Реклама

ДрогобичПора збиратись))
Опубликовано 22 Май 2011 - 14:58

Опубликовано 22 Май 2011 - 18:08
Волланд, давай детальніше, хто ти, як тут опинився і т.д.
иии як я тут опинився ? думаю як і усі
купив собі вектру і звичайно після якогось козла тому були потрібні деякі деталі . На шротах дорого і нічо людського нема , а AlexWhite порадив шо на форумі можна знайти дешевше і у кращому стані . Потім ти кинув мені ссилку сюди

доречі AlexWhite мій сусід як і Вася на червоній калібрі а Андрій Omega добрий знайомий я мав бути на вашій сходці біля фуршету просто не вийшло в той день
Опубликовано 29 Май 2011 - 10:00

Опубликовано 29 Май 2011 - 17:52

Опубликовано 29 Май 2011 - 19:44
STELS, ти чого опять пропав коли я від тебе поїхав? хотів тебе попередити про град( у нас ще так собі падав, а на Самбірській ппц), а ти поза зоною

Ну, ти-ж в курсі, яка в мене"связь" у ямі (ручнік всетаки дотягнув).
Град був в розмір перепелиного яйця, і рясний сцуко, але то всьо хвігня в порівнянні з "зйомніком" VovkaX'а

Опубликовано 29 Май 2011 - 20:24
ага, ловко ми його уложили
Нє, ну ми старалися, ми-ж не виноваті, що VovkaX, всяку фігню купляє, що навіть, "банальної" рульової сошки зняти не може

ЗІ: Фіг його знає, чим її, ще дьоргнути, тра, щось помоцніше

Опубликовано 29 Май 2011 - 23:14
Трохи побило. Є декілька вмятин на даху та капоті, але неозброєним оком важко замітити. Вікна цілі, лакофарбове тоже. Зато в одного сосєда на Вольво S80 таку файну вмятину на капот поставило, а в другого на Т4 лобовуху побило, тріщина сантиметрів 20.VovkaX, шо побачив, побило машину?
З.І. Зато казали же фойно було на Заліссі...
Нема за що, моя участь була мінімальною. А голова заживе, головне щоб мозги не тронуло.REIser, VovkaX дякую за допомогу
![]()
![]()
, а град лупив, шо дурний, вродь машина ціла, а от по голові трохи надавало
Нє, ну ми старалися, ми-ж не виноваті, що VovkaX, всяку фігню купляє, що навіть, "банальної" рульової сошки зняти не може
![]()
![]()
То не фігня, то китайський зйомник, купувався для зняття підшипників з якоря бошівської дрельки. а ви тут всякі там сошки знімаєте. Треба було за допомогою "кирки та якоїсь мами" знімати.
Опубликовано 30 Май 2011 - 07:24
Трохи побило. Є декілька вмятин на даху та капоті, але неозброєним оком важко замітити. Вікна цілі, лакофарбове тоже. Зато в одного сосєда на Вольво S80 таку файну вмятину на капот поставило, а в другого на Т4 лобовуху побило, тріщина сантиметрів 20.
Ну і то добре що все ціле, а декілька вмятин яких і не видно ша швидкість не впливають

Опубликовано 31 Май 2011 - 09:30
То не фігня, то китайський зйомник, купувався для зняття підшипників з якоря бошівської дрельки. а ви тут всякі там сошки знімаєте. Треба було за допомогою "кирки та якоїсь мами" знімати.

Чим ми тіко не пробували і киркою і кувалдою і мам з всієї області ........
Опубликовано 07 Август 2011 - 13:43
Уже и патрон в патронник загнал, да?!FANTEK, так ще від учора жду поки ти приїдеш

1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых