Привезли з Німеччини авто для бійців. Гума made in Germany Good Year 215\65 R16 шипована зима у стані - ще пупиришки до кінця не стерлись, просто нова. Глянув на рік виробництва - 2016
.
Звісно її демонтували, оділи більш підходящу. Гума в ідеальнійшому стані - ні мікротріщин ні будь-яких інших дефектів. На дотик м'якесенька і точно еластичніше за нову Росаву з магазину)
Може хтось якось мутить із тими роками? Бо щось не віриться, що може бути гума у такому стані, якій 9 рочків)
У мене Гудйір скандинавка 2011 року, пробіг до 3 ткм на ній (мені досталась з вусиками п'ятирічною з пробігом до 500 км). Мікротріщин немає (точно, я знаю що це таке дуже добре, я дев'ятирічні Піреллі з ними викинув з пробігом близько 15 ткм і жирним залишком протектору, так що я вмію це ідентифікувати), за м'якістю все ще дадуть фору будь-якій новій єврозимі.
Зимова гума інакше старішає, бо вона набагато м'якша.
Якщо є сумніви, можна продати.
До речі, у фірм, які торгують б/в, від 18 року шин навалом, різниця з 16 роком не принципова.
А, пардон май френч - якщо мова про мікротріщини, які справді дуже-дуже мікро, під лупою треба дивитися, то може я їх не бачу. Суть не змінюється - резина м'яка.