Реклама
А он уже идёт.Дождались.
Опубликовано 15 Март 2013 - 09:51
вчора їдучі по кільцевій дорозі львова машина буксувала на 4 передачі а подекули і на 5тій, оберти при цьому були біля 1500 об/хв
BadGarry, а у нас от така красота, може потім викладу відео з регістратора ))) але от розділ там чи "жалуюсь" чи "хвастаюсь" )))))
Изменено: Maks2002, 15 Март 2013 - 09:57
Опубликовано 15 Март 2013 - 10:04
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Опубликовано 15 Март 2013 - 10:14
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 15 Март 2013 - 11:07
У мене складається враження, що вся наша місцева влада сидить і чекає, що він, той клятий сніг, розтаяв і тоді вони будуть голосно розказувати, як вони боролися зі стихією і підархують, скільки бабла вони списали та подеребанили на цю героїчну боротьбу.Enjoy, а я все ждал пока в Луцке снег растанет что бы работу закончить. Думал уже вот-вот.
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Опубликовано 15 Март 2013 - 12:09
У мну- свала нема.... Нада тещу с рапоты привезти. Да и самому в масленицу не ужраццо...Ugeen_K, Женька, а был смысл сегодня на машине?
И в общественный траспорт - тоже нехочется лезть (он переполнен и идет поэстонски медленно). А ездить далеко(
Изменено: Ugeen_K, 15 Март 2013 - 12:10
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых