба поки не гірчать.

По суставу на коліні десь півроку поболювало у чашечці, але все тихіше і тихіше згасало поки потроху приймав жито.

А до суставів нирки пісок дали, діатез нижче пупа. Капець веселий був.  Потів почав пити чисту воду за день по декілька кружок. Змінив образ вживання.

Я й кажу, всі ці болячки це питання комплексне.

Доречі по суставах. Треба більше рухатися. Робити вправи на зарядці не тільки силу, а й оберти щоби змащувалися місця і виробіток змазки підвищувався. 

Воно то все добре писати.. Як його заразу ототе все робити...ad_new.gif smile423.gif

Изменено: baton45, 14 Апрель 2025 - 07:04

• 0

gerzh

gerzh

Старожил

• Сообщений 285
  •  

Опубликовано 13 Апрель 2025 - 20:32

Нічого аби якого. Брав пшеницю, пророщував, їв зранку чайну ложку на тщесердце. Жувати добре бо жорстка, жувати поки не перетвориться у суцільну кашу на зубах. Можна запити. Через півгодинки чимось заїсти. Якщо є витримка, після жування проростків потерпіти з їдою декілька годин. Це просто, БО! живі проростки це генератор живих вітамінів та амінокислот, натуральніще цічого нема, зернинеа якраз збирає мінерали щоби вкласти енергію і зародок рослини. Навіть у шлунку відчувається певне потепління, наче 30 грам самогону накотив. ad_new.gif

Але цей

дякую, спробую ukr.gif

• 0

Также с меткой «Продам, мікозелень, мікрогрін, подарунки, корпоративні подарунки»

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых