Реклама

Коробка Зафира Б
Опубликовано 21 Апрель 2025 - 18:27
Замало ввідної інформації для відповіді. Якщо я напишу, що якщо з однаковими двигунами і А і Б, підходять КПП, вас це ж не задовільнить, мабуть. Майже на кожному двигуні йде своя КПП. Як мінімум, бензинові КПП відрізняються від дизельних. У вас МКПП М32? Чи Ф23? Чи Ф17? Вкажіть хоча б свій двигун для адекватної відповідіПодскажите подходит ли коробка с Зафира А на Зафира Б . На разборке человек сказал что подходит, хотел у вас поинтересоваться , может кто-то знает?
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Опубликовано 21 Апрель 2025 - 19:11
Замало ввідної інформації для відповіді. Якщо я напишу, що якщо з однаковими двигунами і А і Б, підходять КПП, вас це ж не задовільнить, мабуть. Майже на кожному двигуні йде своя КПП. Як мінімум, бензинові КПП відрізняються від дизельних. У вас МКПП М32? Чи Ф23? Чи Ф17? Вкажіть хоча б свій двигун для адекватної відповіді
Коробка(наприклад на бензинові 1.6-1.8) з Зафіри А стане на Зафіру Б....
Але на Зафіру Б встановлювалась КПШ з більшими підшипниками.Тобто КПШ з Зафіри Б більш витриваліша хоча візуально її мало що вирізняє від КПШ з Зафіри А....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Апрель 2025 - 19:16
Я це все знаю. Суть в іншому булаКоробка(наприклад на бензинові 1.6-1.8) з Зафіри А стане на Зафіру Б....
Але на Зафіру Б встановлювалась КПШ з більшими підшипниками.Тобто КПШ з Зафіри Б більш витриваліша хоча візуально її мало що вирізняє від КПШ з Зафіри А....

Опубликовано 21 Апрель 2025 - 19:46
Андрюха 1981,
То було доповнення до твого поста....
А суть в тому,що якщо це бензинова 1.6-1.-8-то я б шукав Ф17+ з Вєри С або Зафіри Б
На простій Ф17(навіть ставив Ф13)Зафіра Б їздити буде!Як довго?Залежатиме від навантажень та стилю їзди....
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Апрель 2025 - 20:49
Замало ввідної інформації для відповіді. Якщо я напишу, що якщо з однаковими двигунами і А і Б, підходять КПП, вас це ж не задовільнить, мабуть. Майже на кожному двигуні йде своя КПП. Як мінімум, бензинові КПП відрізняються від дизельних. У вас МКПП М32? Чи Ф23? Чи Ф17? Вкажіть хоча б свій двигун для адекватної відповіді
Якщо чесно я не знаю , в мене просто наї..лася коробка , я подзвонив на разборку , чоловік каже що підійде з зафіри А
Коробка(наприклад на бензинові 1.6-1.8) з Зафіри А стане на Зафіру Б....
Мотор 1.6 бензин
Денег не особо много , а коробка на розборках 350-400 баксов , а этот мужик говорит подходит с Зафиры А
Опубликовано 22 Апрель 2025 - 13:58
В коробке? Червячная передача? Это вряд ли.
Разве что в приводе спидометра.
Давно пора забути про якість Ф16 дорест що встановлювалась на все підряд починаючи з Аскони...
Ф17+саме така повинна стояти у ТС не повинна була крякнути-якщо це не вже міняний коробас "з Зафіри А"...
Маємо те що маємо,але на Зафірі А та Зафірі Б не має приводу спідометра в КПШ.Показники знімаються з датчика швидкості на ступічному підшипнику
На самих Ранніх версіях Зафіри А-Астро Г зустрічається зчитування датчиком з імпульсного колеса шо кріпилось на редуктор там де колись був привід шестерні спідометра
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых