чёйта? у мну была вектра С, откатал на ней 170 тык без особых проблем
разве что коробка с её грёбаной автонейтралью трохи пиналась в пробках
та на ручке вродь норм
У мене не дуже досвід, з 70 до 130 тис окрім ТО ще поміняв всю підвіску (лопнула пружина, аморт витік), проблеми з супортами були, вони підклинювали, прокладки двигуна текли. Синхронізатор захрустів у коробці, а коли я поставив туди газ, так почалися проблеми з запаленням (нові катушки, свічки). З однієї сторони і не підводила, завжди довозила до дому, а з іншою сторони якось дофіга всього.
Газ я з того моменту не переношу, якщо не таксі, економії ніякої (вартість ТО, свічки ірідієві, час та гроші та вирішення всіх потенційних проблем - корекції йдуть, формунки забиваються, ітд). Якщо у авто середня витрата до 10 літрів - газ не потрібен, імхо.
Стосовно надійності - якщо будете міняти оливу кожні 250 мото годин, обслуговувати на нормальних СТО - то двигун легко ходить 500к.
На авторіа бачив варіант з пробігом 900к, цікаво це на 1-му двигуні, чи вже другий.
Для фанатів ГБО, якщо ви вирішите поїхати Київ-Одеса та будете тримати 120-140 км/ч то середня витрата буде до 7 літрів. 1.6 на ГБО буде мінімум 11.
Рахуємо:
7*55= 385
11*32= 352
Якщо додати вартість ТО, виходить однаково. Але у вас під капотом на 50 коней більше та є 6 передача.