Реклама

И кто кричал, что пора "переобуваться"?в Киеве с утра 0 по Цельсию
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 11:02
во втором ролике это же на сколько надо бы ленивым
на момент обсуждения (вчера), и пол-сантиметра не нападало...
а на первом видео сдается мну,
шо если б чувак с региком, чуть притормозил бы (та даже просто ногу с газа убрал),
то ничего б и не было...
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 11:07
bazl, Там програмується час, на який вмикаєтсья стартер. В мене стоїть 1.5 секунди. Жмеш на кнопку на брелку. Сигналка робить до трьох спроб запустити мотор. Плюс контроль обертів, якщо завелось, то стартер викл.
Ось тут на початку трохи видно (це колись комусь доводив, що в мороз -10 за 10 хвилин мій корч прогріється до робочої температурі):
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 13:43
І коробка автомат.
Бо мій констракт замикає механіку на R.
І до спини ті запуски дистанційні)))
Та постав же вже автономку і заводь теплу машину з прогрітим двигуном)Будеш продавати авто-зніми автономку,перестав на нове авто...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 13:46
Nazgul, прикольно, тільки машина має бути в полі зору.
Коли сигналка була нова, то пробивала дуже далеко.
Бачиш на перших двох секундах відео трохи поодаль зліва металеві гаражі? От не виходячи з дому машину в одному з тих гаражів заводила. Також і на роботі. В мене робоче місце на третьому поверсі біля східного вікна. Парковка біля західного торця. Як раз вся споруда вздовж. Десь метрів 60. Коли була нова - пробивала прямо з робочого місця. Зараз на десь з середини.
bazl, машина не снимается с охраны. ЦЗ закрыт.
Так. Знімається тільки зона датчика удару. Якщо відкрити двері, то глохне й вмикається паніка.
І коробка автомат. Бо мій констракт замикає механіку на R.
Ну тут вже або рибка, або акваріум. В мене на механіці.
Та постав же вже автономку і заводь теплу машину з прогрітим двигуном)Будеш продавати авто-зніми автономку,перестав на нове авто...
З автономкою, потенційно, є одна засада: вижирає батарейку. При малих пробігах ( десь 3.5 км до роботи) може запарити тасканням батарейки додому.
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 14:20
З автономкою, потенційно, є одна засада: вижирає батарейку. При малих пробігах ( десь 3.5 км до роботи) може запарити тасканням батарейки додому.
Про засаду-це міф.
-Батарея що стояла на авто з салону(листопад2008р). замінив(превентивно)на батарею придбану (в листопаді 2013р.Бош S4022) замінив(превентивно) на такуж саму S4022 в листопаді 2017р.
-Скільки працювала автономка,стільки повинен пропрацювати двигун.В середньому прогрів автономкою складає 15хв.
Саме тому,що маю малі пробіги,встановлював автономку.Дешевше замінити автономку та АКБ,чим міняти двигун...
І теє...Якщо до роботи 3.5км,то дешевше пішки+таксі))Особисто я катаю на ровері-в будь яку погоду та пору року.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 14:43
Скільки працювала автономка,стільки повинен пропрацювати двигун.В середньому прогрів автономкою складає 15хв.
Ну так а я про що.
Автономка 15 хвилин. ДО роботи 5-10 хвилин. Те саме ввечері. Як скоро стартер скаже "клац-клац"?
3.5км,то дешевше пішки+таксі)
Не дешевше, плюс не зрозуміло що тебе сьогодні повезе (в нас класика жигулів досить часто можна зустріти в таксі), плюс коли до роботи 10 хвилин лишилось, то часу чекати таксі нема. Одним словом, авто однозначно зручніше.
А ще коли в обід треба встигнути поїсти та в особистих справах змотатись кудись. Яке там пішки.....
Особисто я катаю на ровері-в будь яку погоду та пору року
Аналогічно. Навіть коли минулого року навалило снігу і все місто стало, мну катався.
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 14:49
Ну так а я про що.
Автономка 15 хвилин. ДО роботи 5-10 хвилин. Те саме ввечері. Як скоро стартер скаже "клац-клац"?
Стартер скаже "клац-клац" рівно вдвічі пізніше,якщо заводити автономкою)
-стартер заводить двигун прогрітий до 73*С
-Автономка "в середньому" працює 15 хв.
