Панове, вітаю. Сподіваюсь, що написав куди треба, бо на форумі майже не зависаю.
Постало питання заміни авто і в даних умовах не дуже хочу викладати багато грошей за машину, але в той же час від комфорту та розмірів Омеги відмовитися не можу, тому обираю замість своєї OOB X20XEV 1997 на механіці щось новіше та цікавіше з Омег, ясна річ.
Знайшов дуже цікавий та наче непоганий варіант, далі короткий опис:
2002 рік, автомат, 3.2 мотор(без ГБО), 2 власники, куплена в Україні з салону в 2004 році
Так, я +- розумію на що йду і до вкладень готовий. Поспілкувався з власником, то він багато цікавого розповів і я хотів уточнити у знатоків.
Комплектація ясна річ жирна, але от в мене виникли питання стосовно наступних опцій:
- Датчик світла(чи дощу, я вже не пам'ятаю що він казав, але наче світла все ж). прикріплюю фото (потенційного) датчика. чи дійсно на Омегах йшов якийсь з цих датчиків? я ніколи такого не чув..
- Задня пневма, яка підкачує зад, якщо він навантажується сильно. я чув що на караванах така штука є, але він каже, що в нього теж таке є, точніше є номінально, бо воно не працює чи типу того і там в нього в пружинах стоять звичайні балони, які можна підкачати ззовні компресором якщо треба. але каже, що в нього з машиною є компресор заводський чи типу того. короче для мене це теж стало трохи новиною.
- З іншого все здається стандартним: LSD, TC, автокоректори фар, дзеркало з автозатемненням(і пам'яттю?), підігріви передні та задні, омивачі фар
- Ще дуже важливий момент, він каже, що на гарячу, тобто влітку в спеку коли поїздиш, то коробка починає затягувати передачі, типу як на спорт режимі, як я зрозумів. На холодну і взимку/восени каже такого немає. При цьому коробка не штовхається нічого більше, тільки цей момент. Оливу каже не міняв, та й я так розумію ніхто не міняв мабуть. Чи може це бути олива чи може щось більш серйозне? Я розумію, що це гадання на кавовій гущі, але якщо в когось було точно те саме, то може мені це допоможе. Можете підказати хороший сервіс по Києву та області? Телефонував в гірбокс в Києві, то там звісно космос. Заміна оливи ще більш менш біля 5-6к з самою оливою, але ремонт кажуть може біля 2к баксів коштувати(просто сходу зарядили таку суму), я запитав чи можна якось продіагностувати, розібрати подивитися і якщо ремонт буде космос, то я відмовлюсь і ви зберете назад, кажуть та там розбірка-збірка буде 40к коштувати, тому який вже сенс відмовлятися. Коротше, я не експерт по автоматам, але як мені здалося, то це трохи недешево)
- Може сюди прийдуть власники 3.2 моторів, то я б послухав відгуки про користування, витрати пального, динаміку 3.2 в порівнянні з 2 літрами чи загалом у вакуумі, динаміку при заповненому авто(пасажири + вантаж), бо на 2.0 це трохи боляче. та щось ще цікаве може розкажете. по витратам пального продавець каже по місту десь 14(розумію і здогадуюсь, що буде більше), по трасі до 10 наче, але знову ж, можна їхати 110, а можно 160 і це різні витрати)
І ще раз попрошу, не копати помиральну яму, що "нє нужна тєбє такая машина брат" і тому подібне. Все одно рішення буде прийматися після огляду та перевірки на СТО, поїздки та обговорення ціни, а не тільки по фоткам чи по цій темі :)
Заздалегідь вдячний за поради та допомогу!
Ще до речі звернув увагу на те, що на панелі приладів температура 80 і 100, а у мене на ч20чум 90 і 100, а також паливо показується як 1/1, 1/2, а у мене наприклад 20 і 60. Власник казав, що панель замінювалася. Чи не може це бути панель від дизеля?
ПС. Хоча при цьому бачу червону зону обертів за 6500, а на дизелі як я розумію після 5000 червона зона, тобто це не дизель. Та й швидкість максимальна 260, а у мене на чумі 220, наприклад.. Коротше, наробили шопопало)
Прикрепленные файлы:
Изменено: Jekill, Сегодня, 13:40