Добрий вечір.
Маю опель комбо y1.7dtl. Вообщем було все норм,а тепер маю дві помилки р0400 та р1125.
На обох низький вольтаж. Скріншот приложив. Пропала тяга, був в дизеліста,він побистрому глянув,минут 5. Короче каже щось по електриці, провірив запобіжникик усі і зняв клему з клапана вакумного що управляє егр, Тепер їде хорошо машина, турбіна робить. Ну і каже очередя в мене,не має коли займатися щас. Вообщем тут якраз опком в мене появився, можу показники засняти якщо треба.
Предісторія, виникла ця помилка в вівторок цей, одночасно дві. Після того як мене тягали на буксірі,думав що аккум здох. Приїхав до електрика,він попровіряв усе і зачистив клеми, і все стало добре. Приїхав до себе в гараж працювати (500метрів),заглушив – завів і так раза два,довольний що обошлося все по легкому…Через пару часів їхати по справам і всьо,чек світиться і тяги не має.
Може таке бути що електрик щось лазив та нарушив або як машина не заводилася,перед цим,то все в салоні тухло і мигало коли стартером питався крутить. Може оце дало по мозгам машини?
Перечитав в інтернеті, вроді як усіх по різному. То вакумний насос,то трубки,то магнітні клапана,то сам егр,то проводка,то мозги… Ну я можу поміняти вакумні трубки. Уже на ринку питав, є 80грн метр. А як насос провірити? Так як я займаюся бит. технікою, то в мене є вакуматор для холодильника і манометр для заправки фреона в холодильники,там є мінусова шкала, можу поробити штуцера і переходніки і пустити ваккум від зовнішнього насоса але тоді в ходу не зможу перевірити,тіки під гаражом стоятиму перевіритяму. Кстаті коли знімаєш трубку на вакумному клапані магнітному,то начинає з насоса на генераторі текти масло,я поначалу не знав,думав каюк йому прийшов.
Міняв клапан оцей верхній що за егр відповідає. Нижній ні,не пробував,але шланг знімав,тіпа робить. В мене є старий мотор, там є турбіна,егр,клапан електромагнітний я вже зняв,мозги тнвд.
Що порадите? Дякую
11111111.jpg 113,88К
13 раз скачано