Якщо коротко,то погано з місця рушати, є не великі пинки,тіпа удари при переключенні передач але не великі проте помітні. Саме що більше бісить це,коли їдеш внатяг на першій передачі, то машина може начать туда сюда дьоргаться жостко.
Часто їзжу зі своїм дядьком,він помагає мені холодильники, стіралки,та інше перевозити(це моя така робота продаж техніки). Так от у нього грижі і він каже - Серьога зроби щось, щоб машина так не дригалася,бо хребет щас вискочить. Таке буває якщо накатом їдеш на першій і так єлі єлі до педалі газу доторкаєшся. І з місця треба мєдлєнно рушати бо якщо бистро рушеш,то удар і заглох.
Машину купив в кінці червня цього року. Там були трохи "мутки" з мрео і арештом,тому три дні підряд я забирав господарку з дому і на цій машині за кермом їхав в мрео,то прям реально було важко підстроїться до неї, до щеплення, щас уже з горем пополам їзжу,а от ті перші дні тупо на світлофорах дригалася вона або глох коли рушав,щас такого майже не буває бо потом приловчився. А коли сів преший раз за руль, з її чоловіком,то я сразу сказав,що тут щось не то пальто...
Я раньше машинами займався,перекупством з батьком,то за рульом на яких хоч машинах їздив але 90% корчі в районі 2000уе. Було їх пару сотень. І якби вже ж їздити умію...
Що іще знаю? - Машина якоби 234К пробігу але думаю сотку крутнули. Але й явно не моє комбо старіше 2004 року яке має 630 000км. Цей хозік наїздив 8000км за два года і нічого по щепленню не робив, балакав з позаминулим хозіком, той з 2020 вроді їздив, то тоже нічого не робив по щепленню. По мотору ошибок не має. провіряв своїм опкомом. Буває тіки рідко ключик жовтий, коли резко заводиш,то кидає на свєчі накала,тіпа щось там по времені накалу. Заводиться хорошо, на холостих робить чотко,тихо,не має вібрації чи скрежету на холостих. Була не велика вібрація при резкому розгоні. Грішу на защиту мотора, вчора вечором зняв, терлася об подушку кпп,чотко прям видно,ще не їздив,не перевіряв. По ходовій заїзжав на станцію до знакомого = тупо не годні в хлам стойки стабілізатора але це я й так чую, на подході два задніх сайлента передніх ричагів. Отбойнік і пильнік на стойці. По рульовому якоби все ок. шарові ок.
Так от вчора зняв защиту мотора,то побачив я іще дещо - не великі потьоки масла міжду колоколом і блоком знизу, повна хана пильніку наружного шруса і на подході пильнік внутрішнього,а також сопливить один сальнік полуосі...
Короче прямо все намікає = знімать коробку?
А може таке бути тіпа ізза дроселя,егр? може якась форсунка підливає,що дригається,коли накатом на першій...
Думаю завтра попробувати через стартер добраться до маховика може щось побачу? чи може піддомкратити її і на 5 передачі пробувати люфт маховика зловити? ))) бо багато кому з простих водіїв давав рушити з місця,то казали тіпа щеплення ок
Вибачаюся за багато тексту...Дякую всім за Увагу!!!
А забув дописати якщо це важно,мало лі... Їде машина класно, після мого комбо 65лс, то ця 100лс прям чуть лі не гонка)
Але розход... комбо 2004р 1.7дтл бере 6,5л, старий бивший мій комбо 1.7дт 95року так само 6.5л. А ця з кондьором 8,5л,без кондьора десь 7.5-8л...що десь на літру більше норми... Маршуки однакові на всіх машинах і стиль їзди тоже)
Кстаті не великі пиночки при переключенні стали появлятися і на старішому комбо, там одномас і кпп ф13. Я наїздив до 60 000км,а минулий хозік не помне коли міняв,це я при покупці іще питав в 2022р. Щеплення було ідеальне до весни цього року. Началося з того що трохи педаль вище стала брати,а це вже під кінець літа замітив,що при переключенні передач з'явилися не великі подьоргування,думав це ефект ПЛАЦЕБО,самувнушеніє після новішої машини яка мозги парить але ж ні, таки проблемка така стала появлятися АЛЕ то мєлоч, проти оцього новішого комбо(можна і так поки їздити)...
Збило мене з мислі і ввело в штопор те що я давав троьм людям проїхатися коло мене,то вони кажуть що щеплення норм,єдинний це мій дядько сказав,що таки є удари при переключенні передач...хоча й не великі
Изменено: Omelya, Сегодня, 18:44