Bernik, а як взагалі краще - готель чи зйомна хата? і чи є якісь надійні перевірені служби, через які можна зробити бронь?
Реклама

Готелі Львовагостям міста
Опубликовано 22 Сентябрь 2016 - 20:20
Bernik, а як взагалі краще - готель чи зйомна хата? і чи є якісь надійні перевірені служби, через які можна зробити бронь?
Буду відвертим я би брав готель. Зйомні хати з бюджетом 200-300 грн. - банальні клоповні. Готель за 300-400/доба можна взяти досить пристойний.
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 09:40
Я в березні на пару днів орендував хату однокімнатну.
Лишився дуже задоволеним. Не дуже простора, але затишна й охайна.
Пару слайдів
Ось тут:
https://www.google.c...12!8i6656?hl=ru
Коштувало 250 грн на добу
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 20:49
ось і видалась нагода навчитись користуватися букинг.комом. забронювала номер в готельчику Polska Poduszka http://polska-podusz...ro.com/ru/#main
Изменено: USER, 23 Сентябрь 2016 - 20:56

Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 22:32
Nazgul, контакты хозяев? или через агентство?
USER, на Площу Ринок, там можно день бродить. Обязательно на Ратушу подняться - изумительный вид. Если позволит погода и силы/время, то гора Високий Замок- туда часовая обзорная экскурсия на чудо-поезде отвезет, старт с пл. Ринок.
Девочке с рапирой может быть интересен музей Арсенал - зброя.
блин, как жеж я во Льовов хочууууууууу
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 22:59
у зв'язку з цим питання до шановних мешкаців Львова: від вул. Палія до центру як краще добиратись? що порекомендуєте подивитись з найцікавішого, але враховуючи обмеженість у часі?
Та він фактично в центрі той готель. Пішки - вийти на Зелену, потім на Франка і йти вздовж трамвайної колії до площі Соборної (там трамвай розвертається). Побачите церкву Андрія - а від неї вже до площі Ринок рукою подати.
Опубликовано 23 Сентябрь 2016 - 23:11
USER, на Площу Ринок, там можно день бродить. Обязательно на Ратушу подняться - изумительный вид. Если позволит погода и силы/время, то гора Високий Замок- туда часовая обзорная экскурсия на чудо-поезде отвезет, старт с пл. Ринок.
Девочке с рапирой может быть интересен музей Арсенал - зброя.
блин, как жеж я во Льовов хочууууууууу
спасибо!!)) классно, нужно только все законспектировать, чтоб не забыть. и карту Львова купить. а то последний раз во Львове была в 1994-м на фестивале рок музыки "Альтернатива")) подозреваю, что с тех пор многое изменилось.. девочка вообще-то едет со шпагой (вернее с 2-мя - одна запасная)))) за наводку спасибо, сходим!)
SLIP76, дякую!!! а скільки часу приблизно, якщо від готелю до центру пішки йти?)

Опубликовано 25 Сентябрь 2016 - 14:32
у мене ще є питання, від немісцевих)))
якою службою таксі порекомендуєте користуватись? і чи є якісь нормальні додатки з путівниками по Львову для телефону на андроїді? а то я на пробу скачала штук 5 - щось вони не дуже((
Изменено: USER, 25 Сентябрь 2016 - 14:32

Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 10:31
На доба.юа знайшов. Але зараз там цієї об'яви нема. В мене контакти загубились. Є адреса та ім'я власниці, якщо чимось допоможе.
Между ценой от власнеГа и ценой агенства разница может быть порядка 100 грн в сутки, агентство заработать же должно. Поэтому прямые контакты - весьма приятно.
і чи є якісь нормальні додатки з путівниками по Львову для телефону на андроїді?
Катя, весь центр в туристических указателях, ориентироваться довольно просто было. Карту достопримечательностей Львова там продают на каждом углу, как сувенир домой привезете.
ЗЫ там все намного проще, чем в Киеве, имхо
девочка вообще-то едет со шпагойизвините

РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 10:39
Между ценой от власнеГа и ценой агенства разница может быть порядка 100 грн в сутки, агентство заработать же должно. Поэтому прямые контакты - весьма приятно.
Осьо-сьо: doba.ua
При чому то була друга хата з списку, куди зателефонував (перша виявилась зайнятою).
На тому кінці дроту виявилась приємна дівчина. Ще й чекала мене доки я блукав по довбаному навігатору десь в районі Калуша по місцемих напрямках години 4, за що їй окрема подяка.
Катя, весь центр в туристических указателях, ориентироваться довольно просто было. Карту достопримечательностей Львова там продают на каждом углу, как сувенир домой привезете. ЗЫ там все намного проще, чем в Киеве, имхо
Ми тупо гуляли, куди ноги несуть. Правда на екскурсію все ж пішли.
Опубликовано 26 Сентябрь 2016 - 14:51
Вкину и свои 5 коп., последние 2 года Львов стал очень популярным в плане туризма, поэтому появились некоторые трудности с размещением и ценовой хотелкой квартиросдавальщиков.
Останавливаемся в Винниках (типа Вишневого под Киевом). Уютный небольшой отель с хорошими кроватями и хорошей постелью, до центра Львова 15 мин на авто/такси.
Жадность порождает бедность (с)
Опубликовано 05 Январь 2017 - 20:30
На доба.уа стало слишком много спама посредников: всех этих брокеров и риелторов. Но в противовес появились новые площадки https://kvartirkov.com/, которые не сильно популярны и оттого не заспамлены. Думаю, такая площадка может быть полезной до тех пор, пока не станет вкладывать большие деньги в рекламу и не обратит на себя внимания. Ну и естественно, найти такие площадки довольно тяжело, но оно того стоит.
Изменено: Kombain01, 07 Январь 2017 - 20:06
Опубликовано 01 Август 2017 - 09:49
По поводу такси
по львову працює і убер і oTaxi - це все програми для телефона, приїжджають десь за 2-10хв.
що до готелів ... я б таки дивився в сторону квартир (яи як модно казати апартаментів). ну і звісно брав би в радіусі 0-2км від оперного театру (чи проспекту свободи). Таким чином Ви отримаєт багато вражень від перебування.
також раджу піднятись на ратушу якщо вдруге у львові тоді на високий замок )) ще на площі ринок є старовинна аптека-музей. це так поради тим хто приїжджає вперше ))
Опубликовано 25 Июль 2018 - 12:47
Мені з чоловіком було зручніше знімати квартиру бо його відправили до Львова по роботі на пів року. При цьому досить важко було найти квартиру в довготривалій оренді на такий невеликий термін, змогли підібрати декілька варіантів на <реклама>. Вибрали та що поближче до центру. А подобова нам би дуже дорого обійшлась, хоча бачила стільки гарних варіантів.
Изменено: Nazgul, 20 Август 2018 - 09:36
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых