1.Що може бути,коли на холодну заводиш,ужасний шум,як звук двигуна без вихлопної,в районі коробки передач.Їздив до двух сварщиків,то казали що це "вроді" як не каталізатор.Один сказав що треба йогозамінити,но він вварить трубу замість нього,і при цьому треба до електрика ,щоб від датчик виключив,а інший що просто якось його там підрехтує і все буде ок.Но при теплому двигуні машина робить нормально.
2.Також висвічувала пару раз лампа електронної системи двигуна.провірив методом нажимання на педаль тормоза і газу при включенні зажигання,то виходить що 10571 код,як правильно розшифрувати,чи хто знає де можна знайти розшифровку.
3.В мене проблема з електрикою.Якщо вставити лампочку в задній стоп сигнал,то при нажимані на педаль тормоза,в машині горить ліва габаритка,також таке відбувається при включені всіх фар,но при цьому машина не заглохне,якщо тормоз не відпустити.Мені раніше порадили що це замикання,но найти його не можу,но якщо вийняти лампочку стоп сигнала,то все нормально.....Но також висвічує що "предохранитель" задних стоп сигналу згорів.
Допоможіть хто чим може,підскажіть що треба зробити з машиною....Дякую
Изменено: yuretc-sergey, 09 Ноябрь 2009 - 14:17