А взагалі,щоб прогріти двигун та салон при -10,потрібно 10хв.Стільки ж треба часу,щоб протиснутись 3.5 км по місту до місця роботи.Навіть якщо менше...,ну погрієш теплу дупу в теплому салоні на 5хв. більше...
Двигуну більше шкодять холодні запуски при коротких пробігах,ніж просто короткі пробіги...Тому,що двигун довше виходить на робочу температуру при прогріві,ніж експлуатується авто за призначенням.
Холівар?)
Аналогічно. Навіть коли минулого року навалило снігу і все місто стало, мну катався.
Пане Василь...,ти не правильно зрозумів-я на велосипеді катаю))
Изменено: Юстас, 23 Ноябрь 2017 - 14:49
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 14:57
Стартер скаже "клац-клац" рівно вдвічі пізніше,ніж якщо заводити автозапуском)
Чого б це?
Скільки жере автономка (плюс не забуваємо про вентилятор в пічці)? По твоїй же формулі (15 хвилин розігрів\15 робота мотора)... Якщо двигун буде робити не 15 хвилин, а 5-10, то як швидко аккум висмокчеться до нуля?
Двигуну більше шкодять холодні запуски при коротких пробігах,ніж просто короткі пробіги...Тому,що двигун довше виходить на робочу температуру при прогріві,ніж експлуатується авто за призначенням.
З цим я не сперечаюсь. Але якось воно пофіг. Головне, аби дупа в теплі була. А таскати акумулятор на зарядку на морозі - те ще задоволення.
Холівар?)
Якщо з приводу гріти\не гріти для здоров'я двигуна, то точно не зі мною. Для мене головне - комфорт.
ЗІ: я 10 хвилин ніколи не грію, бо нема сенсу. 5 хвилин і в машині вже тепло. Ну хай 7 в морози.
Пане Василь...,ти не правильно зрозумів-я на велосипеді катаю))
Такі да. )))
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 16:23
Чого б це? Скільки жере автономка (плюс не забуваємо про вентилятор в пічці)? По твоїй же формулі (15 хвилин розігрів\15 робота мотора)... Якщо двигун буде робити не 15 хвилин, а 5-10, то як швидко аккум висмокчеться до нуля?
Пане Василь...
Номер АКБ я дав.Життя АКБ поруч з автономкою до заміни-4зимових сезони.Автономка Ебер В4WSC-4кВт.
Хочеться рахувати-будь ласка.
Але...
Автозапуск,порівняно з автономкою-реально відстій.І чим нижче падає температура навколишнього,тим більше відстій.
Якщо з приводу гріти\не гріти для здоров'я двигуна, то точно не зі мною. Для мене головне - комфорт.
Дик,що тут сперечатись,якщо саме двигун і є основною складовою комфорту)Тобі щоб отримати комфорт потрібно завести двигун, а мені ні))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 16:53
А картонку когда надо ставить?
прошлой зимой ставил, не понравилось...пришлось менять термостат
Та постав же вже автономку і заводь теплу машину з прогрітим двигуном)
сколько стоит?
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 17:09
Юстас, Дядя Коля, я не понял, вы куда мня послали?
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 17:15
слабак
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 17:29
далеко
Мммм
У нього були комплекти в продажу.
Доставка по Україні працює.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 17:38
так кто-нибудь скажет приблизительный прайс, если овер одна бумага мертвого президента, то нет смысла и спрашивать
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 19:06
одел зимку!... тормозной путь стал напрягать...
![]()
слабо тиснеш, взувай чоботи
п.с. думав колись прикрутити автономку, але далі думок справа не зайшла. Справний бензиновий двигун, на хорошому синтетичному маслі, заводиться з пів обороту в будь-який мороз. Прогрівається за 5-10 хв. Економія зайвих 10-20% ресурсу мотора не сильно парить, як казав Назгул. В результаті дав собі спокій, прийшов до машини, завів, позмітав сніг, покопав колеса і поїхав.
Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 20:37
Хочу -10 неделю, а потом снежку немного.
Так яка зимка хороша для наших умов?
e8a9feecc917749ee8f8d5b1eb03bea4.jpg 100,08К
23 раз скачано
Не ТОП конечно, но мне нравится...
Изменено: Avtomobilist, 23 Ноябрь 2017 - 20:39
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых