Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Комплектація Opel Omega B FL 2002

opel omega v6

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1 ответ в теме

Jekill

Jekill

Частый гость

• Сообщений 10
  •  

Опубликовано Сегодня, 13:31

Панове, вітаю. Сподіваюсь, що написав куди треба, бо на форумі майже не зависаю.
Постало питання заміни авто і в даних умовах не дуже хочу викладати багато грошей за машину, але в той же час від комфорту та розмірів Омеги відмовитися не можу, тому обираю замість своєї OOB X20XEV 1997 на механіці щось новіше та цікавіше з Омег, ясна річ.

Знайшов дуже цікавий та наче непоганий варіант, далі короткий опис:
2002 рік, автомат, 3.2 мотор(без ГБО), 2 власники, куплена в Україні з салону в 2004 році

Так, я +- розумію на що йду і до вкладень готовий. Поспілкувався з власником, то він багато цікавого розповів і я хотів уточнити у знатоків.

Комплектація ясна річ жирна, але от в мене виникли питання стосовно наступних опцій:

• Датчик світла(чи дощу, я вже не пам'ятаю що він казав, але наче світла все ж). прикріплюю фото (потенційного) датчика. чи дійсно на Омегах йшов якийсь з цих датчиків? я ніколи такого не чув..
  • Задня пневма, яка підкачує зад, якщо він навантажується сильно. я чув що на караванах така штука є, але він каже, що в нього теж таке є, точніше є номінально, бо воно не працює чи типу того і там в нього в пружинах стоять звичайні балони, які можна підкачати ззовні компресором якщо треба. але каже, що в нього з машиною є компресор заводський чи типу того. короче для мене це теж стало трохи новиною.
  • З іншого все здається стандартним: LSD, TC, автокоректори фар, дзеркало з автозатемненням(і пам'яттю?), підігріви передні та задні, омивачі фар
  • Ще дуже важливий момент, він каже, що на гарячу, тобто влітку в спеку коли поїздиш, то коробка починає затягувати передачі, типу як на спорт режимі, як я зрозумів. На холодну і взимку/восени каже такого немає. При цьому коробка не штовхається нічого більше, тільки цей момент. Оливу каже не міняв, та й я так розумію ніхто не міняв мабуть. Чи може це бути олива чи може щось більш серйозне? Я розумію, що це гадання на кавовій гущі, але якщо в когось було точно те саме, то може мені це допоможе. Можете підказати хороший сервіс по Києву та області? Телефонував в гірбокс в Києві, то там звісно космос. Заміна оливи ще більш менш біля 5-6к з самою оливою, але ремонт кажуть може біля 2к баксів коштувати(просто сходу зарядили таку суму), я запитав чи можна якось продіагностувати, розібрати подивитися і якщо ремонт буде космос, то я відмовлюсь і ви зберете назад, кажуть та там розбірка-збірка буде 40к коштувати, тому який вже сенс відмовлятися. Коротше, я не експерт по автоматам, але як мені здалося, то це трохи недешево)
  • Може сюди прийдуть власники 3.2 моторів, то я б послухав відгуки про користування, витрати пального, динаміку 3.2 в порівнянні з 2 літрами чи загалом у вакуумі, динаміку при заповненому авто(пасажири + вантаж), бо на 2.0 це трохи боляче. та щось ще цікаве може розкажете. по витратам пального продавець каже по місту десь 14(розумію і здогадуюсь, що буде більше), по трасі до 10 наче, але знову ж, можна їхати 110, а можно 160 і це різні витрати)

І ще раз попрошу, не копати помиральну яму, що "нє нужна тєбє такая машина брат" і тому подібне. Все одно рішення буде прийматися після огляду та перевірки на СТО, поїздки та обговорення ціни, а не тільки по фоткам чи по цій темі :)

Заздалегідь вдячний за поради та допомогу!

Ще до речі звернув увагу на те, що на панелі приладів температура 80 і 100, а у мене на ч20чум 90 і 100, а також паливо показується як 1/1, 1/2, а у мене наприклад 20 і 60. Власник казав, що панель замінювалася. Чи не може це бути панель від дизеля?

ПС. Хоча при цьому бачу червону зону обертів за 6500, а на дизелі як я розумію після 5000 червона зона, тобто це не дизель. Та й швидкість максимальна 260, а у мене на чумі 220, наприклад.. Коротше, наробили шопопало)

Прикрепленные файлы:

Изменено: Jekill, Сегодня, 13:40

• 0

Sphinx

Sphinx

Авторитет

• Сообщений 8698
  • Авто:Opel Vectra C, Omega B рестайл 2.2 - в память об отце
  •  

Опубликовано Минуту назад

...

Ще до речі звернув увагу на те, що на панелі приладів температура 80 і 100, ...

Це рестайл, так має бути.

На лобовому то датчик дощу. Датчика світла там нема. На омегах ще не було. Салонне дзеркало із самозатемненням, от в ньому датчик світла, що реагує на світло позаду їдучої машини.

Задня пневма то щось заколхожено, якщо седан. По заводу такого не було. 

По автомату не підкажу. Але масло міняти треба ag.gif

По розходу, 14 в місті це фантастика. Хіба що вночі, без світлофорів. По паспорту там 16.8

По співвідношенню динаміка/розхід палива 3.2 на сьогоднішни день це древній динозавр. Не в останню чергу завдяки чотирьохступеневому (!) автомату. Тож має сенс в стані музей, для душі, для вихідного дня. ІМХО.

Рестайлову омегу на сьогодні я би розглядав з мотором м57 та автоматом, або механікою. Там і комплектації жирні і мотор безпроблемний і автомат п"ятиступеневий.

• 0

Также с меткой «opel, omega, v6»

2 пользователей читают эту тему

1 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых

Низколетящий