хлопці скинули https://kick.com/4youpikнет по ссылке трансляции
Реклама

Бокс
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 01:47
Всі три судді віддали перевагу одноголосно: 116/112.
Молодець!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 01:55
з перемогою нас! іноді спортсмени роблять дуже дуже багато для іміджу країни!
я не дуже розбираюсь, але перемога Олександра для мене вочевидь. так хотілося б щоб той колосс на глиняних ногах трохи полежав, але він теж перестав у ринзі бути клоуном.
Коментатор красава....каже Обелікс, я поржав від душі...і від відключень світла , і від черешні
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 02:06
те що він прибавив то таке, довжину рук і висоти голови ніхто не відміняв, хто займався хоч якимось бойовими мистецтвами знає що таке достати суперника в якого руки і голова довші хоч на 10см, тому і Усику велика повага! Довгорукий Кличко впав від Фюрі, а по факту не високий середньоваговик Усик достойно і впевнено переміг два рази цю дилду.Та вже бачив, так і шкаф 10 кіло прибавив, спробуй такого завалити
Доречі Усик після бою підняв над головою шаблю Мазепи, кацапи захлинулись гівном..
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 09:55
Искусственный интеллект также зафиксировал победу Усика, но с более убедительным счетом 118:112. По его версии, украинец набрал 10 очков во всех раундах, кроме второго и пятого.Всі три судді віддали перевагу одноголосно: 116/112.
Молодець!
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 13:18
з перемогою нас! іноді спортсмени роблять дуже дуже багато для іміджу країни!
я не дуже розбираюсь, але перемога Олександра для мене вочевидь. так хотілося б щоб той колосс на глиняних ногах трохи полежав, але він теж перестав у ринзі бути клоуном.
Коментатор красава....каже Обелікс, я поржав від душі...і від відключень світла , і від черешні
В черешню в 9 боях приймали участь 4 українця, всі здобули перемогу. Усік , Богачук, Лапін, Новицький
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 14:08
те що він прибавив то таке, довжину рук і висоти голови ніхто не відміняв, хто займався хоч якимось бойовими мистецтвами знає що таке достати суперника в якого руки і голова довші хоч на 10см, тому і Усику велика повага!
Та то зрозуміло, за рахунок цього він взагалі на ногах лишився
Довгорукий Кличко впав від Фюрі, а по факту не високий середньоваговик Усик достойно і впевнено переміг два рази цю дилду.
Тут цікавий момент, в армії був качок, на турніку крутився як вентилятор, так якось вигріб від малого дрища
photo_2024-12-22_02-12-30.jpg 17,94К
19 раз скачано
Не варто забувати головного тренера та колишнього чемпіона, який всі ці роки старанно тренував Олександра для цієї перемоги
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 14:43
В черешню
в 9 боях приймали участь 4 українця, всі здобули перемогу. Усік , Богачук, Лапін, Новицький
![]()
тааак я так пишався ними, що аж погано спав. реально хлопці свято подарували
Доречі Усик після бою підняв над головою шаблю Мазепи, кацапи захлинулись гівном..
ага, ка коментатор красава каже....знаєте кого єю рубали? подивіться в історію
Не варто забувати головного тренера та колишнього чемпіона, який всі ці роки старанно тренував Олександра для цієї перемоги
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 23:10
Усік мутний тіпок, прапор на ньому догори дригом, та і ємблема на шортах цікава була? Так шо є питання чі він свій, з його бегграунтом....
час все розставив...але далі буде цікавіше...
Опубликовано 23 Декабрь 2024 - 11:56
Вигадані закиди, аби шо.. "бо питання розташування барв на прапорі тоді гостро не стояло". https://chas.news/cu...prapora-ukraini
У першому випадку: Жовто-сині нарукавні пов’язки ОУН. 1940-і роки / Національний музей історії України.
у другому: Синьо-жовтий прапор УПА, захоплений у 1944 році радянськими партизанами на Рівненщині. Стяг можливо був виготовлений ще до розколу ОУН у 1940 році, про що свідчить зображення тризуба з мечем / Національний музей історії України
Опубликовано 23 Декабрь 2024 - 12:55
Так можна і до копання Чорного моря дійти.є купа інфи, про те що сучасне розташування кольорів це взагалі помилка.....навіть фільм колись документальний дивився
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 23 Декабрь 2024 - 14:28
figarey,
є купа інфи, про те що сучасне розташування кольорів це взагалі помилка.....навіть фільм колись документальний дивився
Хейт здійнявся добрячий, вже і донька Фаріон пише що її образили, бо Усик присвятив бій для матерів України. Згадала за вірш від Усика...а чи воно потрібно для покійної Ірини Дмитрівни, хто спитав би. Навіщо? так і тут...бо Зеля перед боєм в приватні розмові привітав, та побажав успіху. Коли вже ця "опозиція" вгомониться.
Опубликовано 23 Декабрь 2024 - 16:26
бо Зеля перед боєм в приватні розмові привітав, та побажав успіху
100% іншого і бути не може.
Коли вже ця "опозиція" вгомониться.
От не дають жити, вчно десь на Зе тінь кинуть - розстріяли!
Та бачу ніяк не забудете.
Українська школа боксу
Опубликовано 24 Декабрь 2024 - 10:41
І типу і прапор і шабля Мазепи то все не спроста.
Изменено: Мірик, 24 Декабрь 2024 - 10:41
Опубликовано 24 Декабрь 2024 - 13:57
І типу і прапор і шабля Мазепи то все не спроста.
ну у військових перевернутий прапор, то біда, а шо до реліквій, то амбіції. а амбіції на шортах. Певновно хоче шось донести. А може просто дибіл якому в уха заїхали. Так теж буває.
як то кажуть, не творіть собі куміра.....
час все розставив...але далі буде цікавіше...
Опубликовано 01 Июль 2025 - 10:59
Ну если всё будет, как должно быть, то в в этом месяце, 19 числа реванш Усик/Дюбуа. Как по мне для Усика этот бой нафик не нужен.
З.Ы. Учитывая, что Усик заработает за бой рекордные 132,28 млн долларов, то решил от греха подальше сменить промоутерскую контору с Кличковской на свою :)
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых