Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Виробник KlifexСвій неприємний досвід

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1 ответ в теме

Tmyura

Tmyura

Авторитет

• Сообщений 1812
  •  

Опубликовано Сегодня, 08:44

Ділюсь своїми враження від використання продукції фірми Klifex, на цьому форумі тому що на просторах інета відгук буде розкручений і не правдивий. Чим займається фірма не вів розслідування т.к. не є журналістом і не проводив розслідування, собі купував гумові прокладки для авто Astra J CDTI 1.7 Завжди при виборі намагаюся брати не найдешевше. Коли зіткнувся з проблемою, що після двох років експлуатації (чим замінили на СТО оригінальні не зізналися) потекли прокладки в клапанній кришці, вирішив поставити Klifex (як заявляють Українська фірма), начебто підтримати вітчизняного виробника, та ще й за ціною не дешеві. Яке ж було здивування, коли через 6 місяців я зіткнувся з такою ж проблемою, тільки ще гірше. У мене почало текти з усіх щілин у клапанній кришці (ноунейм простояв 2 роки, Klifex 6 місяців). Довелося шукати заміну, але ось досада, куди не звертався скрізь пропонували ремкомлект або Klifex або DR.Motor - на який відгуки не надто. А за ціною я сказав би не дешево. І якщо міняти кожні півроку, то зовсім не дешево. Пізніше я знайшов інформацію, що Klifex це той же Китай і, напевно, не найкращий. Виходить чергове кидалове місцевих шаманів, беруть у піднебесній за копійки продають як наше гарне. Загалом висновок такий - не беріть м'яко сказано ГОВ..О за великі гроші даної фірми, не витрачайте гроші і нерви.

• 0

ab199733.gif

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 51256
  •  

Опубликовано 58 минут назад

Тому тільки only original

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых